polakis21 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Χαχα! Από πείσμα θέλω να την δω σινεμά. Όσο μούφα και να είναι, έχω πει με την παρέα να πάμε να την δούμε. Αλλά είναι τόσο καραγκιόζηδες στην Ελλάδα που ακόμα να την φέρουν! Έλεος πια...
papahlamidas Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 3.2/10 7,707 votes Αυτό νομίζω τα λέει όλα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Χαχα! Από πείσμα θέλω να την δω σινεμά. Όσο μούφα και να είναι, έχω πει με την παρέα να πάμε να την δούμε. Αλλά είναι τόσο καραγκιόζηδες στην Ελλάδα που ακόμα να την φέρουν! Έλεος πια... η ταινία έπρεπε να πάει κατευθείαν σε dvd...(για να μην πω στα σκουπίδια) σιγά τα εισητήρια που θα κόψει για να σκιστούν να την φέρουν ρε polakis21...
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Το Mortal Kombat 1 το θεωρώ ακόμα πολύ καλό. Το Annihilation όμως ήταν απλά τραγικό. Όταν εσύ ήσουν μικρός και είδες το mortal kombat και το street fighter δεν είχες πορωθεί? Σόρρυ αλλά εγώ όταν ήμουν γυμνάσιο-λύκειο και τα είχα δει τότε, είχα πορωθεί... Δεν με απασχολεί τί σου άρεσε εσένα... Και ούτε με ένοιαζε αν κάτι ήταν πιστή μεταφορά... Κάτσε εσύ και ανέλυσε το αν μια τρίχα ήταν ίδια ή όχι. Εμένα δεν με απασχολεί... τι μου θυμησες, το ειχα δει στον κιν/φο με ενα φιλο μου οταν πηγαινα γυμνασιο. Και θυμαμαι βγαινοντας λεγαμε και οι δυο τι μαλακια ηταν. Δεν το περιμενα οτι θα ξαναακουγα για αυτη την ταινια ποτε...
polakis21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Καλά η Odeon την παράτησε την ταινία? 2 Μαίου και ακόμα τίποτα! Πλάκα μας κάνουν?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 έχει βγει σε καλή ποιότητα πλέον στο net...
sno0py Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 αμα την φερουν τζαμπα θα ειναι εχει βουηξει ο κοσμος οτι ειναι τραγικη ποιος θα παει να την δει περα απο τον polaki?
Qman Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Παιδιά μιλάμε για πολύ μούφα η ταινία. Το Χόλυγουντ έκανε πάλι την μ@λ@κία του και κατέστρεψε άλλη μια μεταφορά. Απο το opening θα καταλάβετε αν κάνετε το λάθος και πάτε να την δείτε, πως είναι μια διασταύρωση μεταξύ Power Rangers και χτυποκάρδια στο Μπέβερλυ χίλς. Οι χαρακτήρες έχουν μόνο το όνομα αλλα όχι και την χάρη. Δεν μοιάζουν καθόλου με αυτό που ξέρουμε σαν Dragonball. Όσο για τις υποκριτικές ικανότητες τους μπορώ να πώ πολύ απλά ότι δεν έχουν. Ρε γ@μώτο έλεος πρέπει να διαλέξουν τι casting θα κάνουν, κινέζους ή αμερικάνους ηθοποιούς και όχι μια μήξη και καπάκι να συνδιάζουν αμερικάνους με κινέζικο στυλ (θα δείτε και θα κουφαθείτε). Η υπόθεση είναι λές και την γράψαν ένα πρωί του Σαββάτου, δηλ. ότι να είναι. Η σκηνοθεσία είναι την μια βρίσκομαι στην έρημο και την άλλη σε μια πόλη του μέλλοντος που τύφλα να έχουν οι Tranformers και στην μέση μια τεράστια τρύπα με.... μια κινέζικη μαζονέτα στην μέση. Η αλήθεια είναι ότι είχα ένα σωρό πράγματα να πώ για να το θαβω αλλά μπερδεύτηκα στο τέλος με το πόσα πολλά είναι. Στην τελική πάντως μιλάμε για εντελώς αϊδία και απογοήτευση μεγάλη.
Kasrith Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 έχει βγει σε καλή ποιότητα πλέον στο net... Καλή ποιότητα όταν λες? R5 k TS Screener...?
G_Zisis Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Καλά μην ειρωνεύεσαι.Μερικά screener βγαίνουν σε σχετικά καλή ποιότητα για προβολή σε οθόνη του pc.Συνήθως όμως τέτοια screener βγαίνουν μόνο στις πολύ δημοφιλές ταινίες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Καλή ποιότητα όταν λες? R5 k TS Screener...? καλή ποιότητα σε σχέση με τα αρχικά που είχαν βγει...
slygeo87 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Κουφάλες σιγά μη νοικιάσει ο axxo απ' το video store της γειτονιάς του το συγκεκριμένο dvd να το ριπάρει.ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ!
Kasrith Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Κουφάλες σιγά μη νοικιάσει ο axxo απ' το video store της γειτονιάς του το συγκεκριμένο dvd να το ριπάρει.ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ! Μωρε έννοια σου και θα γίνει κ'αυτό... edit: Μόλις το είδα... Θέλω τα 90 λεπτά της ζωής μου που μόλις χαράμισα. Τι ηλίθια ταινία??? :-(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.