Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αγοράσει ένα τέτοιο από το Practiker πριν από 5 χρόνια και ξεσκονίζω τακτικά τα πισια μου (+φίλων).

Δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα με πολύ σχολαστική χρήση (παραπάνω από 5 λεπτά ανά φορά) παρόλο που το έχω 'πατσάρει' με hot melt λόγω σπασίματος.

Επίσης δεν μπορείτε να διανοηθείτε το τι σκόνη βγαίνει από τροφοδοτικά, ψύκτρες VGA και το κουτί γενικότερα ακόμη και από αυτά που είναι φαίνονται καθαρά.

Πολύ χρήσιμο εργαλείο μια και μετά την χρήση όλοι οι ανεμιστήρες γουργουρίζουν σαν γατάκια αντί να βρυχούνται σαν τίγρεις...

Δημοσ.

Μην ξεχνατε οτι επισης τετοιου ειδους μηχανακια θελουν και την καταλληλη συντηρηση. Πρεπει να αλλαζουν τα καρβουνακια (βρισκονται κατω απο τις 2 πλαστικες ταπες) οταν παρατηρουμε εκτενη σπυνθιρισμο κατα την λειτουργια. Α και οντως δεν ειναι να το κρατας αναμενο πανω απο 2-3 λεπτα συνεχομενα γιατι λιωνει τις ταπες. Εγω αναγκαστικα να φτιαξω καινουριες γιατι τις δικες του τις εφαγε.

Τωρα επειδη συνεβη ενα περιστατικο δε σημαινει οτι ολα τα υπολοιπα ειναι αχρηστα. Εχω δει και Porsche Carrera αραγμενη στην ακρη της Αττικης οδου να εχει αρπαξει φωτια το μοτερ χωρις λογο και αιτια..

Δημοσ.

που τα έβγαλες τα 30 ? αφού είναι €16,90 + μεταφορικά

Αυτό λέω. 16,90 + 6 τα ελάχιστα + 2 για κάθε επιπλέον κιλό άνω των 5Kg. Αν είναι πάνω από 5 Κg τo πακέτο ξεκινάμε από το 10αρικό χαλαρά.

Τωρα επειδη συνεβη ενα περιστατικο δε σημαινει οτι ολα τα υπολοιπα ειναι αχρηστα. Εχω δει και Porsche Carrera αραγμενη στην ακρη της Αττικης οδου να εχει αρπαξει φωτια το μοτερ χωρις λογο και αιτια..

Σωστός! Και Lamborghini Gallardo πρίν από 1,5 χρόνο στην παραλιακή έγινε στάχτη.

Δημοσ.

κινεζικό, έναν χρόνο εγγύηση, ατύχημα με το συγκεκριμένο, και και εισαγωγεύς ντόπιος, μάρκα άγνωστη , τι άλλο θέλετε να πειστείτε για την αξιοπιστία του....

http://www.hwbox.gr/off-topic/4663-blower-apo-leroy-merlin-makria.html

Αν αφιέρωνες λίγο χρόνο να διαβάσεις πρωτού να ποστάρεις, θα καταλάβαινες αρκετά πράγματα...

Δημοσ.

Αυτό λέω. 16,90 + 6 τα ελάχιστα + 2 για κάθε επιπλέον κιλό άνω των 5Kg. Αν είναι πάνω από 5 Κg τo πακέτο ξεκινάμε από το 10αρικό χαλαρά.

Μην λεμε οτι θελουμε

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΩΡΕΑΝ (δωδεκανισου ειναι)

Εξωδα αποστολης 6 ευρω σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Βάρος αποστολής 1.75 Kg!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...