Προς το περιεχόμενο

mkv & subtitles & avi & apple tv = failure !!!!

enas_bibikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους...

Θα ηθελα τη βοηθεια σας στο εξης γιατι οσο και αν εψαξα (εκτος αν δεν εψαξα καλα) δεν βρηκα αναλυτικες οδηγιες για κατι που θελω να κανω...

Κατ'αρχας εχω αγορασει το isubtitle και το smartconverter και το submerge (οποτε δεν εχω θεματακια με trial εκδοσεις).Εχω το καινουργιο apple tv και θελω να κανω το εξης απλο (νομιζω οτι ολοι οι κατοχοι apple tv αυτο θελουν να κανουν) να "περασω¨ τις ταινιουλες μου μαζι με τους αντιστοιχους υποτιτλους και να τις βλεπω...

Αν μπορει καποιος να μου δωσει εναν απλο οδηγο πως το κανω (το ξερω οτι πιθανοτατα ειναι χρονοβορο για mkv) θα ειμαι υποχρεος

Εννοειται οτι εχω δοκιμασει και με handbrake αλλα αντιμετωπιζω διαφορα προβληματα (π.χ ιερογλυφικα στους υποτιτλους....

Ευχαριστω προκαταβολικα & αναμενω...... :mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1. Αν οι ταινίες σου είναι MKV, τις ρίχνεις με drag-and-drop στο smartconverter και αυτό τις κάνει MPEG4. Αν το παραγόμενο αρχείο έχει κατάλληξη mp4, άλλαξέ τη με το χέρι σε m4v (δε θυμάμαι τί αρχεία βγάζει το smartconverter).

2. Πάρε το αρχείο της ταινίας, βάλε το μαζί με το αρχείο των υποτίτλων και δώσε τους ίδια ονόματα (πχ my_movie.m4v και my_movie.srt).

3. Άνοιξε το αρχείο m4v με το iSubtitle. Κανονικά θα πρέπει να δει πως υπάρχει υπότιτλος με το ίδιο όνομα και να τον φορτώσει αυτόματα. Κάνε save το αρχείο και είσαι έτοιμος.

Αφου κανω το conversion με το smartconverter,ανοιγω το isubtitle και εμφανιζεται το εξης μηνυμα...

The file "movie_title.m4v" seems to have an incorrect data size. It may have been corrupted when it was ripped or downloaded. You may not be able to save or export this file.

Καμμια ιδεα????

:confused:

Kανε ολα τα παραπανω βηματα χωρις να μετονομασεις το mp4 σε m4v. Οταν τελειωσει η διαδικασια, μετονομασε το τελικο αρχειο σε m4v.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...