Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όταν βρίσκεσαι στο δάσος και αναφωνείς έκθαμβος "πω ρε φίλε έχει καλύτερα shaders και από το crysis", κάνοντας τους άλλους να σε κοιτάζουν περίεργα.

Δημοσ.

οταν παιζεις κανα 5ωρο LoL,μετα στο δρομο γινεται κατι και λες...αι στο διαολο ρε noobα.WTF.NOOB.

οταν μετα απο CF και Cs τους βλεπεις ολους σαν στοχους...

(μου εχουν τυχει και τα δυο)

Δημοσ.

...πατάς κατά λάθος (ή και επίτηδες) πολλά μυρμήγκια και παραξενεύεσαι διότι δεν ακούς τη φωνή του UT Announcer να λέει "Mo-mo-monster KILL".

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!Έλιωσα!!!!!!!!!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Οταν καποιος μιλαει και του λες σκασε ή θα το κανω εγω για εσενα :P

αυτο παει για τους φανσ της dota οι οποιοι παιζουν clan nol/eleos. εκει ειμαι admin και μπορω να κανω mute και οταν σπαμμαρει καποιος αυτο ακριβως το πραγμα του λεω...χ0α0αχ0α

Δημοσ.

...όταν στο μπαράκι γνωρίζεις μία, μετά από κανένα πεντάλεπτο σηκώνεται να φύγει και εσύ προσπαθείς να κάνεις load για να επιλέξεις άλλη απάντηση στο διάλογο.

Δημοσ.

αυτο παει για τους φανσ της dota οι οποιοι παιζουν clan nol/eleos. εκει ειμαι admin και μπορω να κανω mute και οταν σπαμμαρει καποιος αυτο ακριβως το πραγμα του λεω...χ0α0αχ0α

watch_out_we_got_a_badass_over_here_meme_Sad_orange-s769x595-300035-475.png

Δημοσ.

ειναι πασχα πας στην εκκλησια για ανασταση

καθε χρονο παιζω το ειδιο παιχνιδι assasins creed το πρωτο, βλεπω την εκκλησια γιατι να μην ανεβω στην κορυφη να παρω bonous? περπατας με την λαμπαδα αναμενη, γυρω σου ολοι οι σταυροφοροι (ο κοσμος)

και αν βρεχει εκεινη την μερα βαζεις και την κουκουλα τι σου απομενει να κανεις? να σκωτοσεις τον παπα που λεει το "χρηστος ανεστη" γιατι ειναι ειδιος ο al mualim τελειωσε η ανασταση χαρουμενα, απο την μια ο κοσμος που μοιαζει με τους σταυροφορους και απο την αλλη ο παπας που μοιαζει στον al mualim

αυτα λοιπον καθε πασχα το παιζω το παιχνιδακι το λιωνο στην κυριολεξια γυρω στις 17 ωρες ειναι, αλλα πρεπει να το τερματισεις πριν την ανασταση εχει μεγαλη συμασια γιατι βγαινεις μετα εξω για την ανασταση και παραμιλας νυσταζεις λες ασυναρτησιες και κυριως νωμιζεις οτι εισαι εσυ ο δολοφονος

Δημοσ.

...κάνεις sneak attack στους πάντες και στα πάντα.

...κάνεις κάτι π.χ. πας σούπερ μάρκετ για χάρη της μάνας και όταν γυρνάς ζητάς reward και xp.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...