Προς το περιεχόμενο

Netbook HP 100E A1C35AA 198,99€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια χαρά στην τιμή που δίνεται. Μονο το μοφωνικό μου τα χαλάει λίγο και οτι εχει 2 usb. Η μπρίζα γίνεται εύκολα ευρωπαϊκή (ειναι το καλώδιο διαφορετικό από το τροφοδοτικό). Εχει και μοντεμ για τηλεφωνικες pstn συνδέσεις (υπάρχουν μέρη χωρίς dsl) και το πληκτρολόγιό του είναι αδιάβροχο (και το σασί και καλά σκληρό). Σε αντίθεση με παλαιότερα νετμπουκς της hp (όπως ατό που εχω) εχει 2 (δύο) τρύπες καρφάκι για ακουστικό μικρόφωνο και όχι μια (ευτυχώς)..

Το χερούλι ελπίζω να βγαίνει..

Δημοσ.

μια χαρά στην τιμή που δίνεται. Μονο το μοφωνικό μου τα χαλάει λίγο και οτι εχει 2 usb. Η μπρίζα γίνεται εύκολα ευρωπαϊκή (ειναι το καλώδιο διαφορετικό από το τροφοδοτικό). Εχει και μοντεμ για τηλεφωνικες pstn συνδέσεις (υπάρχουν μέρη χωρίς dsl) και το πληκτρολόγιό του είναι αδιάβροχο (και το σασί και καλά σκληρό). Σε αντίθεση με παλαιότερα νετμπουκς της hp (όπως ατό που εχω) εχει 2 (δύο) τρύπες καρφάκι για ακουστικό μικρόφωνο και όχι μια (ευτυχώς)..

Το χερούλι ελπίζω να βγαίνει..

Αν έχεις laptop είναι άχρηστο. Αν δεν έχεις laptop δεν καταλαβαίνω γτ να μην κάνεις οικονομία και να πάρεις κάτι καλό αύριο μεθαύριο;

Δημοσ.

. Αν δεν έχεις laptop δεν καταλαβαίνω γτ να μην κάνεις οικονομία και να πάρεις κάτι καλό αύριο μεθαύριο;

+1. αν ειναι να παρεις παραεισαγωγη παρτην μονος σου. με αλλα 50 παιρνεις 2πυρηνο, οχι το ξεχασμενο ΗΡ:

http://www.pixmania.gr/gr/gr/11591316/art/asus/x101h-black057s-(αγγλικη-εκδοση).html

ή το Lenovo S100 που το εχουν βαλει παλι 198 (χωρις χερουλια και βλακειες) ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...