Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω 2 Powerline ώστε να μοιράζω Internet σε 2 ορόφους. Έχω όμως τις εξής απορίες:

α) Οι 2 όροφοι έχουν ξεχωριστό ρολόι ρεύματος. Υπάρχει πρόβλημα με αυτό; Εάν όχι, τι θα πρέπει να προσέξω (πχ/ θα παίζουν σε όλες τις μπρίζες;);

β) Μάλλον θα τα αγοράσω από Αγγλία που τα βρίσκω πιο φτηνά. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα εάν χρησιμοποιήσω αντάπτορα για να μετατρέψω την Αγγλική μπρίζα σε Ελληνική;

γ) Μπορώ να βάλω το Powerline σε πολύμπριζο ή πρέπει αναγκαστικά να μπει μόνο του;

Δυστυχώς η λύση του WiFi δεν με καλύπτει, για αυτό κοιτάω για Powerline.

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω 2 Powerline ώστε να μοιράζω Internet σε 2 ορόφους. Έχω όμως τις εξής απορίες:

α) Οι 2 όροφοι έχουν ξεχωριστό ρολόι ρεύματος. Υπάρχει πρόβλημα με αυτό; Εάν όχι, τι θα πρέπει να προσέξω (πχ/ θα παίζουν σε όλες τις μπρίζες;);

β) Μάλλον θα τα αγοράσω από Αγγλία που τα βρίσκω πιο φτηνά. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα εάν χρησιμοποιήσω αντάπτορα για να μετατρέψω την Αγγλική μπρίζα σε Ελληνική;

γ) Μπορώ να βάλω το Powerline σε πολύμπριζο ή πρέπει αναγκαστικά να μπει μόνο του;

Δυστυχώς η λύση του WiFi δεν με καλύπτει, για αυτό κοιτάω για Powerline.

Mε τα διαφορετικά ρολόγια θα έχεις θέμα.

Δημοσ.

πολλές φορές η τεχνολογία δεν είναι η μόνη λύση.

Πέτα ένα UTP απο τον φωταγωγό και είσαι ΟΚ.

το πολύ πολύ αν δεν "ταιριάζουν" τα δωμάτια, βάζεις ένα access point στον όροφο που θα καταλήξει το UTP , ή ένα απλό switch.

Tα ρowerline όντως δεν μπορούν να "περάσουν" μέσα από 2 διαφορετικά ρολόγια.

Δημοσ.

α) Δεν υπάρχει φωταγωγός

β) Ήθελα να αποφύγω την λύση του UTP για να μην κάνω τρύπες στους τοίχους

Προς το παρών έχω ένα WiFi Bridge, αλλά συχνά πυκνά αντιμετωπίζω προβλήματα (πχ/ αποσυνδέσεις, αργή ταχύτητα), για αυτό ψάχνω κάποια άλλη λύση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...