Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από ένα πρόσφατο format που έκανα στο Toshiba Satellite μου, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Σχεδόν πάντα όταν βλέπω μια HD ταινία ή κάτι τέτοιο, από μια στιγμή και μετά παγώνουν τα πάντα και εμφανίζεται μία μπλε οθόνη που λέει για κάποιο πρόβλημα στο display driver. Μετά ακολουθεί αυτόματη επανεκκίνηση.

Στον έλεγχο για λύση τα Windows με συμβουλεύουν είτε να κάνω κάποιο bios update, είτε ένα update του Nvidia Display driver. Ότι κι αν έχω κατεβάσει όμως δεν δουλεύει λόγω ασυμβατότητας με το υλισμικό (όπως λέει το μήνυμα των Windows στην εγκατάσταση). Τι να κάνω;;;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε μου το δοκίμασα, έχω στο TOSHIBA laptop μου μια ATI RADEON 3600 και κατέβασα το Catalyst.

Το ίδιο πρόβλημα επαναλαμβάνεται και συγκεκριμένα συμβαίνει στην εξής περίπτωση: Συνδέω το laptop μου με μία εξωτερική οθόνη και πολύ συχνά κάποια στιγμή αναβοσβήνουν τα πάντα και εμφανίζεται ένα μήνυμα που αναφέρει πως "το πρόγραμμα οδήγησης οθόνης atikmdag σταμάτησε να ανταποκρίνεται. Πολλές φορές μετά από αυτό το μήνυμα, παγώνουν τα πάντα, εμφανίζεται αυτή η μπλε οθόνη και το σύστημα κάνει επανεκκίνηση.

Τι λύση μπορεί να υπάρξει;

Δημοσ.

Φίλε μου το δοκίμασα, έχω στο TOSHIBA laptop μου μια ATI RADEON 3600 και κατέβασα το Catalyst.

Το ίδιο πρόβλημα επαναλαμβάνεται και συγκεκριμένα συμβαίνει στην εξής περίπτωση: Συνδέω το laptop μου με μία εξωτερική οθόνη και πολύ συχνά κάποια στιγμή αναβοσβήνουν τα πάντα και εμφανίζεται ένα μήνυμα που αναφέρει πως "το πρόγραμμα οδήγησης οθόνης atikmdag σταμάτησε να ανταποκρίνεται. Πολλές φορές μετά από αυτό το μήνυμα, παγώνουν τα πάντα, εμφανίζεται αυτή η μπλε οθόνη και το σύστημα κάνει επανεκκίνηση.

Τι λύση μπορεί να υπάρξει;

Λοιπον φιλε επειδη κ εγω ειχα αυτο το προβλημα οχι σε ταινια αλλα σε απαιτητικη εφαρμογη για την καρτα γραφικων(Online Game).. δηλαδη εκει που επαιζα κολλαγε το συμπαν κ δεν μπορουσα να κανω τιποτα.. απλα reset το Pc. Το pc το εχω 2 χρονια περιπου ΠΟΤΕ δεν ειχα προβλημα (πανω εχει καρτα γραφικων GTX295) Οποτε λεω κατι θα χαλασε.. ας το παμε στο πλαισιο να το τσεκαρουνε.. το παω το βλεπουν τιποτα γιατι το προβλημα αυτο μου το εκανε σχεδον καθε μερα.. Τελος παντων το κανω format μπας κ εφταιγε κανα προγραμμα .. για 1 βδομαδα ητανε κομπλε .. μετα παλι απο την αρχη.. μεχρις ωτου ειδα to event viewer οτι φταει ο driver (ισως ειναι λογικο σε ορισμενους εγω δεν το σκεφτικα) και βρηκα λοιπον αυτο εδω το ποστ http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=216103. Oποτε εγω κατεβασα τον 285.79 beta driver καθως η δικια μου καρτα δεν υποστηριζει 286.χχ .Σου προτεινω να κανεις κ εσυ το ιδιο.

Δημοσ.

Εχουν βγει και καινουργιοι Beta παντως απο nvidia .

Συγνωμη για το offtopic αλλα επειδη εχει τυχει με το driver sweeper στην επιλογη nvidia chipset καποιους φακελους και εχει τυχει στο παρελθον σε απεγκατασταση drivers να τα βγαλω και αυτα μπορειτε να μου πειτε τι ακριβως ειναι ?Γιατι motherboard με chipset nvidia δεν εχω(P6T Deluxe Asus) .Μηπως σχετιζεται με κανενα chipset για to sli ready που εχει και το αφαιρεσα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...