Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

φίλος μου κατέχει το Macbook (2007, έκδοση 3.1) και ήτανε Dj σε ένα πάρτυ το Σάββατο... Προς το τέλος του πάρτυ που ήτανε dj με αυτό το mac, μεθυσμένος έριξε μπύρα πάνω στο mac και η επίπτωση είναι αυτή που βλέπετε...

Image.jpg

Έχετε ιδέα τι μπορούμε να κάνουμε; Θέλει σίγουρα αλλαγή; Αν ναι, ανταλλακτικό να πάρω imitation από το amazon ή έχετε τίποτα άλλο υπόψη σας...

Επίσης δε νομίζω να δυσκολευτώ πολύ στην αλλαγή αν αυτό επιλεγεί ε;

Δημοσ.

Αυτός που έριξε την μπίρα να το πληρώσει. Το ότι είναι μεθυσμένος κάποιος, δεν αποτελεί ελαφρυντικό.

Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω από τη φωτογραφία παρόλα αυτά, έχει ξεβάψει;

Δημοσ.
Αυτός που έριξε την μπίρα να το πληρώσει. Το ότι είναι μεθυσμένος κάποιος, δεν αποτελεί ελαφρυντικό.

Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω από τη φωτογραφία παρόλα αυτά, έχει ξεβάψει;

την οθόνη δείχνει η φωτο που μοιάζει με αφρό μπύρας :-P.

Δημοσ.

Ετσι οπως έγραψες τον τίτλο ρε φίλε, νόμιζα οτι θέλεις να κάνεις πατέντα ωστε να μπορείς να στερεώσεις μια μπύρα σε mac!

Δημοσ.

1.μην τον ανάβεις

2. βάλε το ανάποδα σε σχήμα Λ πάνω σε κάποιο καλοριφέρ σε χαμηλή θερμοκρασία μην το λιώσεις κι'όλα.

3. περίμενε 2-3 μέρες

αν δεν φτιάξει έτσι

4. κλάψ'το

(ή στάξε τα χοντρά στην αντιπροσωπεία για να σου αλλάξουν οθόνη)

Δημοσ.

δεν θα στεγνώσει κατά 99%,

στο παλιό μου μακ είχε πέσει μία σταγόνα μπύρας κ έκανε σαν λεκέ κάτω χαμηλα,δεν ενόχλησε ποτέ λειτουργικά κ με το ζόρι φαίνεται αλλά όταν ρώτησα τι χρειάζεται,ήταν αλλαγή οθόνης.

Δημοσ.

Βασικα απευθυνσου και στο apple store διοτι μπορει εκει να στο αλλαξουν δωρεαν ποτε δν ξερεις.Εδω εμενα σπασμενη οθονη απο πεσιμο και μου το αλλαξαν.Εσυ μπορεις να επικαλεστεις και κακη ποιοτητα κατασκευης π χαλασε.Just try it...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...