Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 δεν έχω ιδέα αν θα παίζουν man, λογικά θα πρέπει το dvd player/rom/rw να είναι region 1...στην χειρότερη το ξεκλειδώνεις... δεν μπορεί, είναι μούφα...
markelos Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δες τα specs του DVDplayer σου. Εδώ ένα άρθρο επί του θέματος των regions http://www.regionfreedvd.net/rce-faq.html
polakis21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Dragonball από ebay singapure και Ζ,GT από amazon. Όλα μαζί 250 ευρώ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 και από private tracker, free of charge
polakis21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Ναι σωστός αλλά η ποιότητα δεν είναι ίδια φίλε... Άσε που θα έχω και τα εξώφυλλα και τα συλλεκτικά... Κάποια κομμάτια αξίζουν ορίτζιναλ...Τί να κάνουμε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 αν είναι dvdrip δεν καταλαβαίνεις διαφορά... οι άπειρες ώρες που έχω ξοδέψει στα manga & anime του DB είναι priceless...δεν είναι ανάγκη να ξοδέψω και euro
G_Zisis Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Εδώ που τα λέμε thresh,αν κάτι αξίζει πραγματικά,πρέπει να το ανταμοίψεις.
polakis21 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Review από ign για την ταινία! Παραδόξως δεν την κράζει. Αντίθετα λέει ότι τους διασκέδασε! http://movies.ign.com/articles/970/970094p1.html Θα της δώσω μια ευκαιρία, μόνο και μόνο επειδή είναι dragonball και το περίμενα χρόνια αυτό το σκηνικό...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 το 3.1/10 του IMDB τα λέει όλα...
polakis21 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Εχω δει ταινίες που με έχουν ξετρελάνει να παίρνουν 3αρια στο imdb. Δεν το λαμβάνω και πολύ υπόψην μου. Ναι, δείχνει μια τάση, αλλά δεν είναι και δεδομένο. Μπορεί πχ, εμένα να μου φανεί αηδία αλλά εσένα να σε πορώσει...
G_Zisis Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Πήγε 3.1 το θηρίο???Το απόλυτο θάψιμο για το όνομα dragon ball.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Εχω δει ταινίες που με έχουν ξετρελάνει να παίρνουν 3αρια στο imdb. Δεν το λαμβάνω και πολύ υπόψην μου. Ναι, δείχνει μια τάση, αλλά δεν είναι και δεδομένο. Μπορεί πχ, εμένα να μου φανεί αηδία αλλά εσένα να σε πορώσει... no offence αλλά κάπου θυμάμαι να λες ότι σου άρεσε το Street Fighter και το Mortal Kombat... δεν θέλω να προσβάλω μιας και το γούστο είναι τελείως υποκειμενικό αλλά έλεος...
polakis21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Όταν εσύ ήσουν μικρός και είδες το mortal kombat και το street fighter δεν είχες πορωθεί? Σόρρυ αλλά εγώ όταν ήμουν γυμνάσιο-λύκειο και τα είχα δει τότε, είχα πορωθεί... Δεν με απασχολεί τί σου άρεσε εσένα... Και ούτε με ένοιαζε αν κάτι ήταν πιστή μεταφορά... Κάτσε εσύ και ανέλυσε το αν μια τρίχα ήταν ίδια ή όχι. Εμένα δεν με απασχολεί...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 όχι ιδιαίτερα δεν μου άρεσαν/πόρωσαν... δεν είναι θέμα τριχιάς...είναι θέμα σαβούρας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.