Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Έχω σταματήσει να παίζω βιντεοπαιχνίδια και όλα τα σχετικά αλλά αυτή την ταινία έχω περιέργεια να την δω.Ορίστε μια πρώτη γεύση... http://www.youtube.com/watch?v=2RjnMmEsXwY Hahahea, μέχρι και αυτό είναι καλύτερο από το "original" trailer. πράγματι τα χάλια του original trailer δεν τα είχε...
Dark Dominion Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Καλά δεν ντρέπονται; Τι έκτρωμα είναι αυτό; Δεν παίζει να κάνω το λάθος να το δω.
polakis21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Καλά ρε παιδιά τί περιμένατε? Καμιά οσκαρική ταινία? Γιαπωνέζικη ταινία φαντασίας είναι. Χαλαρώστε. Χαβαλέ θα έχει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 βασικά καλύτερα να μην την έβγαζαν...
soturin Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Καλά ρε παιδιά τί περιμένατε? Καμιά οσκαρική ταινία? Γιαπωνέζικη ταινία φαντασίας είναι. Χαλαρώστε. Χαβαλέ θα έχει... εεε συνήθως το γιαπωνέζικη ταινία φαντασίας είναι καλό σημάδι αλλά...
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Πάντως ακόμα μόνο trailer έχουμε δει. Και μάλιστα ανεπίσημο (πιθανότατα μη ολοκληρωμένο).
sno0py Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δεν καταλαβα φυσικα και θα εχουμε απαιτησεις αν δεν ξερανε τι παιζει με dragon ball και τον κοσμο του να μην το αγγιζαν απλα τα πραγματα αλλα ετσι ειναι σημερα οτι ξερουμε οτι εχει πολυ λαο κ φανς το κανουμε και οπως και βγει βασιζομενοι σε μας τα κοροιδα τους φανς που θα λυγισουμε και θα το δουμε αλλα δεν.... Δεκα φορες να το καναν εδω http://www.youtube.com/watch?v=SHg-NtQs-Hc&feature=related τα παιδια το movie παρα αυτοι οι @@ρες στο hollywood...
john2gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δεκα φορες να το καναν εδω http://www.youtube.com/watch?v=SHg-NtQs-Hc&feature=related τα παιδια το movie παρα αυτοι οι @@ρες στο hollywood... Χαχαχαχαχαχαχαχαχα. Έλιωσα στα γέλια με το video
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 άκυρο το συγκεκριμένο fan video πάντως... τα androids 17 & 18 κλάνουν μια μάντρα στον Gohan ενώ είναι SSJ2 (όταν φόραγε την στολή αυτή ήταν λίγο πριν το Maijin Buu Saga)
sno0py Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Oτι δεν εχει σχεση με το κανονικο σεναριο με το φαν βιντεο ειναι το μονο σιγουρο αλλα σαν ατμοσφαιρα εφε κλπ ειναι αρτιο για εραστιτεχνες
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Απίστευτο ήταν, τι να λέμε τώρα!!! Έτσι να το φτιάξουν.
polakis21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δεν μπορώ όμως να καταλάβω γιατί δεν το κάνουν ίδιο με το στυλ του παιδικού, αλλά κάνουν π@π@ριες χωρίς ίδια κοστούμια κλπ? Θέλουμε ένα ίδιο Dragonball με άτομα να πετάνε, μαγείς κλπ. Όχι φλωριές με τον φλωροηθοποιό για goku που δεν θα πετάει και τέτοια...
sno0py Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δεν μπορώ όμως να καταλάβω γιατί δεν το κάνουν ίδιο με το στυλ του παιδικού, αλλά κάνουν π@π@ριες χωρίς ίδια κοστούμια κλπ? Θέλουμε ένα ίδιο Dragonball με άτομα να πετάνε, μαγείς κλπ. Όχι φλωριές με τον φλωροηθοποιό για goku που δεν θα πετάει και τέτοια... Aκριβως αυτο ρε φιλε να σκασουνε ρε παιδι μου λεφτα κ να φτιαξουν ενα υπερθεαμα κοντευουμε το 2009 δεν υπαρχουν τα φοντα απο παραγωγη να φτιαχτει ενα τετοιο υπερθεαμα εχουν φυσικα απλα τοτε θα την δουν μονο φανς(αν κ παλι μονο οι φανς ανα τον κοσμο να την εβλεπαν θα εκανε τρελες εισπραξεις) αυτοι την θελουν πιο mainstream ταινια και τα σκατωσαν δεν πτοουμε ειμαι σιγουρος μεχρι να πεθανω καποιος θα βρεθει να ικανοποιησει τα θελω μου!(Θεος/Lusifer:Με αυτο το πλευρο να κοιμασαι.. Να σε κατι που συμφωνουν κ οι δυο)
parisb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Aκριβως αυτο ρε φιλε να σκασουνε ρε παιδι μου λεφτα κ να φτιαξουν ενα υπερθεαμα κοντευουμε το 2009 δεν υπαρχουν τα φοντα απο παραγωγη να φτιαχτει ενα τετοιο υπερθεαμα εχουν φυσικα απλα τοτε θα την δουν μονο φανς(αν κ παλι μονο οι φανς ανα τον κοσμο να την εβλεπαν θα εκανε τρελες εισπραξεις) αυτοι την θελουν πιο mainstream ταινια και τα σκατωσαν δεν πτοουμε ειμαι σιγουρος μεχρι να πεθανω καποιος θα βρεθει να ικανοποιησει τα θελω μου!(Θεος/Lusifer:Με αυτο το πλευρο να κοιμασαι..Να σε κατι που συμφωνουν κ οι δυο) Συμφωνω κ εγω απολυτα. Τι mainstream και μλκς, καντε εκει μια ταινια με super duper εφε και τους ηθοποιους ολοιδιους με τους χαρακτηρες, περιεργα μαλλια, γουρουνια, τα παντα... Τι πανε να το κανουνε αμερικανια.. Για μενα ηταν απο τις πιο αναμενομενες ταινιες απο τοτε που πρωτοειδα db αλλα περιμενω πατατιά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.