Gennaios Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 οπως ειπα και στον τιτλο θελω να βαλω ενα αλλο πακετο του οτε connx!εχω ηδη οτε 2mbps και θελω να βαλω 24αρι μενω λιγο πιο εξω απο την πατρα και μπενω στο site του οτε και μου λεει οτι στην περιοχη μου εχω εως 24mbps και connx tv και οταν πηγα στον οτε μια υπαλληλος μου ειπε οτι στην περιοχη μου φτανει μονο μεχρι 5mbps παιρνω τηλεφωνο στα κεντρικα στον οτε και μου λενε οτι στην περιοχη μου εχω μεχρι 8mbps μπορει καποιος να μου πει πως θα βρω μια αξιοπιστη απαντηση?
louben Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δεν μπορεις να βρεις αξιοπιστη απαντηση.Εμενα το κουτι του οτε ειναι στο 1χμ ευθεια και παιζω στο 1.1/1.2 mb/sec.Οποτε ανλογα υπολογισε.Μπορεις να βρεις καποιν κοντα σου με αντιστοιχη συνδεση να κανεις ενα τεστ?Αν ναι ειναι το καλυτερο.
isay Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 οπως ειπα και στον τιτλο θελω να βαλω ενα αλλο πακετο του οτε connx!εχω ηδη οτε 2mbps και θελω να βαλω 24αρι μενω λιγο πιο εξω απο την πατρα και μπενω στο site του οτε και μου λεει οτι στην περιοχη μου εχω εως 24mbps και connx tv και οταν πηγα στον οτε μια υπαλληλος μου ειπε οτι στην περιοχη μου φτανει μονο μεχρι 5mbps παιρνω τηλεφωνο στα κεντρικα στον οτε και μου λενε οτι στην περιοχη μου εχω μεχρι 8mbps μπορει καποιος να μου πει πως θα βρω μια αξιοπιστη απαντηση? Μπες στο router και γράψε μας τα στοιχεία της γραμμής σου. Θα βοηθήσει στο ερώτημα σου. Απο εκεί και πέρα αφού δυο υπάλληλοι σου λενε αυτά τα νούμερα (που δεν εχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους) τότε θα κλειδώνεις κάτι γύρω στα 5-8mbps. Το καλύτερο ειναι να ρωτήσεις στη γειτονιά (σε αποσταση το πολύ 2 τετράγωνα) για το πόσο κλειδώνουν άλλοι και ετσι θα εχεις μια ακομα καλύτερη εικόνα για το τι συμβαίνει. Δεν μπορεις να βρεις αξιοπιστη απαντηση.Εμενα το κουτι του οτε ειναι στο 1χμ ευθεια και παιζω στο 1.1/1.2 mb/sec.Οποτε ανλογα υπολογισε.Μπορεις να βρεις καποιν κοντα σου με αντιστοιχη συνδεση να κανεις ενα τεστ?Αν ναι ειναι το καλυτερο. Δηλαδλη κλειδώνεις κάπου στα 10mbps.
Gennaios Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 φιλε isay θα το κανω αυτο που μου λες αλλα αν τελικα δεν εχουν περασει συνδεση 24αρα στην περιοχη συμφερει να βαλω πακετο με 24αρι στο οποιο εμενα θα μου πιανει 8αρι?
isay Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Η τεχνολογία adsl επιτρέπει ΜΕΧΡΙ 24mbps, αλλά αυτό ειναι η οροφή και μόνο. H πραγματική ταχύτητα εξαρτάται απο διάφουρους παράγοντες (απόσταση, ποιότητα χαλκού, καφαο, κλπ). Στις εταιρείες πληρώνεις σύνδεση internet ΜΕΧΡΙ 24mbps ακόμα κι αν πιάνεις 3mbps. Εξαίρεση αποτελεί ο ΟΤΕ που δίνει πακέτο με 2mbps (εκτός απο το 24mbps), αλλά και η cyta που δίνει 4mbps και 8mbps (εκτός απο το 24mbps). Συμπέρασμα: Ρώτα στη γειτονιά και μετά δες ποια εταιρεία σε συμφέρει και τιμά τα λεφτά σου.
Gennaios Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 απο την γειτονια μου εχουν μονο ενας forthnet 24αρι αλλα εχει πολλα προβληματα!γιαυτο εχω μεγαλη αξιοπιστια στον οτε για αυτο και κολλαω στο να αλλαξω εταιρια!επισης στην cyta πως ξερω αν εχει υποδομη στην περιοχη μου?
devill0 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 σε ποια περιοχη στη πατρα μενεις?και εγω απο πατρα ειμαι για αυτο σε ρωταω
devill0 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Εγω μενω αν ξερεις μιντιλογλι και εχω hol απεριοριστο και η ταχυτητα κλειδωνει στα 13mps Αποστολή από το SE Neo V με τη χρήση Insomnia App
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 δεν ειναι οτι δεν εχουν περασει 24αρι.πλεον παντου υπαρχει 24 αρι .αλλα αν εισαι μακρια δεν γινεται να παιξεις 24 αρι.και 24 αρι να παρεις απο αλλη εταιρεια δεν θα παιξει 24 και θα παιξει οσο παει η γραμμη και αν ειναι χαλια οι γραμμες θα παιξει και profile.ο φιλος σου με το 24 αρι forthnet ας ζητησει αλλαγη profile για πιο σταθερα. και οτι εχει ενας προβλημα δεν σημαινει οτι θα εχει και ο αλλος.μπορει ο αλλος να εχει προβλημα και λογω εσωτερικης καλωδιωσης του σπιτιου.1002 θεματα.οτι καλωδιο παρεις με οτε το ιδιο θα παρεις και με αλλον Provider.
Gennaios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 τελικα εβαλα 24αρι το οποιο φτανει τα 8mbps πραγμα νταξ...αρχικα κολλαγε σαν πουστικο καθως η ισχυ ηταν αρκετα μεγαλη τωρα το εχω κατεβασει στα 12mbps ισχυ και ειμαι εντα3ει!
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 τελικα εβαλα 24αρι το οποιο φτανει τα 8mbps πραγμα νταξ...αρχικα κολλαγε σαν πουστικο καθως η ισχυ ηταν αρκετα μεγαλη τωρα το εχω κατεβασει στα 12mbps ισχυ και ειμαι εντα3ει! 12 Mbps η 8 τελικα?για γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης.ταχυτητα Margin,attenuation να δουμε. φιλε isay θα το κανω αυτο που μου λες αλλα αν τελικα δεν εχουν περασει συνδεση 24αρα στην περιοχη συμφερει να βαλω πακετο με 24αρι στο οποιο εμενα θα μου πιανει 8αρι? το αν η περιοχη σου υποστηριζει 24 σημαινει αν υπαρχει dslam που να παιζει εως 24.απο εκει και περα αναλογα το ποσο μακρια βρισκεσαι μπορεις να παιξεις απο 24 μεχρι και να μην παιζει καν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα