giorgos paok Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 ποιο πτυχιο ρε παιδια 2 εξαμηνο...
flik Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Πρόκειται για πάρα πολύ απλές ασκήσεις. Δηλαδή αν δεν τις κάνεις δεν θα περάσεις το εργαστήριο; Και κανείς άλλος φίλος σου δεν τις έκανε; Τι σχολή είστε εκεί ρε παιδιά; Θα τρελαθούμε τελείως δηλαδή;
giorgos paok Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Πρόκειται για πάρα πολύ απλές ασκήσεις. Δηλαδή αν δεν τις κάνεις δεν θα περάσεις το εργαστήριο; Και κανείς άλλος φίλος σου δεν τις έκανε; Τι σχολή είστε εκεί ρε παιδιά; Θα τρελαθούμε τελείως δηλαδή; δεν εχω ολο τον κοσμο φιλους ξες...θα περασω πιο ευκολα απλως ρε φιλε για αυτο το λεω...
giorgos paok Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Να μην περάσεις το εργαστήριο. Να μην πάρεις πτυχίο. Προσωπικά, δεν θέλω συναδέλφους τόσο άσχετους και τόσο νέους. Φτάνει. Νισάφη με αυτή την νοοτροπία. "Βοήθα ρε φιλλλαράκι να πάρω πτυχίο" Μετά.. "Βοήθα ρε φιλλαράκι να μπω στο δημόσιο" Μετά "Γεια σας, θα ήθελα να μου κάνετε αυτό και αυτό και αυτό" "Και τι νομίζεις ρε φίλλλλαράκι πως είμαι εγώ; Εγώ είμαι δημόσιος υπάλληλος που ίδρωσα για να μπω εδώ. Σεβασμός αλλιώς δεν θα σου κάνω τίποτα". Σεβομαι ρε φιλε τον κοπο σου μια βοηθεια σου ζητησα σαν μεγαλυτερος που εισαι... αν θελεις βεβαια
Redion Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Αυτά τα μαθήματα είναι σαν μια αλυσίδα, αν δεν μπορείς να κάνεις αυτά, τα υπόλοιπα παραπέρα πώς θα τα κάνεις ? Η γνώμη μου είναι είτε κάθεσαι και τα μαθαίνεις όλα και στο μέλλον θα μπορείς να αντεπεξέλθεις στη δουλειά (αν αποφοιτήσεις), είτε αν γίνεται άλλαξε ειδικότητα τώρα που είναι σχετικά νωρίς γιατί σε μια δουλειά κανείς δεν θα είναι εκεί να σε βοηθήσει ή να σου πει "εντάξει δε πειράζει που δε το ξέρεις". Μην σε ξεγελάει η χαλαρή ατμόσφαιρα στη σχολή. Υ.Γ Και εγώ φοιτητής είμαι για πληροφορική. Πάντα φιλικά.
Lanike71 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Να μην περάσεις το εργαστήριο. Να μην πάρεις πτυχίο. Προσωπικά, δεν θέλω συναδέλφους τόσο άσχετους και τόσο νέους. Φτάνει. Νισάφη με αυτή την νοοτροπία. "Βοήθα ρε φιλλλαράκι να πάρω πτυχίο" Μετά.. "Βοήθα ρε φιλλαράκι να μπω στο δημόσιο" Μετά "Γεια σας, θα ήθελα να μου κάνετε αυτό και αυτό και αυτό" "Και τι νομίζεις ρε φίλλλλαράκι πως είμαι εγώ; Εγώ είμαι δημόσιος υπάλληλος που ίδρωσα για να μπω εδώ. Σεβασμός αλλιώς δεν θα σου κάνω τίποτα". Μπορεί να ακούγονται σκληρά λόγια,αλλά νομίζω ότι έτσι είναι... Και να ξέρεις φίλε giorgo paok ότι καλό θα σου κάνει να κάτσεις και να λύσεις αυτά τα απλά πράγματα. Και στο κάτω-κάτω,υποθέτω ότι διάλεξες αυτή τη σχολή γιατί σου αρέσει,έτσι δεν είναι; Φιλικά.
