driftingcris Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα.. Λοιπον, εχω ενα γουρουνι με γκαζιερα. Ξερετε, το απλο γκαζι μηχανης. Θελω να βαλω πανω γκαζι πεταλουδα (αυτο που εχουν κανονικα ολες οι γουρουνες, εμενα ειναι αλαγμενο) αλλα δεν ξερω που θα βρω. Εσεις τι λετε? Να βαλω πεταλουδα? Σκευτομουνα για πατεντα γκαζιερα+πεταλουδα καθως η γκαζιερα ειναι πιο καλη στην οδηγιση στον δρομο, ενω η πεταλουδα στις μπαντες. Αλλα πως? Ειναι με ντιζα, σωστα? Ολες οι γνωμες ευπροσδεκτες....
Thanos1972 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Κανε crossfire με 2 γκαζια εσυ. Πλακα πλακα ροσωπικα δεν καταλαβα τι θελεις να κανεις.
Tenshi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Υπάρχουν aftermarket λύσεις που έχουν και την κλασική μανέτα καί thumb throttle.Δέν θυμάμαι ακριβώς πώς λέγεται σάν accessory,άλλα είναι ψιλοακριβό (~200 γιούρια) edit: Dual gasser throttle?
driftingcris Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Κανε crossfire με 2 γκαζια εσυ. Πλακα πλακα ροσωπικα δεν καταλαβα τι θελεις να κανεις. χαχαχαχα 2 γκαζια Θανουλη θελω. Ενα πεταλουδα και την απλη γκαζιερα... Υπάρχουν aftermarket λύσεις που έχουν και την κλασική μανέτα καί thumb throttle.Δέν θυμάμαι ακριβώς πώς λέγεται σάν accessory,άλλα είναι ψιλοακριβό (~200 γιούρια) edit: Dual gasser throttle? Το εχω δει αλλα για εμενα ειναι πολλα τα 200... Αν ειναι να δωσω 200 θα βαλω εξατμιση Λεω να κανω αυτο αλλα πατεντα.. Ομως η γκαζιερα πρεπει να κλειδωνει γιατι θα με ψαχνετε σε κανεναν γκρεμο... Καμια ιδεα?
NT1G Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Kαι πως λειτουργεί χωρίς πεταλούδα αφού είναι βενζίνη;
driftingcris Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Kαι πως λειτουργεί χωρίς πεταλούδα αφού είναι βενζίνη; Πεταλουδα λενε αυτο το γκζι με το δαχτυλο. Εγω απλα εχω γκαζιερα, με το καρπο που ειναι...
driftingcris Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Κατι ισως και ακυρο παιδια. Μπορω να βαλω Kick starter?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα