StaPas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα!!! Θέλω να πάρω τον παραπάνω σκληρό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/External-Hard-Disc-Drives/Seagate-GoFlex-Home-Network-Storage-System-2TB-Black-STAM2000200.htm να τον συνδέσω πάνω σε ένα media player μέσω usb που έχω και να τον συνδέσω ασύρματα πάνω στο router (Linksys WAG160N ) ώστε να κάνω ένα δίκτυο αποτελούμενο από τον σκληρό συνδεόμενο ασύρματα, το pc μου ( P4 3,2 Win 7) συνδεόμενο με ethernet, το netbbok μου (asus win xp ) συνδεόμενο ασύρματα ( υποστηρίζει Ν) και αν γίνεται (όχι ότι καίγομαι) το ps3 ασύρματα. Και τα τρία προαναφερθέντα παίρνουν ήδη ίντερνετ από το ρούτερ. Στους δύο υπολογιστές έχω το nod32 για antivirus. Καταρχήν είναι αυτή η συνδεσμολογία εφικτή? Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να αλλάξω διάταξη στα εν λόγω μηχανήματα, ούτε τρόπο σύνδεσης με το ρουτερ. Το ρουτερ μου έχει δυνατότητα δικτύου και αν ναι χρειάζεται να κάνω κάποια settings? Οι υπολογιστές χρειάζονται κάποιες ρυθμίσεις? Αυτό που θέλω είναι να έχω τον σκληρό στο δωμάτιο μου για να βλέπω ταινίες κτλ. Δηλαδή να κατεβάζω από τον η/υ και το νετμπουκ και μέσω του δικτύου να στέλνω στο σκληρό τα αρχεία. Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!! ΥΓ : Σαν σκληρός είναι καλός? Δεκτές όλες οι εναλλακτικές!!!!!
opera Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 και εγώ φίλε μου ζήτησα γνώμες εδώ αλλά κανείς δε φιλοτιμήθηκε.
StaPas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Τελικά έβγαλα άκρη και απαντάω στο ερώτημα μου μήπως έχει κανένας άλλος την ίδια απορία. Ο σκληρός δικτυώνεται μόνο μέσω ethernet όχι ασύρματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα