Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους..

Το πρόβλημα μου είναι σαφές,αλλά δε μπορώ να δώσω περισσότερα στοιχεία γιατί δε γνωρίζω.

Εξηγώ.

Ένας φίλος-φίλου,έχει αγοράσει το παραπάνω λαπτοπ..Ανάβει σαν να φλασαρει λίγο η οθόνη και παραμένει μαύρη..Τιποτα άλλο..Ουτε ήχους ούτε τιποτα..

Δεν ξέρω στοιχεία του,δηλαδή απο τι ακριβώς αποτελείται μιας και απο οτι διάβασα φτιαχνεται περίπου κατα παραγγελία.Το ανοιξα τα ξεκουμπωσα όλα δε βλέπω χαρακτηριστικά πουθενα..Εχει δυο καρτες γραφικων.

Τις αλλαξα μια μια,εβαζα,δοκιμαζα,εβγαζα,δοκιμαζα κλπ...Το ίδιο και με τις μνήμες..Τιποτα.

Μιας και η υποστηριξη τους ειναι λιγο για τα πανηγυρια και δε μπορεσα να βρω καποια ακρη,ουτε καποιο σχετικο θεμα μ αυτο,ρωταω εσας μήπως και κάποιος αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα με κατι τέτοιο,ή εμπας περιπτώση καποια ιδέα να το παλεψω λίγο..Θα κάνω τα βάσικα,απλα μήπως κάποιος εχει να προτείνει κάτι ή ψιλιαζεται τιποτα..

Θα εκτιμήσω πολύ τη βοηθειά σας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Μάλλον για μητρική μου κάνει το πρόβλημα γιατί είχα το ίδιο πρόβλημα σε ένα παλιό μου λάπτοπ έτσι ακριβός και ήταν η μητρική.

Δημοσ.

το άνοιξες στο σημείο που ενώνεται η καλωδιοταινία της οθόνης με τη μητρική;

πολλές φορές άμα έχει κουνηθεί το βύσμα αυτό ή έχει χαλαρώσει το "κλιπσάκι" που το συγκρατεί,

ή αν έχει πιάσει σκόνη, οι οθόνες βγάζουν τέτοια προβλήματα.

πχ σε 2 λαπτοπ φίλων μου το ένα έβγαζε πράσινες κουκκίδες σε όλη την επιφάνεια

εργασίας και το άλλο έσκαγε άσπρη οθόνη μετά το boot.

Δημοσ.

μπα δυστυχως...το ελυσα ολο δεν παιρνει καθολου ρευμα..δεν εχω και πολυμετρο τωρα να δω τι γινεται..ειναι λιγο περιεργα γιατι δεν μπορω να καταλαβω που κερατο ειναι το τροφοδοτικο ή αν παιρνει κατευθειαν ρευμα η μητρικη..για να δω δηλαδη τι παει για αλλαγη.

Δημοσ.
Μιας και η υποστηριξη τους ειναι λιγο για τα πανηγυρια

Φίλε μου η Alienware έχει το service της dell, το οποίο είναι το καλύτερο που υπάρχει..!

Πόσο χρονών είναι το laptop και δεν έχει εγγύηση..?

Επίσης, αν συνδέσεις εξωτερική οθόνη, κάνει τα ίδια...?

Δημοσ.

@Arabas

Όταν πατάς το power button πάνω από το πληκτρολόγιο στα αριστερά έχει ενδείξεις για το SCROLL, CAPS και NUM lock. Αυτές τις ενδείξεις τις βλέπεις να αναβοσβήνουν, να παραμένουν συνεχώς ανοικτές ή όλες σβηστές?

Δημοσ.

Δε βλέπω να bootarei..Δεν αναβοσβηνουν ατα λαμπακια οποτε παραμενουμε στη μαυρη οθονη..Μαυρη μαυριλα..Για μητρικη το βλεπω..Θα παρω ενα τηλεφωνο στη Dell Filip να δω αν υπαρχει ανταλλακτικο.

Για την εγγυηση δεν ειμαι και σιγουρος τι συμβαινει γιατι το παλικαρι ειναι απο αυτους τους λιγο ακατασταστους και ειναι ικανος να εχει σκουπισει τη μυτη του μ αυτην..

Δημοσ.

Αφού δεν ξέρεις, φιλικά πάντα, καν αν έχει εγγύηση, ούτε από ποια εταιρεία υποστηρίζεται, πώς κάνεις βίδες φορητό που κοστίζει ένα κάρο λεφτά; :confused: :confused:

Στα Dell - Alienware έχει το service tag από κάτω, δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο, παίρνεις τηλέφωνο και τους το δίνεις και πάπαλα. Ούτε αποδείξεις αγοράς, ούτε fax ούτε τίποτε.

Τώρα που έβαλες χέρι έχεις χάσει την εγγύηση στα σίγουρα. :shifty:

Δημοσ.

Το οτι δεν ξερω τι συμβαινει,δεν πάει στο οτι υπάρχει εγγύηση και δεν ξερω που είναι..Πάει στο οτι κι δεν ξέρω γιατί δεν υπάρχει..Το SN το είδα και θα επικοινωνησω με dell..Το θέμα είναι μηπώς ηταν καμια κάρτα γραφικών και την καθάριζε φθηνα...Τωρα υγείες.

Δημοσ.

Όταν το βάλεις στο ρεύμα, βλέπεις τουλάχιστον το power button να ανάβει? (χωρίς να το πατήσεις)

Για να δεις αν έχει εγγύηση δε χρειάζεται να πάρεις τηλ, μπένεις στο site της Dell, κάνεις login στο my account και:

post-199678-0-17797200-1321882034_thumb.jpg

post-199678-0-45233200-1321882055_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...