Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1η άσκηση C++

Να γραφεί πρόγραμμα το όποιο αρχικά θα διαβάζει την τιμή της μεταβλητής x και θα υπολογίζει και θα εμφανίζει στην έξοδο την τιμή της συνάρτησης x = (3*x)*(x-5)/(x-2) για το σημείο που δόθηκε x ως είσοδος. Θα πρέπει να λαμβάνετε υπόψη ότι η συνάρτηση δεν ορίζετε για x = 2 όποτε το πρόγραμμα θα πρέπει να εμφανίζει μήνυμα ανάλογο στον χρηστή όταν αυτός εισάγει αυτήν την τιμή.

2η άσκηση C++

Μια τράπεζα δίνει δάνειο με επιτόκιο 0,5% ανά μήνα. Να γραφεί πρόγραμμα το όποιο αρχικά θα διαβάζει το ποσό του δάνειου που πρόκειται να πάρουμε καθώς και την επιθυμητή δόση ανά μηνά που επιθυμούμε .Το πρόγραμμα θα πρέπει να εμφανίζει σε πόσους μήνες θα γίνει η αποπληρωμή του δανείου. Το πρόγραμμα θα πρέπει επίσης να εντοπίζει την περίπτωση που η αποπληρωμή δεν είναι εφικτή με βάση τα στοιχειά που δόθηκαν όποτε να εμφανίζει και ανάλογο μήνυμα (Σημείωση: για τον εντοπισμό τέτοιας περίπτωσης μπορεί ελέγχετε αν το υπόλοιπο του δάνειου αυξάνεται μετά από την πληρωμή της δόσης και την επιβολή του επιτοκίου).

ΣΕ C++ PAIDEIA

Δημοσ.

Never fails to amaze. Μήπως να το γυρίσει το insomnia σε τίποτα εργασίες κατά παραγγελία αφού έχει πέραση?

παιδια τις χρειαζομαι μεχρι της 8 η ωρα για σημερα

Έχεις χρόνο.

Δημοσ.

δυστυχώς τσάμπα θα περιμένεις.

βοηθα ρε φιλε λιγο σε παρακαλω ποιανουν δυο βαθμους στο εργαστηριο...σε παρακαλω και παλι...

Δημοσ.

1η άσκηση C++

Να γραφεί πρόγραμμα το όποιο αρχικά θα διαβάζει την τιμή της μεταβλητής x και θα υπολογίζει και θα εμφανίζει στην έξοδο την τιμή της συνάρτησης x = (3*x)*(x-5)/(x-2) για το σημείο που δόθηκε x ως είσοδος. Θα πρέπει να λαμβάνετε υπόψη ότι η συνάρτηση δεν ορίζετε για x = 2 όποτε το πρόγραμμα θα πρέπει να εμφανίζει μήνυμα ανάλογο στον χρηστή όταν αυτός εισάγει αυτήν την τιμή.

2η άσκηση C++

Μια τράπεζα δίνει δάνειο με επιτόκιο 0,5% ανά μήνα. Να γραφεί πρόγραμμα το όποιο αρχικά θα διαβάζει το ποσό του δάνειου που πρόκειται να πάρουμε καθώς και την επιθυμητή δόση ανά μηνά που επιθυμούμε .Το πρόγραμμα θα πρέπει να εμφανίζει σε πόσους μήνες θα γίνει η αποπληρωμή του δανείου. Το πρόγραμμα θα πρέπει επίσης να εντοπίζει την περίπτωση που η αποπληρωμή δεν είναι εφικτή με βάση τα στοιχειά που δόθηκαν όποτε να εμφανίζει και ανάλογο μήνυμα (Σημείωση: για τον εντοπισμό τέτοιας περίπτωσης μπορεί ελέγχετε αν το υπόλοιπο του δάνειου αυξάνεται μετά από την πληρωμή της δόσης και την επιβολή του επιτοκίου).

ΣΕ C++ PAIDEIA

Γιωργο καλώς ήρθες στο insomnia.

Γράψε τον κώδικα που εχεις ετοιμάσει μέχρι στιγμής και που ακριβώς δυσκολεύεσαι.

Αν η πρώτη εργασία παίρνει το 50%, επικεντρώσου γιατί ειναι αρκετά εύκολη.

Δημοσ.

Γράψε τον κώδικα που εχεις ετοιμάσει μέχρι στιγμής και που ακριβώς δυσκολεύεσαι.

#include <iostream>

using namespace std;

void main () {

double x,y;

cout<< "Dwste tin timi tou x =";

cin>> x;

if x <> 0;

y = (3*x)*(x-5)/(x-2);

else

cout<< "H synartisi den orizete gia x = 2";

}

στην if θελω μια βοηθεια για την πρωτη μιλαω

Την δευτερη δεν μπορω να την κανω καν...βοηθηστε ρε παιδεια και σεις ...

Δημοσ.

Βάλε ένα cout για να εμφανίζει το y σε ένα block {...} που θα ισχύει αν x<>2.

Άρα το λάθος στην if είναι οτι θέλεις να εκτελείται η πράξη για x διάφορο του 2, άρα if x<>2

Με τις λίγες γνώσεις που έχω στα λέω αυτά.

Βέβαια μπορείς να βάλεις και ένα for/while, ώστε να εκτελείται πάντα μέχρι ο χρήστης να δώσει έγκυρη τιμή.

Αλλά δεν το θέτει απαραίτητο η άσκηση.

Δημοσ.

Βάλε ένα cout για να εμφανίζει το y σε ένα block {...} που θα ισχύει αν x<>2.

Άρα το λάθος στην if είναι οτι θέλεις να εκτελείται η πράξη για x διάφορο του 2, άρα if x<>2

Με τις λίγες γνώσεις που έχω στα λέω αυτά.

Βέβαια μπορείς να βάλεις και ένα for/while, ώστε να εκτελείται πάντα μέχρι ο χρήστης να δώσει έγκυρη τιμή.

Αλλά δεν το θέτει απαραίτητο η άσκηση.

#include <iostream>

using namespace std;

void main () {

double x,y;

cin>> x;

if x <> 2;

y = (3*x)*(x-5)/(x-2);

else

}το cout που ακριβως εννοεις??το υπολοιπο κομματι πως το βλεπεις σωστα το εχω κανει??

φιλε βοηθα σε παρακαλω...θελω να το περασω

Ας μου πει ρε παιδεια καποιος εστω μια απο τις 2 να στειλω μια τουλαχιστον βοηθηστε σας παρακαλω...

Δημοσ.

Είσαι κοντά στην λύση, αλλά σου ξεφεύγουν βασικά πράματα (πχ. η C/C++ ορίζει το <> ως != κ.α.) όμως θεωρώ κρίμα να την χάσεις (ok οι απόψεις διίστανται βέβαια), με βάση αυτό που ανάρτησες (και δίχως να το ψάξω περισσότερο) μπορεί να γίνει έτσι:

>
#include <iostream>

using namespace std;

void main () {

double x,y;

cin>> x;

if(x != 2)
{
y = (3*x)*(x-5)/(x-2);
cout << y <<endl;
}
else
}

Προσπάθησε να διαβάσεις από εδώ και πέρα διότι. . (καταλαβαίνεις νομίζω).

Δημοσ.

Είσαι κοντά στην λύση, αλλά σου ξεφεύγουν βασικά πράματα (πχ. η C/C++ ορίζει το <> ως != κ.α.) όμως θεωρώ κρίμα να την χάσεις (ok οι απόψεις διίστανται βέβαια), με βάση αυτό που ανάρτησες μπορεί να γίνει έτσι:

>
#include <iostream>

using namespace std;

void main () {

double x,y;

cin>> x;

if(x != 2)
{
y = (3*x)*(x-5)/(x-2);
cout << y <<endl;
}
else
}

σε ευχαριστω πολυ φιλαρακι μου ξες ομως για την δευτερη ασκηση τιποτα???βοηθαμε σε παρακαλω

Είσαι κοντά στην λύση, αλλά σου ξεφεύγουν βασικά πράματα (πχ. η C/C++ ορίζει το <> ως != κ.α.) όμως θεωρώ κρίμα να την χάσεις (ok οι απόψεις διίστανται βέβαια), με βάση αυτό που ανάρτησες (και δίχως να το ψάξω περισσότερο) μπορεί να γίνει έτσι:

>
#include <iostream>

using namespace std;

void main () {

double x,y;

cin>> x;

if(x != 2)
{
y = (3*x)*(x-5)/(x-2);
cout << y <<endl;
}
else
}

ναι οπωσδηποτε εννοειτε αλλα βοηθαμε και στην δευτερη σε παρακαλω δεν την καταλαβα πολυ καλα αν γινετε σε παρακαλω...

>
#include <iostream>

using namespace std;

void main () {

double x,y;

cin>> x;

if(x != 2)
{
y = (3*x)*(x-5)/(x-2);
cout << y <<endl;
}
else
}

ναι εννοειτε απο εδω και περα διαβασμα...φιλε μηπως μπορεις να με βοηθησεις και για την δευτερη λιγο δεν μπορεσα να την καταλαβω σε παρακαλω...να μην την χασω αυτην για να παρω τους δυο βαθμους σε παρακαλω και παλι...

παιδεια ας με βοηθησει καποιος για την δευτερη αν ξερει κατι σας παρακαλω...

Δημοσ.

>#include <iostream>

using namespace std;

int main()
{
   float dosi=0.0;
   float poso=0.0;
   cout<<"dwse poso";
   cin>>poso;
   cout<<"dwse dosi";
   cin>>dosi;
  int i;
   for(i=0;i<=1200;i++){
   float x;
   x=poso-dosi;
   poso=poso*0,095;
   if(x==0){
   cout<<"mines"<<i<<endl;
   }
   }
   return 0;
}

μια ιδεεα για το τι πρεπει να κανεις πανω κατω.....

ενα ερωτημα δε το εκανα επιτιδες...

οχι ολα ετοιμα...

Δημοσ.

>#include <iostream>

using namespace std;

int main()
{
   float dosi=0.0;
   float poso=0.0;
   cout<<"dwse poso";
   cin>>poso;
   cout<<"dwse dosi";
   cin>>dosi;
  int i;
   for(i=0;i<=1200;i++){
   float x;
   x=poso-dosi;
   poso=poso*0,095;
   if(x==0){
   cout<<"mines"<<i<<endl;
   }
   }
   return 0;
}

μια ιδεεα για το τι πρεπει να κανεις πανω κατω.....

ενα ερωτημα δε το εκανα επιτιδες...

οχι ολα ετοιμα...

βοηθα ρε φιλε σιγα μια βοηθεια θα δωσεις καλο θα κανεις σε παρακαλω κανεις φιλος μου δεν την εχει κανει πες μου σε παρακαλω και παλι...αφου γνωριζεις να παρω τους 2 βαθμους για να περασω το εργαστηριο πιο ευκολα για αυτο ζηταω την βοηθεια σου...σε παρακαλω

Δημοσ.

Να μην περάσεις το εργαστήριο. Να μην πάρεις πτυχίο. Προσωπικά, δεν θέλω συναδέλφους τόσο άσχετους και τόσο νέους. Φτάνει. Νισάφη με αυτή την νοοτροπία.

"Βοήθα ρε φιλλλαράκι να πάρω πτυχίο"

Μετά..

"Βοήθα ρε φιλλαράκι να μπω στο δημόσιο"

Μετά

"Γεια σας, θα ήθελα να μου κάνετε αυτό και αυτό και αυτό"

"Και τι νομίζεις ρε φίλλλλαράκι πως είμαι εγώ; Εγώ είμαι δημόσιος υπάλληλος που ίδρωσα για να μπω εδώ. Σεβασμός αλλιώς δεν θα σου κάνω τίποτα".

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι που το είχα διαβάσει, στα Αγγλικά ήταν πάντως, και πήγαινε κάπως έτσι: "η καλύτερη τιμωρία για όποιον λύνει ασκήσεις άλλων είναι να βρεθούν συνάδελφοι στην ίδια δουλειά".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...