Προς το περιεχόμενο

Dbz Movie

wOOzY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά τέτοια κατάντια, να μην φέρουν στην Ελλάδα το Dragonball δεν την περίμενα, όσο μούφα και να είναι η ταινία!

Το dragonball έχει μεγάλη πέραση στην Ελλάδα! Φανταστείτε ότι στο Δημοτικό σχολείο που δουλεύω (είμαι γυμναστής), όλα τα παιδάκια ρωτάνε αν ήρθε η ταινία, το συζητάνε μεταξύ τους κλπ!

• Απαντ. 250
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Βαλ'τα να κάνουν 1000 push-ups παρά να δουν την ταινία. :P

Λιγότερο οδυνηρό θα είναι απο να τους βάλει να δουν την ταινία :lol::lol::lol:

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλά τέτοια κατάντια, να μην φέρουν στην Ελλάδα το Dragonball δεν την περίμενα, όσο μούφα και να είναι η ταινία!

Το dragonball έχει μεγάλη πέραση στην Ελλάδα! Φανταστείτε ότι στο Δημοτικό σχολείο που δουλεύω (είμαι γυμναστής), όλα τα παιδάκια ρωτάνε αν ήρθε η ταινία, το συζητάνε μεταξύ τους κλπ!

πάντως στο Wolverine που πήγα να δω είχε trailer της ταινίας...λογικά μεσα στο καλοκαίρι το αργότερο θα την έχουν φέρει

Δημοσ.

Γράφ' τους το σε dvd και θα σε έχουν για θεό :-D:P

Δημοσ.

Χαχα, πολύ καλό!

Μια πληροφορία. Ένας γνωστός μου από Κύπρο, μίλησε με Odeon Κύπρου, και του είπαν ότι ακυρώθηκε η προβολή του Dragonball Evolution εντελώς! Και του είπαν ότι μάλλον το ίδιο ισχύει και για Ελλάδα! Παίρνω τηλ στα κεντρικά Odeon αλλά δεν απαντάει κανείς...

Τι να πω...

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν χρειάζεται να πεις κάτι, αυτό τα λέει όλα για το πόσο χάλι είναι η ταινία...κατέβασε την και αν προσπαθήσεις να είσαι έστω και λίγο αντικειμενικός θα βγάλεις και εσύ το ίδιο συμπέρασμα...

Δημοσ.

Θα περιμένω καμιά bluray έκδοση (θα βγει μάλλον σύντομα χεχε) για να μην το δω σε μούφα ποιότητα, για να έχω πλήρη άποψη όταν θα το κράξω...

• Super Moderators
Δημοσ.

και pr0n να έβαζαν στο blu ray δεν θα άλλαζε η γνώμη μου...

Δημοσ.

Μόλις πήρα τηλέφωνο την Odeon εδώ στην Αθήνα. Τους ρώτησα για το Dragonball Evolution και μου είπε ότι ακυρώθηκε και επίσημα! Θα βγει λέει κατευθείαν σε DVD/Bluray!

Ντροπή...

Δημοσ.

Και γω στην αρχή αυτό έλεγα, να βγει σε HD να την απολαύσω, αλλά και το R5 δε με χάλασε δεδομένου του περιεχομένου... Δεν έχει δα και τόσες σκηνές με μπλιμπλίκι όπως άλλες action movies.

• Super Moderators
Δημοσ.

τι ντροπή ρε polaki? ποιος σοβαρός/λογικός επιχειρηματίας θα έδινε λεφτά για να φέρει στην Ελλάδα αυτή την μούφα που παίζει να μην έβγαζε και τα λεφτά της? ούτε για την φουκαριάρα την μάνα του δεν θα το κάνε..

Δημοσ.
Και γω στην αρχή αυτό έλεγα, να βγει σε HD να την απολαύσω, αλλά και το R5 δε με χάλασε δεδομένου του περιεχομένου

Ακριβώς. Το R5 που είδα και γω ήταν μιά χαρά... Αμα καίγεσαι τόσο να τη δεις polakis21, θα σου πρότεινα το R5 για να μην περιμένεις και αλλο :-)

Δημοσ.

Εν τω μεταξυ , εγω θυμαμαι πριν περιπου 1.5 - 2 χρονια που ειχα δει κατι βιντεο απο γυρισματα , απο τοτε φαινοταν οτι θα ηταν μουφα η ταινια..... Εχω κατσει πολλα βραδια να πω , θα πατησω το play να την δω , αλλα ολο το μετανοιωνω.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...