giorgos paok Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Μπορεί να ακούγονται σκληρά λόγια,αλλά νομίζω ότι έτσι είναι... Και να ξέρεις φίλε giorgo paok ότι καλό θα σου κάνει να κάτσεις και να λύσεις αυτά τα απλά πράγματα. Και στο κάτω-κάτω,υποθέτω ότι διάλεξες αυτή τη σχολή γιατί σου αρέσει,έτσι δεν είναι; Φιλικά. Εννοειτε φιλε μου δεν ζητησα να μου λυσετε την ασκηση τον τροπο λιγο πως να παρω τα βηματα για να την λυσω...
unknowns5 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Εννοειτε φιλε μου δεν ζητησα να μου λυσετε την ασκηση τον τροπο λιγο πως να παρω τα βηματα για να την λυσω... Άσε που ζήτησες τον τρόπο… Παρακαλάς δήθεν ώστε να σου βγάλουν οι άλλοι την «δουλειά». Δεν είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος, δυστυχώς. Εάν δεν την «παλεύεις», παράτα την σχολή να ησυχάσεις εσύ και οι υπόλοιποι. Το μάθαμε τώρα -- θα μπω σε κάνα forum να μου το λύσουν τα «κορόιδα»…
bokarinho Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Γιώργο, εγώ αν και συμφωνώ με τους υπόλοιπους σε όσα σου είπαν θα σου πω το εξής. Σίγουρα ο προγραμματισμός είναι δύσκολος, σίγουρα κάθε αρχή είναι δύσκολη δεν διαφωνώ, ωραία εδώ έχεις να κάνεις μία νέα αρχη, έχεις ένα πρόβλημα. Σε κάθε πρόβλημα να σπας σε μικρο προβλήματα, πχ εδώ έχεις το πρόβλημα να διαβάσεις 2 τιμές, να αποθηκεύσεις αυτές τις 2 τιμές κάπου ας το πούμε δύο μεταβλητές και μετά αφού λύσεις αυτό θα μπλέξεις με το υπόλοιπο πρόβλημα. Κάνε μία προσπάθεια, ψάξε κάπου σε ένα βιβλίο στο internet πως διαβάζουμε μετάβλητες στην C/C++ μάθε και φτιάξε ένα πρόγραμμα να διαβάζει 2 και να τις τυπώνει. Μετά θα πάμε στο επόμενο θέμα, και θα το λύσουμε και αυτό. Το αληθινό σου πρόβλημα είναι αυτό που σου έγραψα και όχι να παραδώσεις την άσκηση ή να στην κάνει κάποιος, ας μην την παραδώσεις αλλά μάθε να διαβάζεις από την είσοδο δεδομένα αυτό θα σου κάνει καλό.
Leuteris Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Εννοειτε φιλε μου δεν ζητησα να μου λυσετε την ασκηση τον τροπο λιγο πως να παρω τα βηματα για να την λυσω... Διάβασε το ποσό του δανείου (πχ στην μεταβλητή euro) και το ποσό ανα μήνα(πχ στην μεταβλητή po_mh) με σχετικό μήνυμα κάνοντας τους απαραίτητους ελέγχους. Καταχώρησε σε μια άλλη μεταβλητή(πχ euro2) το ποσό του δανείου.Δημηούργησε 1 loop το οποίο θα τερματίζει οταν η μεταβλητή euro γίνει <= του 0. Στο loop μέσα αυξησε μια μεταβλητή που θα μετράει τους μήνες,υπολόγισε το επιτόκιο και προσθεσε το στην μεταβλητή euro, μείωνε το po_mh απο την μεταβλητή euro και έλεγχε αν euro >= euro2,αν ναι εμφάνησε "η αποπληρωμή δεν είναι εφικτή" και exit.Τέλος εμφάνησε τους μήνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα