Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

[irl καταστάσεις που, λόγω πολύ gaming, αντιδρούμε κάπως διαφορετικά:]

I) ...μετά απο καθε μικροεπιτυχία σιγοψιθυρίζεις το Victory Fanfare των "Final Fantasy"

IΙ) ...δεν βάζεις την κουκούλα στο μπουφάν σου επειδή σου μειώνει το FOV

ΙΙΙ) ...η τούρτα των γενεθλίων σου είναι σαν αυτή.

Συνεχίστε!

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ανταποκρίνεσαι με λέξεις που δεν βγάζουν νόημα στους "κανονικούς ανθρώπους" lol, lmao, rofl, roflmafao......

Στην οδήγηση περνάς ξυστά από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα για να πάρεις το near miss bonus!

Κάθε φορά που κατορθώνεις το ακατόρθωτο πιστεύεις πως κάνεις lvl up.

Είσαι απόλυτα πεπεισμένος πως έχεις πολεμήσει στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, στον 1ο και 2ο παγκόσμιο, στο Βιετνάμ, στους βαλκανικούς πολέμους και στους πελοποννησιακούς πολέμους.

Η απάντηση σου στο "Διάβασα ένα άρθρο για την αρχιτεκτονική Fermi της Nvidia" Δεν είναι "Η Nvidia είναι πόλη της Ισπανίας ?"

Δημοσ.

καθε βραδυ για καποια περιοδο της ζωης σου, εβλεπες καθε βραδυ ονειρο απο το παιχνιδι που έλιωνες. (εγω εβλεπα για ενα καλοκαιρι καθε βραδυ την Traxex στον υπνο μου)

Δημοσ.

Ανταποκρίνεσαι με λέξεις που δεν βγάζουν νόημα στους "κανονικούς ανθρώπους" lol, lmao, rofl, roflmafao......

Στην οδήγηση περνάς ξυστά από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα για να πάρεις το near miss bonus!

Κάθε φορά που κατορθώνεις το ακατόρθωτο πιστεύεις πως κάνεις lvl up.

Είσαι απόλυτα πεπεισμένος πως έχεις πολεμήσει στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, στον 1ο και 2ο παγκόσμιο, στο Βιετνάμ, στους βαλκανικούς πολέμους και στους πελοποννησιακούς πολέμους.

Η απάντηση σου στο "Διάβασα ένα άρθρο για την αρχιτεκτονική Fermi της Nvidia" Δεν είναι "Η Nvidia είναι πόλη της Ισπανίας ?"

Ενταξει, απλα αψογος....εχω ριξει ΤΟ γελιο!! :mrgreen:

Δημοσ.

Και αμα σε ληστεψει καποιος στο δρομο τοτε τι σημαινει αυτο αραγε? Και ιδιως οταν εσυ αντιδρασεις! PK η PVP? Τα συμπερασματα δικα σας για ολους τους καμμενους! :P

Δημοσ.

Οταν βλεπεις champions league, χανει η ομαδα σου και εσυ ψαχνεις το χειριστηριο να πατησεις start να αλλαξεις συστημα... :mrgreen:

Oταν βλεπεις ταινια και λες....Αντε ρε γ@μωτο...ποτε θα τελειωσει αυτη η βιντεοσκηνη?!?!

Οταν βλεπεις το Transporter και εκει που ο Jason Statham εχει σκοτωσει 6 ανθρωπους, περιμενεις πως και πως να σκοτωσει τον 7ο για να κανει killstrike...

• Moderators
Δημοσ.

καθε βραδυ για καποια περιοδο της ζωης σου, εβλεπες καθε βραδυ ονειρο απο το παιχνιδι που έλιωνες. (εγω εβλεπα για ενα καλοκαιρι καθε βραδυ την Traxex στον υπνο μου)

Battlefield 3... :P

• Moderators
Δημοσ.

Το BF3 μου πάει σερί τελευταία. Το πιο κουλό πάντως ήταν με το AvP (1999) που ονειρευόμουν ότι είμουν Alien, έτρεχα σαν διάολος και έτρωγα ανθρώπους.

Ευτυχώς δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο in real life. :P (humans taste bad)

Δημοσ.

.... εγω θυμάμαι μια φορά που είχε υπεροχη μέρα και θαύμαζα την θέα απο το βουνό και μου ξεφεύγει "Πωω γαμώ τα γραφικά"... Χωρίς πλάκα, ήταν τότε που είχα καεί με το Oblivion. Εγω παίζω λίγα παιχνιδάκια (2-3 τον χρόνο) αλλα καίγομαι!!!

Δημοσ.

Εγώ σήμερα είδα την βρεγμενη άσφαλτο ενώ περίμενα στο φανάρι και κοιτώντας την αντανάκλαση σκέφτηκα "wow, πρέπει να είναι Shader Model 6.0!"

Δημοσ.

Εγώ σήμερα είδα την βρεγμενη άσφαλτο ενώ περίμενα στο φανάρι και κοιτώντας την αντανάκλαση σκέφτηκα "wow, πρέπει να είναι Shader Model 6.0!"

αχ0αχ0αχ0!! :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...