Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενδιαφερομαι να αναβαθμισω τις μνημες μου,αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω 8gb στα 1333 ddr3 με asus p5q3 kai q-9550 oc.θα δω καποια διαφορα αν παω στα 1866 η 2000 και σε τι?θα το υποστηριζει η μητρικη μου η οποια λεει 1333-1600-1800?με αλλα λογια δε θελω να με κοβουν πουθενα οι μνημες σε πιθανο νεο oc και θελω να παω τον q-9550 πανω απο 4.περιμενω να μου πειτε αν εχει πχ συμβατοτητα μια πχ 2000 με τη μητρικη η αν λειτουργει ανεξαρτητα?φανταζομαι λειτουργει ανεξαρτητα γιατι και το αρχικο fsb του επεξεργαστη εχει ανεβει κατα πολυ

Δημοσ.

Ναι, πρέπει να ανέβει αισθητά το fsb σου για να φτάσεις με τον κατάλληλο διαιρέτη ψηλά.

Αλλά με τον Q9550 πρώτα θα σε κόψει η μητρική (κάπου στo 500 fsb) και μετά οι μνήμες.

Και υπάρχει και άλλο θέμα, πολλές από τις καινούργιες μνήμες ενδέχεται να μην γουστάρουν την μητρική σου, γιατί είναι πλέον αρκετά παλιά και το bios της δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα της asus, οπότε διπλοτσέκαρε πριν αγοράσεις.

Αν πας από 1333->1800 διαφορές υπάρχουν, απλά μην φανταστείς και τίποτα φοβερό στην καθημερινή χρήση. Αν είχε 4GB θα σου έλεγα να το κάνεις αλλά αφού έχεις 8GB κράτα τα χρήματά σου και πάρε στο μέλλον ένα ssd αν δεν έχεις. Εκεί θα δεις ΦΟΒΕΡΕΣ διαφορές στην επίδοση :)

Δημοσ.

ναι ωραια ολα αυτα,δηλαδη μου λες ουτε με v core αυξημενο στις μνημες θα δω ψηλα πραγματα?εμενα με ενδιαφερει να υπαρχει αρμονια.αν δεν κανω λαθος η μητρικη μου παει μεχρι 1800 συμφωνα με την asus...

Δημοσ.

Σου λέω δύο πράγματα:

-αφενός μπορεί να έχεις ασυμβατότητες με τα νέα kits

-αφετέρου δες με τον μεγάλο διαιρέτη που πρέπει να φτάσει το fsb για να παίξεις τις μνήμες εκεί που θέλεις, και έχε στο νου σου ότι πάνω από 500MHz fsb δεν θα πάρεις από την p5q3 με quad.

;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...