Προς το περιεχόμενο

Dbz Movie

wOOzY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το είδα προχθές (και στο γρήγορο, δεν παλευόταν αλλιώς). Η πρώτη λέξη που μου ήρθε στο μυαλό μόλις το τέλειωσα ήταν F.U.B.A.R. όπως θα έλεγε και ο Kurt Russell. Τι να πώ.....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 250
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Ξέρουμε πότε έρχεται επίσημα Ελλάδα? Γιατί δεν βλέπω κάτι πουθενά...

το IMDB λέει 16 Απριλίου για Ελλάδα...

αλλά seriously, θα δώσεις λεφτά για αυτό το πράγμα?

Δημοσ.

Θα τα δώσω κι ας είναι και μούφα. Εδώ τα έχω δώσει σε άλλες μούφες μάλιστα σε gold class (xfiles:i want to believe ας πούμε) και κλαίω τα λεφτά μου ακόμα. Δεν θα τα δώσω σε αυτό που τουλάχιστον είναι και dragonball, μια λατρεία του παρελθόντος; Όσο μούφα και αν είναι...

Δημοσ.

Αυτό το πράγμα που δείχνει η ταινία δεν είναι dragon ball!Ακόμα κι απ' το όνομα το καταλαβαίνεις.Η ταινία λέγεται dragonball,ενώ κανονικά ο τίτλος είναι dragon ball.Μήπως επίτειδες δεν έβαλαν σωστά τον τίτλο?:lol:

Δημοσ.

Κάτι άσχετο αλλά σχετικό με dragonball. Αν παραγγείλω τα dragonballz και gt official digitally remastered dvd που έχουν βγει θα παίζουν εδώ στην Ελλάδα. Γιατί είναι region1 για αυτό το λέω...

• Super Moderators
Δημοσ.

κατέβαζε τα "καινούρια" Dragonball Kai σε 720p...χαλαρά θα είναι σε καλύτερη ποιότητα

Δημοσ.

Βασικά μούφα είναι το Dragonball Kai αυτό που βγήκε σε 720p. Είναι remake του dragonballz σε hd κλπ, αλλά είναι συμπυκνωμένο σε 100 επεισόδια. Μούφα προβλέπεται...

Προτιμώ τα remastered dvd Που έχουν βγει. Όλο το Ζ σε 9 season box set dvd (η 9η σαιζόν βγαίνει 18 Μαίου) και όλο το GT σε 2 box set dvd! Κόλαση. Και είπε η funimation ότι το 2010 θα βγάλει και όλο το αρχικό dragonball σε remastered dvd! Χαμός...

• Super Moderators
Δημοσ.

ε ναι δεν το ξέρες ότι είναι remastered το DBZ χωρίς fillers?!?! βασιμένο πάνω στο manga ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ! χίλιες φορές αυτό παρά να φάω τα ηλίθια fillers στην μάπα...

αν σου φαίνεται αυτό μούφα τότε πρέπει να τουλάχιστον να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο που θα πας να δώσεις λεφτά για να δεις το Dragonball Evolution, εγώ το βαράω που το κατέβασα...

Δημοσ.

Λοιπόν για πείτε τώρα. Θα παίζουν τα region1 remastered dvd αν τα πάρω?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:31 ----------

Review της ταινίας από IGN:

Dragonball Evolution is a charmless, somewhat cynical attempt to cash in on one of the most beloved anime franchises of all time. The film will disgust die-hard fans, and just baffle those unfamiliar with the source. Whilst the movie may have some appeal to very young viewers, this movie should be avoided if you're over the age of 10.

Την έθαψαν κοινώς. Βέβαια γούστα είναι αυτά. Μπορεί να είναι μούφα, αλλά είναι η πρώτη μεταφορά dragonball και για αυτό θα την δω...

Υ.Γ. Μόλις παρήγγειλα όλα τα dragonball,z,gt σε dvd, remastered και μη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...