polakis21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Παιδιά έγινε χθες η πρεμιέρα στην Ιαπωνία! Μάθαμε τίποτα? Τρελάθηκαν τα γιαπωνεζάκια ή όχι? Χεχε
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 SSJ4 Gogeta>SSJ Vegetto Μάπας ήταν ο Gogeta γιατί αντί να τελειώσει την μάχη σε μισό λεπτό, έκανε φιγούρες. (κλασσικά ) Ενώ με τον Janemba, μια κίνηση έκανε και τέλος. (φοβερό σενάριο οι "ταινίες", ειδικά η τελευταία, κόντεψα να πεθάνω) SSJ3 Goku vs Brolli θα είχε πλάκα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 μάπας και μάπας ήταν imba
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 μάπας και μάπας ήταν imba To GT ήταν imba. Tουλάχιστον ο Brolli αντί να μιλάει πολύ και να κάνει φιγούρα, έδειχνε τι πάει να πει berserk/brutal SSJ.
polakis21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Τελικά μάθαμε πότε ακριβώς βγαίνει Ελλάδα? Έχουμε κανένα site που να το αναφέρει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 βγήκε σε CAM quality για όποιον ενδιαφέρεται και αντέχει να δει τέτοια ποιότητα
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Sorry κορίτσια, επειδή δεν το έχω ψάξει πολύ το θέμα: Το Topic έχει σχέση με αυτό? -> Dbz Movie Trailer /Koritsi_Gia_PC
polakis21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Ναι με αυτό έχει σχέση. Πάντως στο imdb που έβλεπα χθες, είχε βαθμολογία 5.9/10 Άλλοι το κράζουν, άλλοι λένε ότι τους άρεσε. Κλασική αντιλογία δηλαδή...Υποψιάζομαι ότι οι περισσότεροι από εδώ μέσα θα το κράξετε...
PCM Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Κοίτα, ο James Wong( o director) είναι αξιοπρεπής σκηνοθέτης, αλλά οι fans του dragonball (πολλοί από εμάς) θα απογοητευτούν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Thresh,εσύ την είδες?Λέει τίποτα? αν και το κατέβασα, όχι ήμουν πτώμα και έπεσα για ύπνο νωρίς Πάντως στο imdb που έβλεπα χθες, είχε βαθμολογία 5.9/10 Άλλοι το κράζουν, άλλοι λένε ότι τους άρεσε. Κλασική αντιλογία δηλαδή...Υποψιάζομαι ότι οι περισσότεροι από εδώ μέσα θα το κράξετε... αν είναι GTP προφανώς θα το κράξουμε...
john2gr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Τι να την κάνεις την ταινία αν δεν είναι ο Satan μέσα ρε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 κάθισα και την είδα... ο Uwe Boll κάνει ταινιάρες μπροστά της...
G_Zisis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 lol thresh,τώρα είδα το post σου.Άμα το είχα δει πιο νωρίς μπορεί να μην την έβλεπα την ταινία.Είχα μια μικρή ελπίδα ότι κάτι μπορεί να λέει. Παιδιά,το δολοφόνησαν το έργο.Εμένα μου φάνηκε σαν μια μεγάλη προχειροδουλειά για να βγάλουν κανά φράγκο.Δεν έχει καμία σχέση με την επική σειρά.Ακόμα και ο πιο μεγάλος φαν θα απογοητευτεί με το αποτέλεσμα. Φάνηκε για άλλη μια φορά η διαφορά της ιαπωνικής κουλτούρας από την αμερικάνικη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 εμένα κάτι μου λέει ότι θα δούμε post από τον polakis21 ότι του άρεσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.