Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε μπορω να καταλάβω, αφού υποτίθεται ότι τα πλήκτρα θα είναι στην οθόνη στο ics, γιατί όλες οι εταιρίες εξακολουθούν να βγάζουν πλήκτρα;

android.png

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε μπορω να καταλάβω, αφού υποτίθεται ότι τα πλήκτρα θα είναι στην οθόνη στο ics, γιατί όλες οι εταιρίες εξακολουθούν να βγάζουν πλήκτρα;

android.png

Θα σκέφτονται τους περίεργους που τα rootάρουν και σπάζονται με τα volume up/down να πηγαίνουν περα δωθε στο recovery menu :devil:

Δημοσ.

Από χαρακτηριστικά πετάει. Στο software υπάρχει πρόβλημα. Το hardware είναι πλέον αντάξιο των επιτραπέζιων. Αν καταφέρει η Microsoft να φτιάξει πραγματικά windows για smartphone θα σαρώσει τους πάντες.

android.png

Δημοσ.

Από χαρακτηριστικά πετάει. Στο software υπάρχει πρόβλημα. Το hardware είναι πλέον αντάξιο των επιτραπέζιων. Αν καταφέρει η Microsoft να φτιάξει πραγματικά windows για smartphone θα σαρώσει τους πάντες.

android.png

Πλάκα κάνεις έτσι? Καμιά επαφή ο τετραπύρηνος επεξεργαστής ενός κινητού με αυτόν ενός επιτραπέζιου υπολογιστή.

Δεν πάνε να βάλουν και 24 πυρήνες στα 5Ghz, τις επιδόσεις ενός "ταπεινού" Core2Duo δεν τις πλησιάζουν ούτε για πλάκα...

Δημοσ.

Πλάκα κάνεις έτσι? Καμιά επαφή ο τετραπύρηνος επεξεργαστής ενός κινητού με αυτόν ενός επιτραπέζιου υπολογιστή.

Δεν πάνε να βάλουν και 24 πυρήνες στα 5Ghz, τις επιδόσεις ενός "ταπεινού" Core2Duo δεν τις πλησιάζουν ούτε για πλάκα...

Καλα μην βαζεις και στοιχημα :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=DPN3hHI9y-E Πηγαινε στο 1:40 αν βαριεσαι να το δεις ολο

Δημοσ.

ektor7, ο REDODIN7 αυτό που σου λέει να προσέξεις είναι η σύγκριση του kal-el με τον Τ7200 core 2 duo, που για αυτή την σύγκριση έγιναν πάρα πολλά σχόλια σε fora του εξωτερικού επειδή το coremark είχε χτιστεί με άλλη έκδοση του gcc και άλλες παραμέτρους βελτιστοποίησης. Όταν χρησιμοποιήθηκαν τα ίδια και στην περίπτωση του T7200 φάνηκε ότι ήταν περίπου 30% πιο γρήγορος, αλλά ας μην ξεχνάμε την ισχύ που απαιτεί ο καθένας και τις θερμοκρασίες που ανεβάζει και που απαιτεί σύστημα ψύξης η μία περίπτωση.

http://hothardware.com/News/Nvidias-KalEl-Demonstration--Marred-By-Benchmark-Shenanigans/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε διαφωνώ μαζί σου.

Το πρόβλημα δεν είναι τόσο η ισχύς των επεξεργαστών άλλα το τι μπορείς να κανείς μ'αυτούς και με τις πλατφόρμες που τις φορούν!

Και ένα παράδειγμα:

Ποιο από τα 2 tablet θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να αναπληρώσει πλήρως το λαπτοπ μας?

Samsung Series 7 Slate ή Asus Transformer 2?

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Ούτε και εγώ διαφωνώ, στα 700 ευρώ προφανώς και θα αγόραζα αυτά που θα δικαιολογούνταν από το hardware χώρια η δυνατότητα να μπορώ να τρέξω εφαρμογές αλλά και λειτουργικά της αρεσκείας μου χωρίς περιορισμούς.

Αυτή την κουβέντα έχουμε τώρα στο άλλο thread που αφορά τα windows 8 σε tablets/smartpones http://www.insomnia.gr/topic/426681-%CF%84%CE%B1-windows-8-%CE%B8%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B5-smartphones-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5/ και αυτό που υποστηρίζω είναι ότι η intel έχει ακόμα δουλειά (και θέλει χρόνο) για να φτάσει την ενεργειακή απόδοση των arm οπότε γιατί η ms να μην μας δώσει την δυνατότητα να μπορούμε σε πολύ φθηνότερα tablets με arm να τρέχουμε τις εφαρμογές που θέλουμε και που σήμερα υπάρχουν και που είναι αμφίβολο αν οι εταιρίες τις κάνουν port σε arm.

Δημοσ.

Δεν είναι πραγματικό μοντέλο ούτε θα κυκλοφορήσει. Concept είναι

http://www.engadget.com/2011/11/15/htc-zeta-rendered-rumored-to-pack-2-5ghz-quad-core-cpu-and-ice/

Προφανώς, αφού βγαίνει το edge από την HTC με tegra3, που μπορεί και στο τέλος να κυκλοφορήσει κ με άλλο όνομα!

Δημοσ.

και εγω πιστευω οτι εχει γινει λαθος με τις διαστασεις γιατι το εψαξα συμφωνα με το δικο μου κινιτο και αποκλειετε να ειναι τοσο μικρο.εχω htc hd με 3,8' και το δικο μου ειναι μεγαλυτερο σε σχεση με αυτο κατα τα λεγομενα τους.αποκλειετε...

Δημοσ.

Αυτο το HTC θα είναι μπόμπα αν βγουν τα windows 8 κ για tablet k smartphones:εκεί θα είναι το πρώτο κινητό που θα τα τρέξει κιόλας κ θα είναι ένα βήμα μπροστά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...