Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καθε βραδυ για καποια περιοδο της ζωης σου, εβλεπες καθε βραδυ ονειρο απο το παιχνιδι που έλιωνες. (εγω εβλεπα για ενα καλοκαιρι καθε βραδυ την Traxex στον υπνο μου)

Super Pang...Παει μακρια η βαλιτσα. :-D
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

.... εγω θυμάμαι μια φορά που είχε υπεροχη μέρα και θαύμαζα την θέα απο το βουνό και μου ξεφεύγει "Πωω γαμώ τα γραφικά"... Χωρίς πλάκα, ήταν τότε που είχα καεί με το Oblivion. Εγω παίζω λίγα παιχνιδάκια (2-3 τον χρόνο) αλλα καίγομαι!!!

Μου έχει τύχει παρόμοια φάση, να χαζεύω τοπίο με δέντρα και να σχολιάζω στον κολλητό μου "σαν mod του Oblivion είναι εδώ".

Επίσης, μετά από 3ήμερο κάψιμο στο Arkham Asylum το μυαλό μου έψαχνε για ερωτηματικά όταν ξαναβγήκα στον κόσμο.

Δημοσ.

O 20λογός του κατεστραμμένου καραβανά gamer

Όταν παίρνεις για 14η συνεχόμενη χρονιά μαζεμένη την άδειά σου τον Νοέμβρη...

Όταν μετά την συνεύρεση σου με συμπαθητικό μέλος του πρώην ανατολικού μπλοκ σου έρχεται να την πατήσεις με το αμάξι σου και να πάρεις πίσω τα λεφτά σου.

Όταν σου'ρχεται να βροντοφωνάξεις οταν ακούς μια οποιαδήποτε μακακία απο κάποιον STFU N00b!

Όταν πεινάς και πας να παραγγείλεις μια πίτσα αλλα συνηδητοποιείς οτι είναι 4 η ώρα το πρωί και αντί για αυτό την κάνεις για πατσαδάκι/γίδα βραστή.

Όταν σε βλέπουν όλα τα πιτσιρίκια σαν τον super duper cool woot woot θείο-ξάδερφο-νονό κλπ (και σε πρήζουν και στις ερωτήσεις).

Όταν βγάζεις με το νέο σου SLI/Crossfire μηχάνημα 246 fps στο cod αλλά ζηλεύεις επειδή ο clanmate σου με παρόμοιο μηχάνημα που του έκατσε καλύτερο oc βγάζει 250.

Όταν ανοίγεις το game library στο steam και scrollάρεις για κανα 3λεπτό.

Όταν γνωστοί σου σου αραδιάζουν τα κατορθώματα τους στο Witcher 2 και στο Skyrim και εσύ κραδαίνοντας ένα στυλό και ένα χαρτί μειδιάς αινιγματικά.

Όταν ξαναφτιάχνεις φιλίες μετά απο 10 χρόνια που είχαν κλονιστεί απο στησίματα/κλασίματα λόγω του save system του Diablo 2.

Όταν η συμβία σου ψάχνει μια τρύπα στη ντουλάπα να χώσει το σεσσουάρ ανάμεσα απο 60 σακούλες με δισκέτες/cd/dvd.

Όταν διορθώνεις γραπτά και απαντάς σε κάθε λάθος RTFM -1 XP

Όταν νομίζεις οτι βοηθώντας μια γιαγιά να περάσει απέναντι θα πρέπει να σου σκάσει ένα πουγγί με χρυσές λίρες ή να μάθεις απο αυτή μια οποιαδήποτε δεξιότητα της αρεσκείας σου.

Όταν δυσκολεύονται όλοι οι γνωστοί σου να βρουν το εικονίδιο του mozilla στο desktop σου ανάμεσα από 100000000 συντομεύσεις παιχνιδιών.

Όταν δεν έχεις ιδέα από Linux και ούτε πρόκειται XD.

Όταν η έννοια "θείος" αποκτά πολλαπλές διαστάσεις.

Όταν έχεις 100πλάσιο αριθμό game friends από REAL friends.

Όταν με λυγμούς αποχωρίζεσαι την παλιά CRT για την Samsung RZ με 120Hz και 2 ms απόκριση.

Όταν έξω από την πολυκατοικία σου υπάρχει ειδικό υπόστεγο για να προστατεύει τους περαστικούς όταν σκάνε keyboards/mouse/gamepad κλπ

Όταν γράφεις a priori εκεί που δε πιάνει μελάνι όλα τα game reviews.

Και το πιο κουφό, όταν έχεις ανοικτό το steam στη δουλειά χώρις κάποιον σημαντικό λόγο.

Ειδικά αφιερωμένο στον φαντασμακαβαλάρη:

Όταν έχεις ποστάρει τα μισά μηνύματα στο identify the screenshot του insomnia XD

Δημοσ.

ο ilos με ψιλοκάλυψε... είμαι στο γραφείο τώρα σκοπεύω να επανέλθω με γεγονότα....

Η να κάτι πρόχειρο.

όταν φεύγεις από έξοδο για να καείς στο quake 3 ...

όταν συνειδητοποιείς ότι σε μεγάλα διαστήματα της ζωής σου είχες πιο πολλά νλινε rantebo;y για gaming Παρά χαιρετούρες με γκόμενες..

