atssssss Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα, φίλος μου κατέχει το Macbook (2007, έκδοση 3.1) και ήτανε Dj σε ένα πάρτυ το Σάββατο... Προς το τέλος του πάρτυ που ήτανε dj με αυτό το mac, μεθυσμένος έριξε μπύρα πάνω στο mac και η επίπτωση είναι αυτή που βλέπετε... Έχετε ιδέα τι μπορούμε να κάνουμε; Θέλει σίγουρα αλλαγή; Αν ναι, ανταλλακτικό να πάρω imitation από το amazon ή έχετε τίποτα άλλο υπόψη σας... Επίσης δε νομίζω να δυσκολευτώ πολύ στην αλλαγή αν αυτό επιλεγεί ε;
Heatspreader Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Αυτός που έριξε την μπίρα να το πληρώσει. Το ότι είναι μεθυσμένος κάποιος, δεν αποτελεί ελαφρυντικό. Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω από τη φωτογραφία παρόλα αυτά, έχει ξεβάψει;
xctaek21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Αυτός που έριξε την μπίρα να το πληρώσει. Το ότι είναι μεθυσμένος κάποιος, δεν αποτελεί ελαφρυντικό. Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω από τη φωτογραφία παρόλα αυτά, έχει ξεβάψει; την οθόνη δείχνει η φωτο που μοιάζει με αφρό μπύρας :-P.
leonidas_fs Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Ετσι οπως έγραψες τον τίτλο ρε φίλε, νόμιζα οτι θέλεις να κάνεις πατέντα ωστε να μπορείς να στερεώσεις μια μπύρα σε mac!
TheELF Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 1.μην τον ανάβεις 2. βάλε το ανάποδα σε σχήμα Λ πάνω σε κάποιο καλοριφέρ σε χαμηλή θερμοκρασία μην το λιώσεις κι'όλα. 3. περίμενε 2-3 μέρες αν δεν φτιάξει έτσι 4. κλάψ'το (ή στάξε τα χοντρά στην αντιπροσωπεία για να σου αλλάξουν οθόνη)
ravend Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 δεν θα στεγνώσει κατά 99%, στο παλιό μου μακ είχε πέσει μία σταγόνα μπύρας κ έκανε σαν λεκέ κάτω χαμηλα,δεν ενόχλησε ποτέ λειτουργικά κ με το ζόρι φαίνεται αλλά όταν ρώτησα τι χρειάζεται,ήταν αλλαγή οθόνης.
GoLdMaNn Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Βασικα απευθυνσου και στο apple store διοτι μπορει εκει να στο αλλαξουν δωρεαν ποτε δν ξερεις.Εδω εμενα σπασμενη οθονη απο πεσιμο και μου το αλλαξαν.Εσυ μπορεις να επικαλεστεις και κακη ποιοτητα κατασκευης π χαλασε.Just try it...
Atapia Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Εσυ μπορεις να επικαλεστεις και κακη ποιοτητα κατασκευης π χαλασε.Just try it... Σωστο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα