dimitrisOS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 εχεις ενα φιλος ενα sony vaio pcg-7z2m ξερεται που θα βρω τα drivers ; Εχει επανω Windows vista λεω να του βάλω Windows 7. Τι λεται ;
3leven Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 εχεις ενα φιλος ενα sony vaio pcg-7z2m ξερεται που θα βρω τα drivers ; Εχει επανω Windows vista λεω να του βάλω Windows 7. Τι λεται ; Στο site της Sony δεν μπορω να βρω το Laptop.. Απο εκει κατεβαζεις τους drivers.. Σιγουρα ειναι σωστο το μοντελο?
dimitrisOS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Στο site της Sony δεν μπορω να βρω το Laptop.. Απο εκει κατεβαζεις τους drivers.. Σιγουρα ειναι σωστο το μοντελο? και εγω το ιδιο παθενω δεν το βρεικα ετσι μου ειπε το παλικαρι θα των ξανα ρωτησω τελεικα το μοντελο ειναι sony vaio vgn-nr11m που θα τα βρω ;
ss13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 και εγω το ιδιο παθενω δεν το βρεικα ετσι μου ειπε το παλικαρι θα των ξανα ρωτησω τελεικα το μοντελο ειναι sony vaio vgn-nr11m που θα τα βρω ; Ακολουθείς αυτό http://laptop-driver...ardware-id.html και μας δίνεις τους κωδικούς !!
3leven Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Το παραπανω link δεν εγινε σωστα paste.. Εγω το μονο που βρηκα ηταν αυτο , αλλα δεν ξερω κατα ποσο δουλευει..
dimitrisOS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Ακολουθείς αυτό http://laptop-driver...ardware-id.html και μας δίνεις τους κωδικούς !! το πιο ; Το παραπανω link δεν εγινε σωστα paste.. Εγω το μονο που βρηκα ηταν αυτο , αλλα δεν ξερω κατα ποσο δουλευει.. δεν δουλευει ! Μπορει να βοηθειση καποιος ;
dimitrisOS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 παιδια το βρεικα στο site του Sony vaio ειναι αυτο εδω . αλλα που ειναι τα driver ;
3leven Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 παιδια το βρεικα στο site του Sony vaio ειναι αυτο εδω . αλλα που ειναι τα driver ; Οι drivers ειναι στη καρτελα Ενημερωσεις αλλα εχει μονο για Windows Vista..
dimitrisOS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Οι drivers ειναι στη καρτελα Ενημερωσεις αλλα εχει μονο για Windows Vista.. αααα τα driver των vista μια χαρα θα μπουν στα 7 !!!! Ευχαριστω πολυ !
Dibasic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Έχω την εντύπωση πως αν του περάσεις τα 7άρια δεν θα χρειαστείς οδηγούς τα Ultimate θα τα βρουν όλα από μόνα τους και με SP1.
Dibasic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Αν και νομίζω πως τα παράθυρα θα το βρουν για καλό και για κακό κατέβασε τον οδηγό σε ένα usb.
3leven Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 αααα τα driver των vista μια χαρα θα μπουν στα 7 !!!! Ευχαριστω πολυ ! Τιποτα Ισχυει και αυτο που ειπε το παιδι απο πανω... Τα 7αρια κατεβαζουν ολους τους drivers απο το Windows Update..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα