Προς το περιεχόμενο

Dbz Movie

wOOzY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
oh shit σε καλή ποιότητα με πορώνει ακόμα περισσότερο...

Απόψεις, απόψεις...

Απόψεις απόψεις αλλά είναι γεγονός πως στους περισσότερους δεν άρεσε.Εσύ είτε δεν έχεις ξαναδεί ταινία βασισμένη σε game/anime είτε δεν είσαι απ' τους σκληροπυρηνικούς φαν της σειράς.

• Απαντ. 250
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Απόψεις απόψεις αλλά είναι γεγονός πως στους περισσότερους δεν άρεσε.Εσύ είτε δεν έχεις ξαναδεί ταινία βασισμένη σε game/anime είτε δεν είσαι απ' τους σκληροπυρηνικούς φαν της σειράς.

Για να πουμε του στραβου το δικιο τις περισσοτερες που εχω δει τις εχουν ξεμουν_ασει. Κατασταση, γαματα!

Οπως ειχα πει παραπανω, εχουν αλλη κουλτουρα...

Δημοσ.

Ε ναι και δεν είναι μόνο ταινίες με περιεχόμενο σχετικό με Ιαπωνία κλπ αλλά και άλλα κλασσικά,πχ τα Resident Evil που τα σκίσανε(που και αυτό απο Ιαπωνική εταιρία δημιουργήθηκε αλλά δεν έχει καμιά σχέση με κουλτούρα.)

Δημοσ.

Το trailer μου αρεσει. Φαινεται οτι ειναι αμερικανοποιημενο το Db αλλα δεν με πειραζει. Ειμαι φανατικος του DB και εχω δει ολα τα επισοδεια DB, DBZ, DB GT και μετα απο τοσες αναβολες, τοσα αρνητικα σχολια κτλ ειχα απογοητευτει αλλα το trailer μου φαινεται καλο.

Δημοσ.
Ειναι δυσκολο να γινει μια καλη ταινια Ντραγκομπολ..

Ακριβως!!

Γιατι ειναι πολυ εύκολο το τελικο αποτελεσμα να παραπέμπει σε καρναβάλι. newego_LARGE_t_641_328520__type11620.jpg

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Νέο trailer της ταινίας:

http://www.youtube.com/watch?v=ly843iFcKjI

Όσο πλησιάζει τόσο με πορώνει. Και ας είναι και μούφα, εγώ θα το τιμήσω για την μεγάλη πόρωση που λέγεται dragonball. Είμαι 28,5 χρόνων και μεγάλωσα με τον Goku και την παρέα του...

Παρακαλώ τους spammers να σταματήσουν να κράζουν ανελέητα και να ποστάρουν εξευτελιστικά σχόλια (τύπου ANHLIKOS). Αν δεν τους αρέσει η ταινία (χωρίς να την έχουν δει,χαχα) ας πάνε κάπου αλλού να ειρωνευτούν...

Λίγο μέτρο δεν βλάπτει...

• Super Moderators
Δημοσ.

όταν έχει δει κάποιος σε άψογη ποιότητα το Buu Saga στα Ιαπωνικά ασφαλώς και όχι μεταγλωτισμένα αλλά υποτιτλισμένα απλά δεν μπορεί να πορωθεί με live action movie...

ασφαλώς και θα την δούμε αλλά κατα 99% έχει να πέσει αρκετό κράξιμο...

Δημοσ.

παντως πρεπει να κανουν μια μεταγλωτιση στα ελληνικα!

να ακουσω στους τιτλους

ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ

ως τον ουρανο

θα σαναζητησω ντραγκονμποοοοοολ! να πορωθουμε :shock:

αφου θα ειναι που θα ειναι τραγικη η ταινια ας το κανουν ολοκληρωμενα!

Δημοσ.

Να σας θυμίσω ότι τα Mortal Kombat και Street Fighter μούφα τα έλεγαν, αλλά τελικά βγήκαν πάρα πολύ καλά.

Απλά είναι δύσκολη η απόδοση παιδικού σε live action movie...

• Super Moderators
Δημοσ.
Να σας θυμίσω ότι τα Mortal Kombat και Street Fighter μούφα τα έλεγαν, αλλά τελικά βγήκαν πάρα πολύ καλά.

Απλά είναι δύσκολη η απόδοση παιδικού σε live action movie...

εννοείς το Street Fighter με τον Van Damme και το Mortal Combat με τον Lambert? :o

παντως πρεπει να κανουν μια μεταγλωτιση στα ελληνικα!

να ακουσω στους τιτλους

ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ

ως τον ουρανο

θα σαναζητησω ντραγκονμποοοοοολ! να πορωθουμε :shock:

αφου θα ειναι που θα ειναι τραγικη η ταινια ας το κανουν ολοκληρωμενα!

στον Καιάδα...

Δημοσ.
όταν έχει δει κάποιος σε άψογη ποιότητα το Buu Saga στα Ιαπωνικά ασφαλώς και όχι μεταγλωτισμένα αλλά υποτιτλισμένα απλά δεν μπορεί να πορωθεί με live action movie...

ασφαλώς και θα την δούμε αλλά κατα 99% έχει να πέσει αρκετό κράξιμο...

Cell saga ρε :P

Δημοσ.

Μα καλά,να μην έχω πάρει χαμπάρι ότι έχει ανοιχτεί topic για db?:P

Όταν διάβασα ότι στα αλήθεια θα βγει ταινία db (εδώ και 2 χρόνια άκουγα μόνο φήμες) χάρηκα.Είχα την ελπίδα ότι θα γίνει κάτι πολύ καλό αντάξιο της σειράς.

Δυστυχώς,απ' όσο είδα στο trailer, κι εμένα η ταινία δεν μου φαίνεται τόσο καλή.Βασικά,μου φαίνεται χάλια.:-(Μόνο και μόνο από το πώς είχαν τους χαρακτήρες ξενέρωσα.Δεν έχει καθόλου αίσθηση dragon ball.Δεν ξέρω πόσο καλές ταινίες βγάζει η fox,αλλά πιστεύω ότι,αν αναλάμβανε κάποιος άλλος την ταινία,το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ καλύτερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...