Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν παίζει έτσι. Τύχη είναι. Πιστεύω έστω και ένας από τους 2 πυρήνες θα σου ξεκλειδώσει σίγουρα

Δημοσ.

Δεν παίζει έτσι. Τύχη είναι. Πιστεύω έστω και ένας από τους 2 πυρήνες θα σου ξεκλειδώσει σίγουρα

στους athlon x3 και στους phenom ii x2 για παραδειγμα ξεκλειδωναν συγκεκριμενοι κωδικοι εδω δεν ισχυει αυτο;

Δημοσ.

Τι κωδικοι 123ftou.kai.vgeno ? απο το bios to κανεις. Aλλα και να το κανεις δεν θα δεις διαφορα.

εννοω ως κωδικο το stepping του επεξεργαστη

http://www.insomnia.gr/topic/320319-athlon-ii-x3-425-unlocking/page__st__20

μονο στα benchmarks κ αν γινει 6πυρηνος οτι θα εχεις εξαπυρηνο... εχει διαφορα....

δηλαδη θες να μου πεις οτι στα benchmark θα ναι εξαπηρηνος ενω πχ οταν κανω μετατροπη βιντεο οχι;

Δημοσ.

αυτο λεω οτι αν γινει 6πυρηνος θα εχεισ διαφορες.... παντου.. απαντησα στον @biomecanoid... δεν μπορεισ να το δεις με το stepping... εγω κ ενα αλλο παιδι ειχαμε ιδιο στεπινγκ κ ο δικος μ εγινε 5πυρηνος ενω του παιδιου 6πυρηνος...

Δημοσ.

Έχουν πολύ καλά ποσοστά ξεκλειδώματος. Κι εμένα 6-πύρηνος έγινε, και μάλιστα σηκώνει OC στα +4.0 rock-stable

Δημοσ.

σε μενα ουτε σε 4πυρηνο δεν φτανει στα 4..... αλλα παιζει να μ το κοβει η μητρικη... οποτε αν ειναι να παρεισ κ μητρικη παρε 990φχ κ οχι 970

Δημοσ.

Άλλος ένας από πλαίσιο κι εδω που ''δείχνει'' ότι ξεκλειδώνει σε x6 με 770 και απομένει επιβεβαίωση πλέον σε 990fxa -το κατάστημα το αναφέρω καθαρά ως στατιστικό στοιχείο χωρίς να σημαίνει κάτι.-

Δημοσ.

Άλλος ένας από πλαίσιο κι εδω που ''δείχνει'' ότι ξεκλειδώνει σε x6 με 770 και απομένει επιβεβαίωση πλέον σε 990fxa -το κατάστημα το αναφέρω καθαρά ως στατιστικό στοιχείο χωρίς να σημαίνει κάτι.-

εγω εχω την msi 770c-45 και γω απο το πλαισιο θα τον παρω αφου με βολεβει κι ολας.

απο θερμοκρασιες μετα το ξεκλειδωμα τι παιζει; ειναι πολυ πανω;

Δημοσ.

εγω εχω την msi 770c-45 και γω απο το πλαισιο θα τον παρω αφου με βολεβει κι ολας.

απο θερμοκρασιες μετα το ξεκλειδωμα τι παιζει; ειναι πολυ πανω;

Από θερμοκρασίες καμία διαφορά εκεί που ενδέχεται να έχεις θέματα είναι με τίποτα freezαρισματα ακόμη κ στοκ x4... εχω την αίσθηση πως δεν την σηκώνει την συγκεκριμένη cpu το chipset της 770-g45 μου, κατά συνέπεια και της c45, παρόλο που αναφέρεται στο επίσημο site στο cpu support list.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...