Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 κάτι μου λέει ότι θα παρουσιάσουν τον Goku σαν human αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά... πάντως από ότι βλέπουμε στο trailer την πρώτη πατατιά την έκαναν με τις Dragonballs που και καλά τις έφτιαξαν οι 7 mystics...
john2gr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 100% human είναι ο Goku στην ταινία, κάνει μπαμ ακόμα κι από το trailer
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 καλά δεν εννοώ να μοιάζει 100% humanoid (μπορεί πχ να έχουν αλλάξει σενάριο και να του έχουν ήδη κομμένη την ουρά) αλλά το να μην υπάρχει καν η προιστορία των Saiyans...
john2gr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Κι εγώ δεν εννοώ για το look του . Μυρίζει τρελό χαντάκωμα των Saiyans
sno0py Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 ρε plz μην με πληγωνετε αλλο οσο σκεφτομαι το πως φερονται σε αυτον τον μυθο των anime ανατριχιαζω καλα ρε φουστη μου ουτε ενας απο τους συντελεστες της ταινιες δεν ηταν fan της σειρας?Γιατι αν ηταν δεν μπορει κατι θα θυμιζε απο dragon ball αντε να χωσουν και κανα segal μεσα αυτο λειπει μονο ακομα καλα ρε γαμωτο νταξει ολα αυτα το στορυ γιατι το πετσοκοψανε?γαμω τις αμερικανιες τους πια
Toufas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 το αστειο θα ειναι να ειναι πιο καλο απο την προηγουμενη
polakis21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Εγώ πάντως θα το δω, ότι και αν είναι, σαν φαν του Dragonball... Ξέρουμε πότε θα βγει Ελλάδα? Βλέπω στο imdb 8 Απριλίου USA και σε άλλες χωρες, αλλά Ελλάδα, ως συνήθως πουθενά! Ελπίζω να μην κάνουν καμιά παπαριά εδώ και το φέρουν πιο μετά... Νέο σποτάκι: http://www.youtube.com/watch?v=gOgL4jV_xiA&eurl=http://dbthemovie.com/
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 sorry αλλά ssj3 & fusion > all Brolly ownz everyone. Berserk-ιά στο max.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Brolly ownz everyone. Berserk-ιά στο max. SSJ3 Goku> Brolly (μην πω και SSJ2)
haloking Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 SSJ3 Goku> Brolly (μην πω και SSJ2) SSJ Vegito>Ultimate Gohan>All ΤΕΛΟΣ Και off-topic επίσης.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 SSJ4 Gogeta>SSJ Vegetto ευχαριστώ για την συμμετοχή
haloking Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 SSJ4 Gogeta>SSJ Vegetto ευχαριστώ για την συμμετοχή [Vegeta's ego mode on]Δεν μετράει.Δεν είναι canon(No Toriyama-NO Dragonball)[Vegeta's ego mode off]
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 με την ίδια λογική δεν μετράνε τα fusion, αδικία για τους single chars
haloking Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Whatever! Κατά τα άλλα: Dragon Ball Z to Rerun on Japanese TV in HD in April Δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει.Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας ποστάρει.(Αν και νομίζω ότι είμαστε off-topic εδώ μιας και το topic είναι για την ταινία)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.