therock Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Με ρωτησε ενας γνωστος αν μπορω να του βρω GPS για το τζιπ αλλα στην υποδοχη που εχε για Ραδιοκασετωφωνο. Εχει 8αρα διαγωνιο (Βασικο 18x10cm ειναι το πλαισιο) και θελει να το γεμισει με ραδιοκασετωφωνο-GPS. Η εταιρια εχει λυσεις με 780 ευρω τα οποια ειναι παρα πολλα. Με κοντα στα 200-250 γνωριζετε αν υπαρχει καποια καλη λυση?
dimitrisOS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Με ρωτησε ενας γνωστος αν μπορω να του βρω GPS για το τζιπ αλλα στην υποδοχη που εχε για Ραδιοκασετωφωνο. Εχει 8αρα διαγωνιο (Βασικο 18x10cm ειναι το πλαισιο) και θελει να το γεμισει με ραδιοκασετωφωνο-GPS. Η εταιρια εχει λυσεις με 780 ευρω τα οποια ειναι παρα πολλα. Με κοντα στα 200-250 γνωριζετε αν υπαρχει καποια καλη λυση? αν θελει κα ποιανουν τα χερια του μπορει να βαλει δικο του pc που θα εχει τις ιδες και παραπανω δυνατοτητες σαν αυτα που μας εδειξε ο @cyber_katsarida
therock Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Οι διαστασεις που δινω ειναι 2 DIN σιγουρα? Το παραπανω λινκ ειναι αξιοπιστο για παραγγελιες, ή απλα μου το υπεδειξες για να δω τι κινειται στην αγορα? Παντως οχι δεν πιανουν καθολου τα χερια του για να βαζει υπολογιστες και αυτοσχεδιες πατεντες, δεν ειναι της τεχνολογιες, απλως ψαχνει μια ετοιμη φθηνη λυση... P.S. Απο οτι βλεπω και οπως το περιμενα αλλωστε, σε τετοιες τιμες μονο κινεζικα βρισκεις...
cyber_katsarida Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Οι διαστασεις που δινω ειναι 2 DIN σιγουρα? Το παραπανω λινκ ειναι αξιοπιστο για παραγγελιες, ή απλα μου το υπεδειξες για να δω τι κινειται στην αγορα? Παντως οχι δεν πιανουν καθολου τα χερια του για να βαζει υπολογιστες και αυτοσχεδιες πατεντες, δεν ειναι της τεχνολογιες, απλως ψαχνει μια ετοιμη φθηνη λυση... P.S. Απο οτι βλεπω και οπως το περιμενα αλλωστε, σε τετοιες τιμες μονο κινεζικα βρισκεις... ναι είναι 2DIN. DIN είναι οι διαστάσεις για απλό CD. αυτό που έχεις εσύ είναι το διπλάσιο. 2DIN. είναι στανταρ αυτά δε θα έχεις πρόβλημα. μόνο στο βάθος δεν υπάρχει στανταρ. αλλά δε νομίζω να έχεις πρόβλημα (υποθέτω) σε αυτά τα λεφτά μόνο κινέζικα θα βρεις ή κλεμμένα δεν έχω παραγγείλει απο αυτο το site αλλά ξέρω άτομα που έχουν παραγγείλει. είναι γνωστό και αξιόπιστο. σίγουρα κάποια μέλη του Insomnia θα έχουν παραγγείλει
therock Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Οχι ξερω τα προτυπα DIN/2DIN απλως επειδη το πλαισιο ειναι 8αρι και τα περισσοτερα ειναι 7αρια απλα ελπιζω να εχει και πλαισιο η οθονη γυρω ωστε να μην αφηνει κενα οταν εφαρμοζει. Οκ απλως ηλπιζα πως θα βρισκα και τπτ επωνυμο. Πληροφοριακα το πιο φθηνο επωνυμο απο τι τιμες ξεκιναει? Παιζει τπτ κατω απο 400? Παντως τα 780 που ζητησε η αντιπροσωπια ειναι τρελλα...
therock Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Επειδη ψιλοφοβαμαι να παραγγειλω απο Κινα, και Ελλαδα δεν ξερω αν μπορω να βρω απευθειας καποιο απο αυτα, στην τελικη θελω να βαλω κατι φθηνο αρκει να καλυπτει το κενο. Σε 2Din ακομα και απλα ραδιοκασετοφωνο να βαλεις παει 350-400 αν ειναι επωνυμο πχ KenWood. Ξερει κανεις αν γινεται να βαλεις 1DIN ραδιοCD στο 2DIN Slot και να καλυψεις και το κενο στο πλαισιο μπροστα για να μην φαινεται ασχημο?
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Επειδη ψιλοφοβαμαι να παραγγειλω απο Κινα, και Ελλαδα δεν ξερω αν μπορω να βρω απευθειας καποιο απο αυτα, στην τελικη θελω να βαλω κατι φθηνο αρκει να καλυπτει το κενο. Σε 2Din ακομα και απλα ραδιοκασετοφωνο να βαλεις παει 350-400 αν ειναι επωνυμο πχ KenWood. Ξερει κανεις αν γινεται να βαλεις 1DIN ραδιοCD στο 2DIN Slot και να καλυψεις και το κενο στο πλαισιο μπροστα για να μην φαινεται ασχημο?[/b] Το ειχα κανει εγω αυτο το 2006 σε Honda CRV κατω απο το εργοστασιακο radio cd. Κοτα για το αμαξι που θελεις ομως αν υπαρχει.Αν θυμαμαι καλα το ειχα παρει απο www.kalogeropoulos.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα