Προς το περιεχόμενο

galaxy sii otg cable

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα ένα καλώδιο με το οποίο συνδέεις στο συγκεκριμένο κινητό usb συσκευές. Όταν το βάζω με ένα usb stick δεν το αναγνωρίζει. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Σαν usb storage βλέπω μια ενσωματωμένη μνήμη 12gb που έχει.

android.png

Δημοσ.

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι bootάρεις το κινητό με το καλώδιο plugged ώστε να αλλάξει mode η USB (αλλά δεν πέρνω και όρκο). Ενημέρωσέ μας plz αν βγάλεις άκρη, γιατί περιμένω κι εγώ κάτι εξαρτήματα για DIY καλώδιο.

• Moderators
Δημοσ.

Περιεργο, μια χαρα φαινεται το καλωδιο.

Δοκιμασε να κανεις ενα restart (αν και υποθετω εκανες) και δοκιμασε ενα αλλο φλασακι.

@mvangel Εμενα κανονικα μου το διαβαζει μολις το συνδεσω δεν θελει bootαρισμα με plugged καλωδιο.

ΕΝΤΙΤ: Μηπως το φλασακι ειναι σε NTFS?

Δημοσ.

3 φλασάκια άλλαξα και reboot και τίποτα. Εσένα στο δικό σου, σου βγάζει usb storage 11.5 gb χωρίς να έχεις συνδεδεμένο τίποτα;

android.png

• Moderators
Δημοσ.

3 φλασάκια άλλαξα και reboot και τίποτα. Εσένα στο δικό σου, σου βγάζει usb storage 11.5 gb χωρίς να έχεις συνδεδεμένο τίποτα;

android.png

Nαι, ειναι περιπου 12 gb τα ελευθερα, 2 gb που χρησιμοποιουνται για εγκατασταση εφαρμογων και περιπου 2 gb δεσμευμενα απο το λειτουργικο.

Οταν συνδεσεις το φλασακι πηγαινε στο My Files και εκει θα πρεπει να δεις το Usb Stick (δεν θυμαμαι πως το γραφει ακριβως, αλλα θα το καταλαβεις).

Αλλα αν τα φλασακια ειναι NTFS δεν προκειται να στα αναγνωρισει.

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπον μολις το εκανα για να σου πω ακριβως τη διαδικασια. Usbstorage το εχει.

Συνδεσε πρωτα το φλασακι με το καλωδιο.

Μετα συνδεσε το καλωδιο με τη συσκευη.

Θα σου βγαλει στην status bar την ενδειξη Usb Device Connected.

Aνοιγεις το MyFiles και πας στο path sdcard/Usbstorage

post-122525-0-76327300-1321453076_thumb.png

post-122525-0-82729500-1321453079_thumb.png

post-122525-0-59882300-1321453080_thumb.png

• Moderators
Δημοσ.

Δεν μου βγάζει το Usb Device Connected. Έχεις το android 2.3 gingerbread?

Ναι.

Δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν. Ειτε το καλωδιο ειναι χαλασμενο, είτε τα φλασακια ειναι σε Νtfs. Δεν νομιζω να υπαρχει αλλη εξηγηση.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ήξερα ότι παίζουν τέτοια καλώδια. Σε SGS λειτουργεί;

Δυστυχως οχι, ειναι θεμα hardware της συσκευης. Παντως ειναι οντως βολικο πρεπει να πω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...