Προς το περιεχόμενο

Dbz Movie

wOOzY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έγινε χθες η πρεμιέρα στην Ιαπωνία!

Μάθαμε τίποτα? Τρελάθηκαν τα γιαπωνεζάκια ή όχι? Χεχε

• Απαντ. 250
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
SSJ4 Gogeta>SSJ Vegetto :P

Μάπας ήταν ο Gogeta γιατί αντί να τελειώσει την μάχη σε μισό λεπτό, έκανε φιγούρες. (κλασσικά :P)

Ενώ με τον Janemba, μια κίνηση έκανε και τέλος. (φοβερό σενάριο οι "ταινίες", ειδικά η τελευταία, κόντεψα να πεθάνω)

SSJ3 Goku vs Brolli θα είχε πλάκα.

• Moderators
Δημοσ.
μάπας και μάπας ήταν imba :P

To GT ήταν imba. :P

Tουλάχιστον ο Brolli αντί να μιλάει πολύ και να κάνει φιγούρα, έδειχνε τι πάει να πει berserk/brutal SSJ.

• Super Moderators
Δημοσ.

βγήκε σε CAM quality για όποιον ενδιαφέρεται και αντέχει να δει τέτοια ποιότητα :P

Δημοσ.

Ναι με αυτό έχει σχέση.

Πάντως στο imdb που έβλεπα χθες, είχε βαθμολογία 5.9/10

Άλλοι το κράζουν, άλλοι λένε ότι τους άρεσε. Κλασική αντιλογία δηλαδή...Υποψιάζομαι ότι οι περισσότεροι από εδώ μέσα θα το κράξετε...

Δημοσ.

Κοίτα, ο James Wong( o director) είναι αξιοπρεπής σκηνοθέτης, αλλά οι fans του dragonball (πολλοί από εμάς) θα απογοητευτούν.

• Super Moderators
Δημοσ.
Thresh,εσύ την είδες?Λέει τίποτα?

αν και το κατέβασα, όχι ήμουν πτώμα και έπεσα για ύπνο νωρίς

Πάντως στο imdb που έβλεπα χθες, είχε βαθμολογία 5.9/10

Άλλοι το κράζουν, άλλοι λένε ότι τους άρεσε. Κλασική αντιλογία δηλαδή...Υποψιάζομαι ότι οι περισσότεροι από εδώ μέσα θα το κράξετε...

αν είναι GTP προφανώς θα το κράξουμε...

• Super Moderators
Δημοσ.

κάθισα και την είδα...

ο Uwe Boll κάνει ταινιάρες μπροστά της...

Δημοσ.

lol thresh,τώρα είδα το post σου.:PΆμα το είχα δει πιο νωρίς μπορεί να μην την έβλεπα την ταινία.:-(Είχα μια μικρή ελπίδα ότι κάτι μπορεί να λέει.

Παιδιά,το δολοφόνησαν το έργο.Εμένα μου φάνηκε σαν μια μεγάλη προχειροδουλειά για να βγάλουν κανά φράγκο.Δεν έχει καμία σχέση με την επική σειρά.Ακόμα και ο πιο μεγάλος φαν θα απογοητευτεί με το αποτέλεσμα.

Φάνηκε για άλλη μια φορά η διαφορά της ιαπωνικής κουλτούρας από την αμερικάνικη.

• Super Moderators
Δημοσ.

εμένα κάτι μου λέει ότι θα δούμε post από τον polakis21 ότι του άρεσε :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...