Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Επειδή ενδιαφέρομαι να κάνω μια δημοσίευση με θέμα την επίδραση της σύνδεσης φωτοβολταϊκών με το ηλεκτρικό δίκτυο , μήπως γνωρίζει κάποιος κάποιο περιοδικό που να σχετίζεται με το θέμα ώστε να το δημοσιεύσω εκεί ;

Δημοσ.

Η μονη επιδραση ειναι οτι τα γυρω σπιτια αν υπαρχουν κινδυνευουν με υπερταση και να τους καει καποια συσκευη οπως μια οθονη τηλεορασης LCD αλλα αμα εχει γινει η σχετικη ενημερωση και το σπιτια ειναι εφοδιασμενα με ρυθμιστες τασης και προστατευτηκα πολυμπριζα δεν εχει να φοβιθει κανεις τιποτα..

Εχω παει σε ενα φωυοβολτα'ι'κο παρκο και εβαγζε 280 με 320 volt...και ειχε συστημα συνεργεμου και καμερες και ειχε καει το τροφοδοτικο του συνργεμου κι 1 καμερα...

Δημοσ.

εχεις κανει σοβαρη ερευνα που υποστηριζεται απο καποιο αναγνωρισμενο εκπαιδευτικο ιδρυμα;

Από πότε πρέπει εκπαιδευτικά ιδρύματα να υποστήριζουν την όποια έρευνα όταν πρόκειται για journal;

Βασικά, από πότε πρέπει τα εκπαιδευτικά ιδρύματα να υποστηρίζουν την όποια έρευνα έτσι ώστε η δεύτερη να είναι κατάλληλη προς δημοσίευση;

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους ,

Ο καθηγητής μου , μου είπε ότι το θέμα της διπλωματικής μου μπορούμε να το δημοσιεύσουμε σε κάποιο επιστημονικό περιοδικό και μου είπε να ψάξω να βρω κάποιο που να σχετίζεται με το θέμα.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους ,

Ο καθηγητής μου , μου είπε ότι το θέμα της διπλωματικής μου μπορούμε να το δημοσιεύσουμε σε κάποιο επιστημονικό περιοδικό και μου είπε να ψάξω να βρω κάποιο που να σχετίζεται με το θέμα.

Μην ψαρώνεις από την κάθε @@ρια που λέει ο καθένας.

Φυσικά ΚΑΙ ΔΕΝ χρειάζεται να υπάρχει κάποιο ίδρυμα από πίσω για να δημοσιεύεσεις κάτι.

Για να βρεις περιοδικά, δες που έχουν δημοσιεύσει όσοι διαβάζεις με αναφορές. Χτύπα σε αυτές τις πόρτες πρώτα.

Επίσης, μην ακούς τα και καλά σχόλια με άπειρες δόσεις αφ υψηλισμού και μ@λάκινσης περί του πόσου σοβαρού είναι αυτό που έχεις κάνει.

Δες που θες να στείλεις, στείλε και εάν δεν περάσει δες τις διορθώσεις και διορθώσου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...