john2gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Το Mortal Kombat 1 το θεωρώ ακόμα πολύ καλό. Το Annihilation όμως ήταν απλά τραγικό.
polakis21 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Και τελικά ακόμα τίποτα για Ελλάδα ε? Νέκρα. Δεν έχω δει καμία ημερομηνία...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Και τελικά ακόμα τίποτα για Ελλάδα ε? Νέκρα. Δεν έχω δει καμία ημερομηνία... imdb κοίταξες? (το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνεις δλδ) http://www.imdb.com/title/tt1098327/
polakis21 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Ναι αυτό το έχω δει φίλε. Για πήγαινε όμως να δεις στα site odeon και village να δεις ότι δεν υπάρχει τίποτα σε προσεχώς ή σε πρόγραμμα...
sno0py Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Το ειδα μολις τωρα ειλικρινα δεν παιζει να υπαρχει αυτο που ειδα..... Καλα εισασταν πολυ σοφτ στα σχολια σας κ ισως γιατι δεν εισασταν μεγαλοι φαν του db αλλα για μενα που ειναι το αγαπημενο μου ανιμε με διαφορα,επαθα ΣΟΚ....! Καλα ειναι δυνατον να ηταν τοσο χειροτερη απο το τραιλερ? Πως το καταφεραν αυτο ειλικρινα πειτε μου? Η χειροτερη μεταφορα ανιμε οχι οσον εχουν βγει εως τωρα αλλα κ οσων θα βγουν ποτε(παιζει το επομενο db να το κανουν χειροτερο αν μπορει να πεσει πιο χαμηλα πραγμα δυσκολο γιατι ειναι κατω απο τον πατο κατα πολυ..) Ειλικρινα θλιψη για τον βιασμο του πιο ιστορικου ανιμε...κριμα!
G_Zisis Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μη νομίζεις...Κι εμένα το αγαπημένο μου είναι.Αλλά νομίζω πως ήξερα τι θα δω κι έτσι δεν έπεσα από τα σύννεφα.
sno0py Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μη νομίζεις...Κι εμένα το αγαπημένο μου είναι.Αλλά νομίζω πως ήξερα τι θα δω κι έτσι δεν έπεσα από τα σύννεφα. Ρε φιλε μια χαρα ηξερα και εγω τι θα δω αλλα οι τυπαδες ξεπερασαν κατα πολυ τις προσδοκιες μου...ειπαμε ειδαμε το τραιλερ λεμε απιστευτη πατατα ελα ομως που το ρεαλ εργο ξεπερνα κατα αιωνες το μορταλ κομπατ που το θεωρω τραγικο... Αλλα το μορταλ κομπατ σαν ταινια δεν ειχε προπτικες δεν ειχε βαθος σε ενα βιντεογκειμ βασιζοταν οποτε ηξερες οτι δεν μπορει να γινει ταινιαρα...αλλα ρε συ το db με τετοιο βαθος και να το κανουν τοσο τραγικο?? Επισης και σαν τριτος να βλεπα την ταινια και να μην ειχα ιδεα απο ανιμε κλπ θα χαρακτηριζα τις ερμηνιες των ηθοποιων "ελα παμε στην παραπανω σκηνη να τελειωνουμε το συντομοτερον την ταινια..." Aυτη η ταινια δεν μπορουσε να κρατηθει απο πουθενα δυστηχως καλα χαθηκε να αντιγραψουν κανα φαν movie απο το youtube? O Akira Toriyama uπεγραψε this shit?
polakis21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δεν πειράζει, ας είναι μούφα. Εγώ πάλι θα το δω...Δεν με νοιάζει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 O Akira Toriyama uπεγραψε this shit? καλή ερώτηση... αν υπέγραψε λογικά θα ήταν λόγω χρημάτων...
slipknot Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 καλή ερώτηση... αν υπέγραψε λογικά θα ήταν λόγω χρημάτων... ...ή τον νάρκωσαν με τίποτα χαπάκια.
sno0py Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δεν πειράζει, ας είναι μούφα. Εγώ πάλι θα το δω...Δεν με νοιάζει... ευγε αυτη ειναι η λογικη και αυτοι σε τετοια θυματα σαν και σενα βασιζονται για τις εισπραξεις(χωρις παρεξηγηση δες την και μετα θα καταλαβεις) Μα λετε να τον νοιαζουν τα λεφτα?Μαλλον γερασε και κουτιανε...
polakis21 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Ευτυχώς που είναι αξιόπιστο το imdb και ήρθε η ταινία 16 Απριλίου...Σου λέω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 blame ODEON, αυτή νομίζω ότι θα το φέρει...
polakis21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Κανά νέο τίποτα? Ούτε για αυτή την πέμπτη μας βλέπω ε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 στο τέλος σε βλέπω να την κατεβάζεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.