polakis21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Κάνεις λάθος. Η ταινία βρίσκεται στο post production, είναι της warner και θα βγει κανονικά... Κάνουν και δηλώσεις οι πρωταγωνιστές...
polakis21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Ένα μόνο έχω να σας πω: Θα γίνει ΚΟΛΑΣΗ! Μόνο δείτε αυτό! http://movies.ign.com/dor/objects/479331/dragonball-evolution/videos/dragonball_int_trlrc_121108.html Απλά τέλεια, αντάξια της μέγιστης σειράς Dragonball! Έτσι νομίζω δηλαδή. Ελπίζω να πετάνε και τέτοια, όμως... 8 Απριλίου 2009 στις αίθουσες. Gold Class και πρεμιέρα εύκολα λέμε...! Επίσης, να πω ότι υπέγραψαν για 3 ταινίες οι ηθοποιοί. Η πρώτη θα είναι Dragonball, η 2η θα είναι DragonballZ και η 3η Dragonball GT λένε!! Χαμός!
papahlamidas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Κατά την γνώμη μου αυτό που είδα μόνο με DB δεν έχει σχέση! Τώρα σε όποιον άρεσε άρεσε! Οι χαρακτήρες δεν πάνε ΠΟΥΘΕΝΑ ... Ούτε τον Picolo δεν κάνανε σωστά.
john2gr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Σε καλή ποιότητα φαίνεται ακόμα πιο τραγική η ταινία, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Σε καλή ποιότητα φαίνεται ακόμα πιο τραγική η ταινία, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πράγματι, η κατάσταση είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων ΠΙΚΡΑ..
polakis21 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Τί περιμένατε δηλαδή? Πιστή αντιγραφή του παιδικού? Έλεος, μην τα θέλουμε και όλα δικά μας...Μια χαρά είναι για dragonball. Τί εννοούμε όταν λέμε ότι οι χαρακτήρες δεν πάνε πουθενά? Και γιατί δεν έχει σχέση με DB η ταινία? Εγώ και μπάλες είδα μέσα, και goku,και bulma, και κάμε χάμε μαγικό, και εκρήξεις και απόλα. Είδα ακόμα και τον παππού γκόχαν που μαθαίνει τον goku (αν και κανονικά τον μαθαίνει όταν ο goku είναι μικρός αλλά δεν πειράζει)...
papahlamidas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Όταν μεταφέρεις κάτι τόσο αγαπημένο στην μεγάλη οθόνη κάνε το σωστά... Μήπως δεν έχουν της δυνατότητες? Αμφιβάλω για αυτό... Απλά σου λέει άντε να βγάλουμε κανένα φράγκο όπως όπως... Και με τον Thresh για σκηνοθέτη καλύτερη θα ήτανε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 δεν θα θέλαμε άλλη μια αμερικανιά polaki...
ANHLIKOS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Τί περιμένατε δηλαδή? Πιστή αντιγραφή του παιδικού? Έλεος, μην τα θέλουμε και όλα δικά μας...Μια χαρά είναι για dragonball. Τί εννοούμε όταν λέμε ότι οι χαρακτήρες δεν πάνε πουθενά? Και γιατί δεν έχει σχέση με DB η ταινία? Εγώ και μπάλες είδα μέσα, και goku,και bulma, και κάμε χάμε μαγικό, και εκρήξεις και απόλα. Είδα ακόμα και τον παππού γκόχαν που μαθαίνει τον goku (αν και κανονικά τον μαθαίνει όταν ο goku είναι μικρός αλλά δεν πειράζει)... Το οτι ειδες και μπαλες και bulma και τα ρεστα, δεν λεει απολύτως τπτ. Ο τροπος που θα τα συνδυάσουν ολα αυτα, ειναι μανίκι. Παντως εμενα με εχει πιάσει μια φοβία με τα remake των Αμερικάνων. Ιδικά οταν πρόκειται για ανατολική τέχνη. Γιατι οπως και να το κανουμε ειναι αλλη κουλτούρα. Δεν θελω να πω καλύτερη - χειρότερη μιας και δεν ειναι του παρόντος, απλα διαφορετική. Να πω και γω την μαυρη αληθεια, απο το τρεϊλερ τα βλεπω χλομά τα πράγματα... Ομως, Δεν μπορω να κρινω αν δεν την δω.
polakis21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρω τί λέτε εσείς αλλά εγώ πάντως πάω για πρεμιέρα, Gold class και τα ρέστα. Ελπίζω όμως να μην με ξενερώσει όπως η συνέχεια των x-files, που δεν είχε καμία σχέση με x-files...
papahlamidas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Στοιχηματίζω ένα 50 ότι και θα είναι μούφα και δεν πρόκειται να ξεπεράσει το 6.5 στο http://www.imdb.com Ακόμα κλαίω τα λεφτά που έδωσα για τα X-Files...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δώστε Master Roshi με το χελωνοκάβουκο ρεεεε! Το οτι ειδες και μπαλες και bulma και τα ρεστα, δεν λεει απολύτως τπτ. Ο τροπος που θα τα συνδυάσουν ολα αυτα, ειναι μανίκι. Παντως εμενα με εχει πιάσει μια φοβία με τα remake των Αμερικάνων. Ιδικά οταν πρόκειται για ανατολική τέχνη. Γιατι οπως και να το κανουμε ειναι αλλη κουλτούρα. Δεν θελω να πω καλύτερη - χειρότερη μιας και δεν ειναι του παρόντος, απλα διαφορετική. Yup. Κλασσικό παράδειγμα που μου έρχεται στο μυαλό από anime προς αμερικάνικη διασκευή/δολοφονία (δεν λέω για τα Guyver, γιατί δεν τα έχω δει. Το SF το έχουμε πει ήδη), είναι εύκολα το Fist of the North Star.
slipknot Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 oh shit,πράγματι σε καλή ποιότητα φαίνεται ακόμα χειρότερο.Προτείνω συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από κεντρικό κινηματογράφο
polakis21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 oh shit σε καλή ποιότητα με πορώνει ακόμα περισσότερο... Απόψεις, απόψεις...
imr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Οχι ρε ειδα το trailer και ειναι απλα αισχος!! Καλα εφε δεν λεω δεν φαινονται ασχημα για ασχετη ταινια, αλλα οχι για DB!!! Δεν εχει σε καμια περιπτωση πιασει τους χαρακτηρες, με τιποτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.