>-Nosakos<- Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Αναφέρεσαι στα λεφτά σαν gold. "Κρατάω 10 gold μαζί μ".
Obsidian Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 ...η κοπέλα σου φοράει κάτι τέτοιο:
dark_raider Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Όταν βρίσκεσαι στο δάσος και αναφωνείς έκθαμβος "πω ρε φίλε έχει καλύτερα shaders και από το crysis", κάνοντας τους άλλους να σε κοιτάζουν περίεργα.
kostaks3 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 οταν παιζεις κανα 5ωρο LoL,μετα στο δρομο γινεται κατι και λες...αι στο διαολο ρε noobα.WTF.NOOB. οταν μετα απο CF και Cs τους βλεπεις ολους σαν στοχους... (μου εχουν τυχει και τα δυο)
Obsidian Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 ...πατάς κατά λάθος (ή και επίτηδες) πολλά μυρμήγκια και παραξενεύεσαι διότι δεν ακούς τη φωνή του UT Announcer να λέει "Mo-mo-monster KILL". http://www.youtube.com/watch?v=jElSZFo3XFo
garage667 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 ...πατάς κατά λάθος (ή και επίτηδες) πολλά μυρμήγκια και παραξενεύεσαι διότι δεν ακούς τη φωνή του UT Announcer να λέει "Mo-mo-monster KILL". http://www.youtube.com/watch?v=jElSZFo3XFo αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!Έλιωσα!!!!!!!!!
Obsidian Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 ...τραγουδάς «Πες μου ποιος φόβος σε νίκησε πάλι» (Τρύπες - Καινούρια Ζάλη) και ο φίλος σου απαντάει, διασκευάζοντας ακαρίαια: «Πες μου ποιος Phobos (από Quake 3) σε frag-αρε παλι».
koularasss Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 οταν καποιος απο την παρεα κανει μλκιες κ θες να τον κανεις report.
overpower Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Οταν καποιος μιλαει και του λες σκασε ή θα το κανω εγω για εσενα αυτο παει για τους φανσ της dota οι οποιοι παιζουν clan nol/eleos. εκει ειμαι admin και μπορω να κανω mute και οταν σπαμμαρει καποιος αυτο ακριβως το πραγμα του λεω...χ0α0αχ0α
Voodooman Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 ...όταν στο μπαράκι γνωρίζεις μία, μετά από κανένα πεντάλεπτο σηκώνεται να φύγει και εσύ προσπαθείς να κάνεις load για να επιλέξεις άλλη απάντηση στο διάλογο.
alexzzz Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 αυτο παει για τους φανσ της dota οι οποιοι παιζουν clan nol/eleos. εκει ειμαι admin και μπορω να κανω mute και οταν σπαμμαρει καποιος αυτο ακριβως το πραγμα του λεω...χ0α0αχ0α
panos0100 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 ειναι πασχα πας στην εκκλησια για ανασταση καθε χρονο παιζω το ειδιο παιχνιδι assasins creed το πρωτο, βλεπω την εκκλησια γιατι να μην ανεβω στην κορυφη να παρω bonous? περπατας με την λαμπαδα αναμενη, γυρω σου ολοι οι σταυροφοροι (ο κοσμος) και αν βρεχει εκεινη την μερα βαζεις και την κουκουλα τι σου απομενει να κανεις? να σκωτοσεις τον παπα που λεει το "χρηστος ανεστη" γιατι ειναι ειδιος ο al mualim τελειωσε η ανασταση χαρουμενα, απο την μια ο κοσμος που μοιαζει με τους σταυροφορους και απο την αλλη ο παπας που μοιαζει στον al mualim αυτα λοιπον καθε πασχα το παιζω το παιχνιδακι το λιωνο στην κυριολεξια γυρω στις 17 ωρες ειναι, αλλα πρεπει να το τερματισεις πριν την ανασταση εχει μεγαλη συμασια γιατι βγαινεις μετα εξω για την ανασταση και παραμιλας νυσταζεις λες ασυναρτησιες και κυριως νωμιζεις οτι εισαι εσυ ο δολοφονος
*nenya* Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 ...κάνεις sneak attack στους πάντες και στα πάντα. ...κάνεις κάτι π.χ. πας σούπερ μάρκετ για χάρη της μάνας και όταν γυρνάς ζητάς reward και xp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα