Mik-1-s Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Χαίρεται. Υπάρχει κάποιος που να έχει το συγκεκριμένο τηλέφωνο για να μου λύσει κάποιες απορίες πάνω σε αυτό
Mik-1-s Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 1) Δεν μου κάνει αναβάθμιση σε OS6, ενώ έχω κατεβάσει το πρόγραμμα, ακολουθώ την διαδικασία για να το περάσω και μου πετάει σφάλμα. 2) Ενώ έχω αποθηκευμένα τα τηλέφωνα, δεν μου τα εμφανίζει όταν με καλούν. Αρχικά αυτά για να τα λύνουμε ένα ένα τα θέματα
nefelodamon Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μαλιστα.... 1) εχεις κανει εγκατασταση το BB desktop manager φανταζομαι. To os6 το εχεις κατεβασει απο το σιτε της RIM; Πανε http://us.blackberry.com/support/downloads/download_sites.jsp διαλεξε τον carrier σου και download and install. Μετα πανε : Program files Common files Research in motion App loader Run loader.exe Ακολουθα τις οδηγιες και θα δουλεψει σιγουρα. 2) Εχεις ενεργοποιημενο το Content protection στο ΒΒ; Αν ναι, πρεπει να κανεις exclude το address book. Oταν το Ββ κλειδωνει, το decryption key σβηνει. Για να γινουν decrypt τα δεδομενα πρεπει να ειναι ξεκλειδωτο. Προταση, κανε update στο os6 και μετα κανε troubleshoot το address book.
Mik-1-s Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Την διαδικασία την έχω ακολουθήσει αυτή αλλά το μόνο που μου κάνει είναι να μου κάνει backup τα αρχεία μου... Όσο για το content protection που βρίσκεται; αν είναι αυτό που λέει κρυπτογράφηση, στο κινητό είναι ενεργοποιημένη και έχει και ένα λουκετάκι δίπλα.
nefelodamon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Το ΒΒ ειναι της εταιριας που δουλευεις; Mail περνεις απο blackberry enterprise server; Αν ναι, σου στελνει καποιο itpolicy. Για το οs upgrade αποκλειεται να μην στο κανει upgrade με τον loader μονο. Οπως εγραψα, κανε dl το os απο το λινκ που εδωσα πριν και περνα το μονο με το loader.exe Αν αποτυχει παλι, πανε στο %temp% και θα βρεις τα logs του loader. Καντα attach εδω να τους ριξω μια ματια. Tην αποκρυψη μετα το os upgrade. To setting πρεπει να το βρω με βαση το ος που εχεις τωρα. Το version εχεις τωρα στο ΒΒ? Btw, Αυτο το κανω καμια δεκαρια φορες την εβδομαδα. Ειμαι ΒΒ certified tech. Δεν δουλεβω στη rim αλλα σε πολυεθνικη με 40000 Bbs worldwide. Aaaaa.... τωρα που το θυμηθηκα.... Αν εχεις το content protection ενεργοποιημενο να βεβαιωθεις οτι το BB ειναι ξεκλειδωτο στην διαρκεια του upgrade. Αν το δεις να σταματαει καπου Για πολλη ωρα, πατα κανα κουμπι στο ΒΒ και δες Αν ζηταει password.
Mik-1-s Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Το κινητό αυτό το είχε μια φίλη μου και το δούλευε για την επιχείρησή που δουλεύει. Με το να έχει επιδότηση πήρε άλλο και μου το'δωσε εμένα. Επειδή δεν έχω ακόμα ενεργοποιημένο το πρόγραμμα Blackberry στην εταιρία μου, δεν έχω λογαριασμό ακόμα για το Enterprise οπότε δεν μπορώ να λαμβάνω mail. Θέλω λοιπόν να του περάσω απ'την αρχή το λογισμικό να είναι καθαρό και να το σετάρω απ'την αρχή το τηλέφωνο... Έχει το OS5 απάνω και θέλω να του περάσω το 6. Το πρόγραμμα το έχω κατεβάσει, το έχω αποθηκεύσει, εγκατάσταση κλπ κλπ. Κάνω την διαδικασία που πρέπει να διαγράψεις κάτι από τον φάκελο που είναι ο loader, μετά τον τρέχεις και σου έχει να του κάνεις αναβάθμιση αλλά δεν το κάνει...
nikoskon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Για να λαμβάνεις mails δεν είναι απαραίτητο να έχεις ΒΕS(Enterprise). Μόνο αν η εταιρεία σου διατήρει BES server. Αλλιώς ενεργοποιείς απλές υπηρεσίες Blackberry(BIS) και είσαι κυριλέ. Θες να κάνεις wipe την συσκευή; Με 10 λάθος passcode γίνεται μόνη της!
nefelodamon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Ωραιοτατα... Η φιλη σου ηταν σε εταιρεια και ειχαν Blackberry Enterprise Server. Σε αυτο το setup τα μαιλ ερχονται απο σερβερ που ειναι μεσα στην εταιρεια. Εσυ αν δεν εχεις exchange και enterprise server στην εταιρεια σου, χρειαζεσαι μονο BIS (BB Internet Service) την οποια θα αποκτησεις οταν αλλαξεις το προγραμμα σου (tariff) απο τον παροχο σου. Γνωριζεις απο ποιο παροχο ειναι το κινητο; COSMOTE, Vodafone? Αν οχι, τοτε κανε το εξης: Στην κεντρικη οθονη του ΒΒ πατα το ALT+Shift (που κανει κεφαλαια τα γραμματα) + Η Θα σου βγαλει το Help Me screen. Πες μου (η γκουγλαρε το ) Vendor ID και θα μαθεις ποια εταιρεια το εδωσε. Πχ ξερω οτι για vodafone GR ειναι 188. Ετσι δεν χρειαζεται να σβησεις το Vendor.xml που πας να σβησεις. Κατεβασε το μανισιο ΟS για την εταιρεια του κινητου. Μην φοβασαι, δεν θα σου δημιουργησει προβλημα μετα, ακομα και αν πας σε αλλο παροχο (πχ κοσμοτε κλπ). Τωρα, για το ΙΤpolicy.... Αυτο μαλλον σου δημιουργει θεματα με το upgrade και πρεπει να το ξεφορτωθεις. To itpolicy μπορει να περιορισει σημαντικα τις λειτουργειες του κινητου (απο το να απενεργοποιησει την καμερα μεχρι να μην μπορεις να λαμβενεις μαιλ απο google yahoo etc). Do the following για ΒΒ desktop manager 4.1 to 6.1: Remove the IT policy using the loader.exe application included with BlackBerry® Desktop Manager 4.7 to 6.1 on a Windows® based computer. Important: This method can only be used on BlackBerry smartphones that are running BlackBerry® Device Software 4.3 to 6.1. Note: When using BlackBerry Desktop Manager 4.6 or earlier, the loader.exe application can be updated by going to www.blackberry.com/update and installing the software when prompted. Warning: This procedure deletes all data on the BlackBerry smartphone. Back up the data before performing this procedure. 1.Connect the smartphone to the computer. 2.From the Start menu, click Programs > Accessories > Command Prompt. Note: When a computer running Windows Vista™ or Windows 7 is used, the user might need to right-click the Command Prompt application and choose Run as administrator. 3.Find the Apploader folder by typing cd C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\Apploader and then pressing ENTER. Note: For computers using a 64-bit version of Windows, navigate to C:\Program Files (x86)\Common Files\Research In Motion\Apploader 4.Type loader.exe /resettofactory 5.Type the BlackBerry smartphone password if prompted. Για να λαμβάνεις mails δεν είναι απαραίτητο να έχεις ΒΕS(Enterprise). Μόνο αν η εταιρεία σου διατήρει BES server. Αλλιώς ενεργοποιείς απλές υπηρεσίες Blackberry(BIS) και είσαι κυριλέ. Θες να κάνεις wipe την συσκευή; Με 10 λάθος passcode γίνεται μόνη της! To Itpolicy σε os κατω απο 6 δεν φευγει με απλο wipe. θες τον loader και reset to factory για να το ξεφορτωθεις.
nikoskon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 To Itpolicy σε os κατω απο 6 δεν φευγει με απλο wipe. θες τον loader και reset to factory για να το ξεφορτωθεις. Σωστός. Είμαστε σίγουροι πως έχει Enterprise;
nefelodamon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Σωστός. Είμαστε σίγουροι πως έχει Enterprise; Αφου στο content protection εχει padlock και δεν μπορει να απενεργοποιηθει τοτε ειναι 1000% σιγουρο οτι εχει ΙΤpolicy απο enterprise server. To ITpolicy γινεται push μονο απο BES. Mik-1-s δοκιμασε το εξης: Πανε options - security options - information .... εκει θα ειναι το ονομα του itpolicy. Πες μας για να βεβαιωθουμε.
d0xakis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα σας και χρονια πολλα. Προκειται να παρω ενα blackberry bold 9700 απο εναν φιλο μου αλλα εχω καρτα και οχι συνδεση. Αν ενεργοποιησω ενα πακετο internet απο τον παροχο μου δεν θα μπορω να μπαινω στο ιντερνετ; Αν ναι, θα μπορω να χρησιμοποιω το gps και να κατεβαζω εφαρμογες;
gs20309 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα σας και χρονια πολλα. Προκειται να παρω ενα blackberry bold 9700 απο εναν φιλο μου αλλα εχω καρτα και οχι συνδεση. Αν ενεργοποιησω ενα πακετο internet απο τον παροχο μου δεν θα μπορω να μπαινω στο ιντερνετ; Αν ναι, θα μπορω να χρησιμοποιω το gps και να κατεβαζω εφαρμογες; όχι με κάρτα δεν μπορείς να δουλέψεις ιντερνετ παρα μόνο με σύνδεση σε συνδιασμό με προγράμματα BIS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα