Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρεται,αναγνωστη αυτου του εξαιρετικου φορουμ.

Επετρεψε μου να συστηθω.Ειμαι ο Αζουρ ο Μεγας,επισης γνωστος και ως Αζουρ ο Μαντης η Αζουρ το Μεντιουμ.

Γιατι ολοι αυτοι οι βαρυγδουποι τιτλοι,ρωτατε;

Να σας απαντησω.Διαθετω ενα μοναδικο χαρισμα,το χαρισμα να προβλεπω τις πραξεις των ανθρωπων στο μελλον.

Διακρινω μια δυσπιστια στο βλεμμα σας.Νομιζετε οτι σας κοροιδευω.

Σας διαβεβαιωνω οτι δεν ειναι η προθεση μου να σας κοροιδεψω.Μαλιστα αν ρωτησετε για μενα,θα μαθετε πως εχω χρησιμοποιησει την μαντικη μου ικανοτητα στο παρελθον

σε 1000 ανθρωπους με σχεδον απολυτη επιτυχια.Αυτο ειναι ενα αδιαμφισβητητο γεγονος.

Το πως δουλευει αυτη η ικανοτητα μου δεν εχει σημασια,μπορει να ειναι μια ψυχο-πνευματικη ικανοτητα με την οποια γεννηθηκα,μπορει να χρησιμοποιω μαυρη μαγεια η να επικοινωνω με τα πνευματα των νεκρων,

μπορει απλως να ειμαι ενας εξαιρετικος μενταλιστ που παρατηρω τις παραμικρες κινησεις στο σωμα σας και να εξαγω ασφαλη συμπερασματα η να χρησιμοποιω κρυφα ενα σουπερ κομπιουτερακι που τρεχει ενα σουπερ αλγοριθμο

ο οποιος μπορει να προβλεπει τις μελλοντικες αποφασεις των ανθρωπων.

Βλεπω οτι κεντρισα το ενδιαφερον σας.Ωραια.Τι θα λεγατε να παιξουμε ενα παιχνιδι;

Θα σας παρουσιασω δυο κουτια.Ενα μαυρο,αδιαφανες κουτι και ενα λευκο,διαφανες κουτι.

Εσεις θα εχετε τις εξης επιλογες:

Ειτε να επιλεξετε μονο το μαυρο,αδιαφανες κουτι και να παρετε το περιεχομενο του,

ειτε να επιλεξετε και τα δυο κουτια μαζι και να παρετε το συνολικο περιεχομενο τους

Δεν μπορειτε να επιλεξετε μονο το λευκο,διαφανες κουτι.

Τι θα περιεχουν τα δυο κουτια ρωτατε; Θα σας απαντησω:

Μεσα στο λευκο,διαφανες κουτι,οπως θα δειτε και ο ιδιος,θα ειναι τοποθετημενα 1000e.

Το περιεχομενο του μαυρου,αδιαφανους κουτιου,το οποιο φυσικα εσεις δεν μπορειτε να δειτε,θα εχει διαμορφωθει ως εξης:

Αν εχω προβλεψει οτι θα παρετε μονο το μαυρο,αδιαφανες κουτι,τοτε θα εχω βαλει μεσα στο μαυρο κουτι 1.000.000e.

Αν εχω προβλεψει οτι θα παρετε και τα δυο κουτια,τοτε δεν θα εχω βαλει μεσα στο μαυρο κουτι απολυτως τιποτα,δηλαδη θα ειναι τελειως αδειο.

Η προβλεψη που θα κανω για την τελικη σας επιλογη και το τι θα βαλω μεσα στο μαυρο κουτι με βαση αυτη την προβλεψη μου,θα συμβουν πριν σας παρουσιασω τα δυο κουτια.

Μολις σας παρουσιασω τα δυο κουτια,το περιεχομενο μεσα στο μαυρο κουτι,οποιο και να ειναι, δεν θα μπορει να αλλαχθει με κανεναν τροπο,απο κανεναν.

Εισαστε ετοιμοι; Παμε.

Κανω την προβλεψη μου για το ποια θα ειναι η επιλογη σας.Διαμορφωνω το περιεχομενο του μαυρου κουτιου με βαση αυτη την προβλεψη μου.

Σας παρουσιαζω τωρα τα δυο κουτια.

Το μαυρο,αδιαφανες κουτι με το αγνωστο περιερχομενο μεσα του και το λευκο,διαφανες κουτι με τα 1000e μεσα του.

Ποια ειναι η επιλογη σας;

Θελετε να παρετε μονο το μαυρο,αδιαφανες κουτι με το αγνωστο περιεχομενο η θελετε να παρετε και τα δυο κουτια;

Σκεφτειτε με την ησυχια σας,χρησιμοποιηστε οποιον τροπο και λογικη σκεψης θελετε και πειτε μου την αποφαση σας.

ΥΓ1. οποιαδηποτε αλλη προσπαθεια για την αποκτηση των χρηματων,θα αντιμετωπισθει με την αμεση,μαγικη εξαφανιση του εαυτου μου και των κουτιων μεσα σε ενα παραπετασμα καπνου.

ΥΓ2. Το συγκεκριμενο παιχνιδι ΔΕΝ ειναι γριφος,δεν ειναι αινιγμα.Δεν υπαρχει μια σωστη η μια λανθασμενη απαντηση,για την ακριβεια δεν υπαρχει καν απαντηση.Το μονο που ζητειται ειναι να κανετε ΕΣΕΙΣ,ο καθενας απο σας ξεχωριστα,μονος του και απο την δικια του οπτικη γωνια,με τον δικο σας τροπο σκεψη,με την δικια σας λογικη,μια επιλογη την οποια θεωρειτε ως την καλυτερη δυνατη ωστε να βγειτε περισσοτερο κερδισμενος.

Επεξ/σία από KilliK
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαιρε Αζουρ αμπαζουρ !

Ειθε να λαμψει η αληθεια :D

Ειμαι ο Αζουρ ο Μεγας,επισης γνωστος και ως Αζουρ ο Μαντης η Αζουρ το Μεντιουμ.

με την αμεση,μαγικη εξαφανιση του εαυτου μου και των κουτιων μεσα σε ενα παραπετασμα καπνου.

Επειδη σε κοβω ετσι και αλλιως για αεριτζη , θα παρω και τα δυο κουτια καλύτερα :P

Δημοσ.

Eκτος αν λογο νυστας δεν καταλαβα κατι καλα

α) αν παρω και τα δυο κουτια ΣΙΓΟΥΡΑ καβατζωνω τα 1000 του ασπρου και απλα παιζεται αν το αλλο θα εχει και το 1Μ

β) με βαση το παραπανω λογικα θα σκεφτει ο ΤΟ οτι ολοι θα παρουν για καβατζα και τα 2 κουτια και αρα δεν θα εχει τιποτα

Δεν καταλαβαινω ακριβως τον γριφο. Αν οτι εχει το μαυρο κουτι - που δεν βλεπω - δεν κανει "ζημια" στο 1 χιλιαρικο του ασπρου, τοτε τι νοημα εχει?

• Moderators
Δημοσ.

Θα παρω και τα δυο κουτια. Θελω αυτο που βλεπω και δεν θα ρισκαρω κι ας χασω την ευκαιρια εξτρα κερδους.

Αλλα ειναι λιγο λαθος η οπτικη του ερωτηματος, γιατι υποτιθεται πως ο Αμπαζουρ διαμορφωνει το περιεχομενο του μαυρου κουτιου με βαση την δικη ΤΟΥ διαισθηση για το τι θα αποφασισω εγω. Αρα ο ασταθμητος παραγοντας ειμαι εγω (αφου ετσι κι αλλιως κερδισμενος θα ειμαι), και οχι ο Αμπαζουρ (που θα ειναι χαμενος, αλλα δεν ξερει ποσο, πραγμα που εξαρταται απο μενα). Οποτε το ερωτημα ειναι το εξης:

Αμπαζουρ, εχεις τα παραπανω χρηματα. Ποια πιστευεις πως θα ειναι η δικη μου επιλογη και πως θα χειριστεις την κατασταση ουτως ωστε να χασεις οσο το δυνατον λιγοτερα χρηματα?

Δημοσ.

κι εγώ δεν κατάλαβα τι σόι αίνιγμα είναι αυτό. Δηλαδή αν πιστέψω στις υπερφυσικές σου ικανότητες θα πάρω 1000000€. Αν δεν, θα πάρω 1000€. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί να ήθελε κάποιος να πάρει το διάφανο κουτί μόνο, αφού με το να πάρει και τα δύο έχει το ίδιο αποτέλεσμα

Δημοσ.

το κουτι τα λεφτα και ο Αμπαζουρ εκαναν πουφ εξαιτιας του balsamomenos αρα δεν τα παιρνουμε τα φραγκα

τα λεφτα το κουτι και ο αμπαζουρ εκαναν πουφ εξαιτιας του balsamomenos αρα δεν παιρνουμε φραγκο

Δημοσ.

Θα έπαιρνα μόνο το μαύρο κουτί, απλά και μόνο για να αποδείξω ότι ο μάγος είναι ένας ψεύτης.

Τα χρήματα, δε με ενδιέφεραν ποτέ. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...