Προς το περιεχόμενο

Δεν μου αποθηκεύονται αλλαγές

Stefanos-Markos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ και κάμποσο καιρό ότι αλλαγές κανο δεν μου αποθηκέυονται.

ΠΧ το growl κάθε φορα που το ανοίγώ μου ζητάει permition για allow - deny όπως τη πρωτη φορα που τρέχει.

ΠΧ δεν μου αποθηκέβονται αλλαγές στα widgets. Προσθέτο τον καιρο μίας αλλής περιοχης και την επομενη μέρα ο καιρος που προσθεσα είναι ίδιος με τον αλλο που είχα.

Επίσης θα ήθελα να φτίαξο το keyboard όταν γραφο και το πατάω κρατημένο να μου επαναλάβει κάποιο χαρακτήρα να μην μου βγάζει τον ίδιο χαρακτήρα με τονο .

Όλα τα παραπάνω σε lion.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επίσης θα ήθελα να φτίαξο το keyboard όταν γραφο και το πατάω κρατημένο να μου επαναλάβει κάποιο χαρακτήρα να μην μου βγάζει τον ίδιο χαρακτήρα με τονο .

Terminal:

>defaults write -g ApplePressAndHoldEnabled -bool false

Όσο αφορά το Growl, μπορεί να έχει αλλοιωθεί το rule του στο Firewall. Πήγαινε System Preferences/Security & Privacy/Firewall, πιστοποιήσου, click το Advanced και κοιτάς αν το Growl είναι στο Allow incoming connections.

Δεν αποκλείεται βέβαια να μην υπάρχει πρόβλημα στο Firewall, αλλά να έχει αλλοιωθεί η εφαρμογή, οπότε την εγκαθιστάς ξανά.

Υπάρχει περίπτωση να μην έκλεισε ο υπολογιστής κανονικά; [μήλο > shut down...]

Γιατί έχει συμβεί και σε εμένα να μην κρατάει preferences σε μερικές περιπτώσεις, όταν έκλεισε από διακοπή, ή όταν ο πατέρας μου αποφάσισε ότι το κουμπί πίσω ήταν πιο... άμεσο από το μενού για να κάνει shut down όσο έλειπα. :mrgreen:

+1 στην αλλοίωση που λέει ο ozelot, από πάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...