kostastour Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 εχω ενα υπολογιστη και μαλλον ειχει καψει τροφοδοτικο εχω ενα παλιο τροφοδοτιοκο να το δοκιμαω αλλα εχει 20 pins και νομιζω η μιτρικη εχει 24 pins θα δουλεψει η θα κανει μπαμ;!!!!
karmen1983 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 μπουμ δε θα κάνει. Το μόνο σίγουρο. Το πολύ πολύ να μην ανάψει που δε το νομίζω. Εχεις κάρτα γραφικών στην pci θύρα; Αν ναι παίρνει έξτρα τροφοδοσία από το psu ή δεν έχει καν τροφοδοσία; Επίσης γιατί πάει το μυαλό σου στο psu? Για να δεις αν δίνει ρεύμα υπάρχει ένας απλός τρόπος να το δοκιμάσεις Αποσύνδεσε το psu από το pc και με ένα συνδετήρα ή ένα καλώδιο βραχυκύκλωσε το πράσινο καλώδιο που έχει με ένα μαύρο. Σύνδεσε σε ένα molex ένα ανεμιστήρι ή ένα dvd και δες αν δίνει ρεύμα.
kostastour Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 η τροφοδοσια ειναι σιγουρα γιατι μιριζει
karmen1983 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Κάνε αυτό που σου είπα παραπάνω. Και αν δεν δώσει ρεύμα τότε βάλε το άλλο psu που έχεις (και για μεγαλύτερη σιγουριά πάρε ένα αντάπτορα 20 to 24) και δες αν ανοίξει το pc. Αν δεν ανοίξει ίσως πήρε και κάτι άλλο μαζί του. Ποιο τροφοδοτικό έχεις πάνω που λες ότι μυρίζει; Μοντέλο και μάρκα
kostastour Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 το δοκιμασα ενταξει το μονο που χρειαζομε ειναι ενα ανταπτορα απο 4 pins σε sata. αυτο με το συνδετηρα που ειπεσ βαχυκικλονο το πρασινο με το διλπανο μαυρο η οποιοδημοτε;
karmen1983 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Ναι κάνε το με το διπλανό μαύρο αλλά και με όποιο μαύρο και να το βραχυκυκλώσεις δουλειά θα κάνεις. Γιατί θες αντάπτορα 4pin to sata?
kostisstam Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Ρε συ 4pin είναι για τον επεξεργαστή, molex σε sata θες να πεις. Κάτι τέτοιο θες εσύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα