astroman Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Πήρα ένα καλώδιο με το οποίο συνδέεις στο συγκεκριμένο κινητό usb συσκευές. Όταν το βάζω με ένα usb stick δεν το αναγνωρίζει. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Σαν usb storage βλέπω μια ενσωματωμένη μνήμη 12gb που έχει.
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Ποσταρε link απο το καλωδιο που πηρες. Μηπως δεν ειναι otg?
astroman Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 http://www.ebay.com/itm/380371966021
mvaggel Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι bootάρεις το κινητό με το καλώδιο plugged ώστε να αλλάξει mode η USB (αλλά δεν πέρνω και όρκο). Ενημέρωσέ μας plz αν βγάλεις άκρη, γιατί περιμένω κι εγώ κάτι εξαρτήματα για DIY καλώδιο.
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Περιεργο, μια χαρα φαινεται το καλωδιο. Δοκιμασε να κανεις ενα restart (αν και υποθετω εκανες) και δοκιμασε ενα αλλο φλασακι. @mvangel Εμενα κανονικα μου το διαβαζει μολις το συνδεσω δεν θελει bootαρισμα με plugged καλωδιο. ΕΝΤΙΤ: Μηπως το φλασακι ειναι σε NTFS?
astroman Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 3 φλασάκια άλλαξα και reboot και τίποτα. Εσένα στο δικό σου, σου βγάζει usb storage 11.5 gb χωρίς να έχεις συνδεδεμένο τίποτα;
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 3 φλασάκια άλλαξα και reboot και τίποτα. Εσένα στο δικό σου, σου βγάζει usb storage 11.5 gb χωρίς να έχεις συνδεδεμένο τίποτα; Nαι, ειναι περιπου 12 gb τα ελευθερα, 2 gb που χρησιμοποιουνται για εγκατασταση εφαρμογων και περιπου 2 gb δεσμευμενα απο το λειτουργικο. Οταν συνδεσεις το φλασακι πηγαινε στο My Files και εκει θα πρεπει να δεις το Usb Stick (δεν θυμαμαι πως το γραφει ακριβως, αλλα θα το καταλαβεις). Αλλα αν τα φλασακια ειναι NTFS δεν προκειται να στα αναγνωρισει.
astroman Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Τζίφος. Στο Myfiles το ανώτερο επίπεδο που δείχνει είναι το sdcard, και μέσα εκεί μόνο το usbstorage. Τίποτα από stick.
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Λοιπον μολις το εκανα για να σου πω ακριβως τη διαδικασια. Usbstorage το εχει. Συνδεσε πρωτα το φλασακι με το καλωδιο. Μετα συνδεσε το καλωδιο με τη συσκευη. Θα σου βγαλει στην status bar την ενδειξη Usb Device Connected. Aνοιγεις το MyFiles και πας στο path sdcard/Usbstorage
astroman Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δεν μου βγάζει το Usb Device Connected. Έχεις το android 2.3 gingerbread?
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δεν μου βγάζει το Usb Device Connected. Έχεις το android 2.3 gingerbread? Ναι. Δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν. Ειτε το καλωδιο ειναι χαλασμενο, είτε τα φλασακια ειναι σε Νtfs. Δεν νομιζω να υπαρχει αλλη εξηγηση.
astroman Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Τα φλασάκια είναι fat. Το καλώδιο μπορεί να φταίει. Αγόρασα τώρα αυτό http://www.ebay.com/itm/250875371884 για να δούμε..
mvaggel Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 @mvanggel Εμενα κανονικα μου το διαβαζει μολις το συνδεσω δεν θελει bootαρισμα με plugged καλωδιο. τνξ 4 δε ινφο
arxaggelos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δεν ήξερα ότι παίζουν τέτοια καλώδια. Σε SGS λειτουργεί;
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δεν ήξερα ότι παίζουν τέτοια καλώδια. Σε SGS λειτουργεί; Δυστυχως οχι, ειναι θεμα hardware της συσκευης. Παντως ειναι οντως βολικο πρεπει να πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα