oldnew Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δε μπορω να καταλάβω, αφού υποτίθεται ότι τα πλήκτρα θα είναι στην οθόνη στο ics, γιατί όλες οι εταιρίες εξακολουθούν να βγάζουν πλήκτρα;
chrismfz Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δε μπορω να καταλάβω, αφού υποτίθεται ότι τα πλήκτρα θα είναι στην οθόνη στο ics, γιατί όλες οι εταιρίες εξακολουθούν να βγάζουν πλήκτρα; Θα σκέφτονται τους περίεργους που τα rootάρουν και σπάζονται με τα volume up/down να πηγαίνουν περα δωθε στο recovery menu
bisbirikos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Από χαρακτηριστικά πετάει. Στο software υπάρχει πρόβλημα. Το hardware είναι πλέον αντάξιο των επιτραπέζιων. Αν καταφέρει η Microsoft να φτιάξει πραγματικά windows για smartphone θα σαρώσει τους πάντες.
REDODIN7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Αυτο το κινητο ειναι πιο τουμπανο και απο τη Zeta δουκα
D.Luffy Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Από χαρακτηριστικά πετάει. Στο software υπάρχει πρόβλημα. Το hardware είναι πλέον αντάξιο των επιτραπέζιων. Αν καταφέρει η Microsoft να φτιάξει πραγματικά windows για smartphone θα σαρώσει τους πάντες. Πλάκα κάνεις έτσι? Καμιά επαφή ο τετραπύρηνος επεξεργαστής ενός κινητού με αυτόν ενός επιτραπέζιου υπολογιστή. Δεν πάνε να βάλουν και 24 πυρήνες στα 5Ghz, τις επιδόσεις ενός "ταπεινού" Core2Duo δεν τις πλησιάζουν ούτε για πλάκα...
REDODIN7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Πλάκα κάνεις έτσι? Καμιά επαφή ο τετραπύρηνος επεξεργαστής ενός κινητού με αυτόν ενός επιτραπέζιου υπολογιστή. Δεν πάνε να βάλουν και 24 πυρήνες στα 5Ghz, τις επιδόσεις ενός "ταπεινού" Core2Duo δεν τις πλησιάζουν ούτε για πλάκα... Καλα μην βαζεις και στοιχημα http://www.youtube.com/watch?v=DPN3hHI9y-E Πηγαινε στο 1:40 αν βαριεσαι να το δεις ολο
ektor7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Γιατί δε το συγκρίνεις με το 2χρόνο πλέον δυπηρινο i3-330m(mobile cpu)?
digekas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 ektor7, ο REDODIN7 αυτό που σου λέει να προσέξεις είναι η σύγκριση του kal-el με τον Τ7200 core 2 duo, που για αυτή την σύγκριση έγιναν πάρα πολλά σχόλια σε fora του εξωτερικού επειδή το coremark είχε χτιστεί με άλλη έκδοση του gcc και άλλες παραμέτρους βελτιστοποίησης. Όταν χρησιμοποιήθηκαν τα ίδια και στην περίπτωση του T7200 φάνηκε ότι ήταν περίπου 30% πιο γρήγορος, αλλά ας μην ξεχνάμε την ισχύ που απαιτεί ο καθένας και τις θερμοκρασίες που ανεβάζει και που απαιτεί σύστημα ψύξης η μία περίπτωση. http://hothardware.com/News/Nvidias-KalEl-Demonstration--Marred-By-Benchmark-Shenanigans/
ektor7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Δε διαφωνώ μαζί σου. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο η ισχύς των επεξεργαστών άλλα το τι μπορείς να κανείς μ'αυτούς και με τις πλατφόρμες που τις φορούν! Και ένα παράδειγμα: Ποιο από τα 2 tablet θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να αναπληρώσει πλήρως το λαπτοπ μας? Samsung Series 7 Slate ή Asus Transformer 2? Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2011 από ektor7
digekas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Ούτε και εγώ διαφωνώ, στα 700 ευρώ προφανώς και θα αγόραζα αυτά που θα δικαιολογούνταν από το hardware χώρια η δυνατότητα να μπορώ να τρέξω εφαρμογές αλλά και λειτουργικά της αρεσκείας μου χωρίς περιορισμούς. Αυτή την κουβέντα έχουμε τώρα στο άλλο thread που αφορά τα windows 8 σε tablets/smartpones http://www.insomnia.gr/topic/426681-%CF%84%CE%B1-windows-8-%CE%B8%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B5-smartphones-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5/ και αυτό που υποστηρίζω είναι ότι η intel έχει ακόμα δουλειά (και θέλει χρόνο) για να φτάσει την ενεργειακή απόδοση των arm οπότε γιατί η ms να μην μας δώσει την δυνατότητα να μπορούμε σε πολύ φθηνότερα tablets με arm να τρέχουμε τις εφαρμογές που θέλουμε και που σήμερα υπάρχουν και που είναι αμφίβολο αν οι εταιρίες τις κάνουν port σε arm.
aiolos.01 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δεν είναι πραγματικό μοντέλο ούτε θα κυκλοφορήσει. Concept είναι http://www.engadget.com/2011/11/15/htc-zeta-rendered-rumored-to-pack-2-5ghz-quad-core-cpu-and-ice/
ektor7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δεν είναι πραγματικό μοντέλο ούτε θα κυκλοφορήσει. Concept είναι http://www.engadget.com/2011/11/15/htc-zeta-rendered-rumored-to-pack-2-5ghz-quad-core-cpu-and-ice/ Προφανώς, αφού βγαίνει το edge από την HTC με tegra3, που μπορεί και στο τέλος να κυκλοφορήσει κ με άλλο όνομα!
nikosgalis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μου φαίνεται ότι πρέπει να βγει ένας client για το SETI@home ή μάλλον seti@mobile για τις ώρες της φόρτισης.
trantos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 και εγω πιστευω οτι εχει γινει λαθος με τις διαστασεις γιατι το εψαξα συμφωνα με το δικο μου κινιτο και αποκλειετε να ειναι τοσο μικρο.εχω htc hd με 3,8' και το δικο μου ειναι μεγαλυτερο σε σχεση με αυτο κατα τα λεγομενα τους.αποκλειετε...
gate1908 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Αυτο το HTC θα είναι μπόμπα αν βγουν τα windows 8 κ για tablet k smartphones:εκεί θα είναι το πρώτο κινητό που θα τα τρέξει κιόλας κ θα είναι ένα βήμα μπροστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα