Προς το περιεχόμενο

Dbz Movie

wOOzY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
κάθισα και την είδα...

ο Uwe Boll κάνει ταινιάρες μπροστά της...

Κατ'αρχας αυτό είναι αδύνατο. :lol: Δεν υπάρχει περιθώριο πιο κάτω από τα σκ.τα του Boll.

:shifty: Υπάρχει μόνο >= (ανώτερο ή οριακά ίσο) του Boll. :shifty:

• Απαντ. 250
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εμένα κάτι μου λέει ότι θα δούμε post από τον polakis21 ότι του άρεσε :P

Όταν έγραφα στο παραπάνω post μου "Ακόμα και ο πιο μεγάλος φαν" είχα στο μυαλό μου τον polaki.:-DΕίναι τόσο χάλια η ταινία που νομίζω ότι θα το καταλάβει κι αυτός.

Πηγαίνετε και διαβάστε comments και στο imdb.Όλο για αμερικανιές και απογοητεύσεις λένε.

• Super Moderators
Δημοσ.

μπορεί να τον είχες στο μυαλό σου αλλά σίγουρα δεν είναι ο μεγαλύτερος fan :P

• Moderators
Δημοσ.
σε προκαλώ να την δεις τότε!

Υποπτεύομαι ότι ισχύει το οριακά ισο, και μου είναι αρκετο για να μην τη δω ποτέ.:P

• Super Moderators
Δημοσ.

έλα είναι μόνο 85 λεπτά...(που δεν πρόκειται να πάρεις ποτέ πίσω)

Δημοσ.
Ναι με αυτό έχει σχέση.

Τι συζητάμε ρε? Σιγά μη χρειάζεται να δω μια "Random Evolution" ταινία για να κρίνω αν είναι καλή.. που είδα το Trailer και νόμιζα ότι ήταν Dragon Ball PARODY.. :lol:

Δεν πάμε καλά, τι ΕΚΤΡΩΜΑ είναι αυτό.. Πραγματικά όποιος πληρώσει αυτή τη ταινία να του κοπεί το χέρι..

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.
κάθισα και την είδα...

ο Uwe Boll κάνει ταινιάρες μπροστά της...

Αφού δεν έπαθα τίποτα όταν είδα το Far Cry πιστεύω ότι αξίζει να δω και το DB Evolution, ειδικά μετά το σχόλιο του ThReSh. Να δούμε αν με αποτελειώσει αυτή :lol::lol:

Ο Goku κολεγιόπαιδο... ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Η κοιλιά μου λέμε κι ακόμα είμαι στην αρχή της ταινίας.

Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω με τον Sith Lord Piccolo, τον κλέφτη Yamcha, την έκδοση πιθήκου του Goku που παίρνει διαταγές από τον Piccolo και την όλη κατάσταση κολεγίου (καλά εντάξει, δεν κάνω λόγο για την ουρά που έπρεπε να είχε για να γίνει πίθηκος :P), τους μοναχούς με τα μπαλάκια τους... ρε τι να πρωτοπείς :lol:

That was the best way to destroy the anime. Όλεεεεε :-D

PS: Ακόμα και το amateur movie με τον Gohan και τα Androids είναι πιο κοντά στο anime. Powned :lol:

Δημοσ.

That was the best way to destroy the anime. Όλεεεεε :-D

Δεν παίζει ένα anime επιπέδου dragonball να χάσει έστω και ένα σοβαρό fan λόγω της ταινίας.

Δημοσ.
σοβαρά το rating που έχει στο imdb είναι υψηλό...

Όντως.Αναρωτιέμαι πώς έφτασε το 5 στο imdb.:confused:Σήμερα απ' ότι είδα έπεσε στο 4.5.Χτες ήταν 5+.:fear:

Δημοσ.

PS: Ακόμα και το amateur movie με τον Gohan και τα Androids είναι πιο κοντά στο anime. Powned :lol:

Eισαι ιεροσυλος η συγκεκριμενη υλοποιηση τσακιζει κοκαλα και ας μην ειναι πιστη στο σεναριο μα καλα συγκρινεις αυτο το επικο βιντεακι με αυτην την hollywodιανη παπαριτσα?:X

Δημοσ.

Οκ η ταινία φαίνεται μούφα...

Τουλάχιστον σίγουρα δεν ακολουθεί το αρχικό σενάριο...

Αλλά η φάση που ο Goku είναι στο κολέγιο μου θυμίζει κάτι από το τελευταίο επισόδειο στο GT που έδειχνε τον εγγονό του Son Goku... με την γιαγιά Pan!

Αν και το story της ταινίας υποτίθεται ότι είναι το DB..

(Οπότε αν πάει καλά, θα δούμε και sequel)

Έχουν μπλέξει τα μπούτια τους...

Θα την δω την ταινία από περιέργεια...

Είμαι απογοητευμένος γιατί περίμενα περισσότερα...

Τελικά αυτοί οι hollywood τύποι, χρυσό πιάνουν ... γίνεται.... :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...