όταν περπατάς στον δρόμο , πας δουλειά, σχολή κτλπ, όλοι σε βλέποθνε σκεφτικό και σε ρωτάνε τι έχεις, ενώ εσύ ακόαμ προσπαθείς να βρεις λύση από κάποιο γρίφο στο adventure Που ξενύχτησες

ακόμα ΕΧΕΙΣ CRT στον Η/Υ σου, κυρίως εθελοτυφλώντας για χαρακτηριστικά λόγο νοσταλγίας

μπορείς να κάνεις συζητήσεις για τους αγαπημένους σου τίτλους για ώρες.

έβαλες isdn τότε που ήταν πανάκριβο για μερικά online fps...

δεν σταματάς να ξενυχτάς παίζοντας

έχεις πιο πολλά mail/pm για χρόνια πολλά παρά τηλεφωνήματα.

υπάρχουν φορές που λες "πάω μια βόλτα" και καταλήγεις σε Lan party

η λέξη φαρμ δεν παραπέμπει σε αγρόκτημα

υπάρχουν άτομα που δεν έχεις γνωρίσει από κοντά, και όμως έχεις περάσει πιο πολλές ώρες μαζί τους από ότι με πολλούς γνωστούς.

και άλλα πολλά που δεν έχω τον χρόνο τώρα,

Δημοσ.

Όταν το καλοκαίρι διαβάζεις τα μεταγραφικά ρεπορτάζ των ομάδων και φωνάζεις "εγώ αυτόν τον παίκτη τον είχα βρει και τον είχα φέρει στην ομάδα από το προπέρσινο football manager"

android.png

Δημοσ.

καθε βραδυ για καποια περιοδο της ζωης σου, εβλεπες καθε βραδυ ονειρο απο το παιχνιδι που έλιωνες. (εγω εβλεπα για ενα καλοκαιρι καθε βραδυ την Traxex στον υπνο μου)

Silent Hill 1,Resident Evil 1,Project Zero.

Eίχα δει αρκετά όνειρα με τα 3 πανω...ειδικά με το πρώτο.

Επίσεις πριν κανα 2 χρονια πηγα με παρεα στο Μέτσοβο και φτασαμε 6 το πρωί.

Είχε τέρμα ομίχλη και ήμασταν οι μόνοι που κυκλοφορουσαμε στα σοκάκια,ψυχή πουθενά.

Γυρναω λοιπον κ λεω σε ενα φίλο..''Ρε στο Silent Hill ηρθαμε?''

Δημοσ.

οταν παντου βλεπεις κατι που σου θυμιζει καποιο παιχνιδι.χαρακτηριστικο πραδειγμα για εμενα ειναι το mirror's εdge ακομα βλεπω σωλήνες και μονοπατια να κοκκινίζουν.

οταν ξερεις μηνες πριν της ημερομηνιες που βγαινει το καθε παιχνιδι και τις θυμασε ολες απέξω γι' αυτο και ολοι εσενα ρωτανε.

οταν βλέπεις καποιον/καποια να φοραει ενα tshirt με μια χαρακτηριστικη φραση απο ενα παιχνιδι και πας και του χαμογελας και εκεινος/εκεινη αμεσως πιανει το νοημα και καταληγετε απο αγνωστοι να γινεστε κολλητήρια.(εκτος και αν ειναι hipsterακιας καi δεν εχει ιδεα τοτε ψανεις το κουμπι για το exit)

οταν λες οτι ολα τα παιχνιδια τωρα ειναι ολο γραφικα με καθολου ιστορια και πανευκολα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

...μετά από ώρες W40K: Space Marine μπαίνεις στο μάρκετ και σκέφτεσαι "Euro is the currency of the super-market. Spend it well"

Δημοσ.

Όταν βλέπεις μια κοντή/νάνος τύπισσα στη στάση, και σταματάς το αμάξι να την ρωτήσεις αν είναι Spoiler ή Crafter..

(Achieved IRL)

Δημοσ.

δεν ειπατε το κλασικο βρε παιδια.... Οταν ακους τον φουρνο μικροκυμματων να κανει Ding! και εσυ του λες Gratz!

Δημοσ.

Όταν θες να σηκωθείς για νερό αλλά το μετανιώνεις γιατί σκέφτεσαι ότι δεν έχεις αρκετά "action points" για το movement.......

Δημοσ.

Καλά, αυτό που είπε ο στρατηγός με την μπάλα είναι κλασικό... ειδικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Άντε βγάλε την προωθημένη μια ώρα... πάτα τρίγωνο ρε μλκαααααα!!

Δημοσ.

Καλά, αυτό που είπε ο στρατηγός με την μπάλα είναι κλασικό... ειδικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Άντε βγάλε την προωθημένη μια ώρα... πάτα τρίγωνο ρε μλκαααααα!!

Αυτό έγινε χθες που έβλεπα με φίλο μου Ολυμπιακό τον αγώνα της ομάδας του με τον Αστέρα.

Όταν με τη λάθος έξοδο του Μέγιερι μπήκε το 2ο γκολ και του έκανα πλάκα λέγοντας του τι έκανε ο τερματοφύλακας τους, μου λέει "κάποιος πάτησε το τριγωνάκι....."

Έπεσα κάτω από τα γέλια....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...