Vakis07 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 ψαχνω να αγορασω προγραμμα για gps-pna μαρκας dellorm ri-110 με λειτουργικο wince,εχει καποιος να μου προτεινει κατι δοκιμασμενο ωστε να μην πανε χαμενα τα χρηματα μου?? Η συσκευη ειχε και μεσα το igo-primo ως δοκιμαστικη εκδοση και μπορω να πω πως το ετρεχε μια χαρα αλλα τι διαδικασια μπορω εναλλακτικα να ακολουθισω για να αγορασω την πληρη εκδοση μιας και ειναι δοκιμασμενο?Ευχαριστω. σημειωση:η συσκευη ειναι ξεκλειδωτη δεχεται οτι προγραμματακι θελεις..
krypton Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 δεν πολυκατάλαβα τι ψάχνεις. έχεις ένα dellorm και θέλεις να βάλεις πρόγραμμα πλοήγησης ή θέλεις να αγοράσεις ένα dellorm? πάντως αν ψάχνεις μία συσκευη που θα μπορείς να βάζεις διάφορα προγράμματα πλοήγησης και να παίζουν τέλεια, αυτή που ξέρω είναι το mls 4800. μέγαλη ram και έχω δει να τρέχουν τα πάντα πάνω του
Vakis07 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 εχω αγορασει το dellrom ri-110 σαν συσκευη (δεχεται προγραμματα σε micro sd) το οποιο εχει μεσα το igo primo αλλα η εκδοση ειναι demo.ψαχνω λοιπον ενα προγραμμα να αγορασω ωστε να ειναι συμβατο και να το τρεχει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα