Sadako Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Σκέφτομαι την αγορά ενός TV Tuner για το PC μου. Μιας και δεν βλέπω πολύ τηλεόραση, παρά μόνο περιστασιακά (και κάποιους αγώνες) ενώ δεν ξέρω κατά πόσο θα μπω στην διαδικασία να κάνω εγγραφή, πάω για όσο πιο φθηνό γίνεται.. Δηλαδή κάτι 80+ ευρώ απορρίπτονται ευθύς εξαρχής.. Είδα στις χτεσινές προσφορές του e-shop αυτό (και ήταν βασικά ο λόγος που άρχισα να το σκέφτομαι, λόγω τόσο χαμηλής τιμής), http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702303&sid=1 στα 17 ευρώ.. Απλά δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω την κεραία από τον τοίχο, μιας και υπάρχει η δυνατότητα, πιστεύω πως θα είναι πολύ καλύτερα. Δεν κατάλαβα βέβαια αν το συγκεκριμένο tuner είναι μόνο για τα ψηφιακά ή είναι και για τα αναλογικά κανάλια.. Τώρα αν μπορώ με μια μικρή επιβάρυνση να βρω κάτι που να έχει και ραδιόφωνο ή να μπορεί να λειτουργήσει και ως GPS (κάπου το πήρε το μάτι μου και μου άρεσε πολύ σαν ιδέα σε συνδυασμό με ένα laptop, εξού και το usb έναντι κάποιας PCI-E κάρτας), φυσικά θα το προτιμήσω.. Είμαι ανοιχτός στο ενδεχόμενο αγοράς από eBay κλπ, απλά σε αυτή την περίπτωση θα προτιμούσα κάτι δοκιμασμένο.. Το σύστημά μου είναι: CPU: i7-860 RAM: 8GB GPU: ATI HD5770 OS: Windows 7 64-bit Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2011 από Sadako
veteranos123 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Τι windows εχεις?Υποδοχη για κεραια εχεις στο χωρο που θα βρισκεσε?Σε ενδιαγερουν τα ψηφιακα καναλια?(οπως sport plus cine plus prisma plash ktl
Sadako Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Είχα ξεχάσει να προσθέσω το 7 στα Windows.. Windows 7 64-bit λοιπόν.. Ναι, υπάρχει κεραία από τον τοίχο, και ναι, νομίζω πως τα ψηφιακά κανάλια είναι μονόδρομος. Καλό είναι δηλαδή να'χει και mpeg2 και mpeg4..
sintalkas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Πάρε την crypto redi pc50 που και φτηνή είναι και καλή! http://www.skroutz.gr/s/271744/Crypto-ReDi-PC-50.html Προσοχή μην μπλέξεις με την gigabyte!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα