Προς το περιεχόμενο

Dbz Movie

wOOzY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν έχω ιδέα αν θα παίζουν man, λογικά θα πρέπει το dvd player/rom/rw να είναι region 1...στην χειρότερη το ξεκλειδώνεις...

δεν μπορεί, είναι μούφα...

• Απαντ. 250
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι σωστός αλλά η ποιότητα δεν είναι ίδια φίλε...

Άσε που θα έχω και τα εξώφυλλα και τα συλλεκτικά...

Κάποια κομμάτια αξίζουν ορίτζιναλ...Τί να κάνουμε...

• Super Moderators
Δημοσ.

αν είναι dvdrip δεν καταλαβαίνεις διαφορά...

οι άπειρες ώρες που έχω ξοδέψει στα manga & anime του DB είναι priceless...δεν είναι ανάγκη να ξοδέψω και euro :P

Δημοσ.

Review από ign για την ταινία! Παραδόξως δεν την κράζει. Αντίθετα λέει ότι τους διασκέδασε!

http://movies.ign.com/articles/970/970094p1.html

Θα της δώσω μια ευκαιρία, μόνο και μόνο επειδή είναι dragonball και το περίμενα χρόνια αυτό το σκηνικό...

Δημοσ.

Εχω δει ταινίες που με έχουν ξετρελάνει να παίρνουν 3αρια στο imdb. Δεν το λαμβάνω και πολύ υπόψην μου. Ναι, δείχνει μια τάση, αλλά δεν είναι και δεδομένο. Μπορεί πχ, εμένα να μου φανεί αηδία αλλά εσένα να σε πορώσει...

• Super Moderators
Δημοσ.
Εχω δει ταινίες που με έχουν ξετρελάνει να παίρνουν 3αρια στο imdb. Δεν το λαμβάνω και πολύ υπόψην μου. Ναι, δείχνει μια τάση, αλλά δεν είναι και δεδομένο. Μπορεί πχ, εμένα να μου φανεί αηδία αλλά εσένα να σε πορώσει...

no offence αλλά κάπου θυμάμαι να λες ότι σου άρεσε το Street Fighter και το Mortal Kombat...

δεν θέλω να προσβάλω μιας και το γούστο είναι τελείως υποκειμενικό αλλά έλεος...

Δημοσ.

Όταν εσύ ήσουν μικρός και είδες το mortal kombat και το street fighter δεν είχες πορωθεί? Σόρρυ αλλά εγώ όταν ήμουν γυμνάσιο-λύκειο και τα είχα δει τότε, είχα πορωθεί...

Δεν με απασχολεί τί σου άρεσε εσένα...

Και ούτε με ένοιαζε αν κάτι ήταν πιστή μεταφορά...

Κάτσε εσύ και ανέλυσε το αν μια τρίχα ήταν ίδια ή όχι. Εμένα δεν με απασχολεί...

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι ιδιαίτερα δεν μου άρεσαν/πόρωσαν...

δεν είναι θέμα τριχιάς...είναι θέμα σαβούρας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...