Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Άντε βγάλε την προωθημένη μια ώρα... πάτα τρίγωνο ρε μλκαααααα!!

τι έκανε ο τερματοφύλακας τους, μου λέει "κάποιος πάτησε το τριγωνάκι....."

Έπεσα κάτω από τα γέλια....

Xαχαχαχα!!!!!

Δημοσ.

πωω αυτο το καναμε μια περιοδο στην μπαλα οσο πιο μακρια πετουσα την μπαλα καποιος τοσο πιο πολλα points επαιρνε,οταν στο φαουλ χτυπουσε καποιον απο το τειχος στο κεφαλι πχ ανεβαινε λεβελ!

και οταν προχθες εγραφα στο χερι μια εργσια στην κοινωνικη και πολιτικη αγωγη ηθελα κατι να γραψω στα αγγλικα και σκεφτηκα που ειναι το alt+shift.

Δημοσ.

οταν παντου βλεπεις κατι που σου θυμιζει καποιο παιχνιδι.χαρακτηριστικο πραδειγμα για εμενα ειναι το mirror's εdge ακομα βλεπω σωλήνες και μονοπατια να κοκκινίζουν.

Πωωωωω, αυτό το παθαίνω κι εγώ. :mrgreen:

Πηγαίνω κάπου και αισθάνομαι ότι έχω μια αίσθηση deja vu λόγω κάποιου παιχνιδιού που έχω παίξει.

Ή άλλο που παθαίνω (πάθαινα δηλαδή...): βγαίνω πεζός από γωνίες και σκέφτομαι να κοιτάξω μέσα από την τάδε χαραμάδα λοξά αριστρεά πχ μη με φάει κανα καμπέρι καθώς ξεμυτίζω! ^_^

Δημοσ.

Βγαίνω πεζός από γωνίες και σκέφτομαι να κοιτάξω μέσα από την τάδε χαραμάδα λοξά αριστρεά πχ μη με φάει κανα καμπέρι καθώς ξεμυτίζω! ^_^

Εμένα όταν με είχε ρωτήσει ένας φίλος μου αν γενικά μ'αρέσει το camping του είπα οτι όχι, προτιμώ τα τίμια frags..

Δημοσ.

Όταν ποστάρεις τέτοια ώρα το πρωί μετά από ολονύχτιο κάψιμο στο beta του kotor και σκέφτεσαι να ξεκινήσεις νέο playthrough με warrior στο skyrim τώρα που τελείωσε το beta...(και κοιτάς και στο skyrimnexus μπας και υπάρχει lightsaber mod :-D )

Δημοσ.

Όταν βγαίνεις έξω και σκέφτεσαι "Πώ! Τι γραφικό είναι αυτό! Πολύ αληθινοί οι άνθρωποι!".

υγ : το έχω κάνει...

Δημοσ.

...όταν ανεβαίνεις το ποτάμι (κηφισσός) τίγκα στην κίνηση και σλάλομ ανάμεσα στα αμάξια με τη μηχανή και αφού παίρνεις μια ανάσα μετά τη λιοσίων λες: καλά φτάσαμε ως εδώ... ας κάνουμε ένα save...

Εννοείται το έχω κάνει...

• Moderators
Δημοσ.

Όταν βγαίνεις έξω και σκέφτεσαι "Πώ! Τι γραφικό είναι αυτό! Πολύ αληθινοί οι άνθρωποι!".

υγ : το έχω κάνει...

Και που να δεις κάτι lightrays/godrays που κάνουν τα σύννεφα μερικές φορές. :P

Δημοσ.

... όταν σκέφτεσαι να βάλεις τον εγκέφαλο σου και τα ζωτικά όργανα σε ένα άνιμους και να μετακομίσεις στον κόσμο του Minecraft μόνιμα... :shock: :lol:

Δημοσ.

Ξέρεις ότι έχεις παίξει πολλά παιχνίδια όταν...

Πας φανταρος και ξερεις περισσοτερα απο οπλα,αρματα,πλοια απ οτι οι μονιμοι καραβαναδες

Βλεπεις ταινιες,και ξερεις τι οπλο κραταει ο καθενας και ποσες σφαιρες χωραει

Ξερεις περισσοτερη ιστορια απο καθηγητες πανεπιστημιου με 7 phd για εποχες 1914-1918,1939-1945,1967-1975

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...