nikos404 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για καθαρισμό γρατσουνισμένων CD ?
ptsiou Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 τι εννοεις καθαρισμο? ειναι γρατζουνισμενα τα cd και δεν μπορεις να τα τρεξεις?
nikos404 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Ναι!Είχα δανείσει κάποια CD σε έναν φίλο μου και όταν μου τα επέστρεψε δεν λειτουργούσαν λόγω των γρατζουνιών.
ptsiou Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 ε δε νομιζω να μπορεις να κανεις κατι.... η γρατζουνια ειναι γρατζουνια και δεν μπαλωνετε. δεν ειμαι και σιγουρος βεβαια...
nikos404 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δεν εννοώ να φύγει η γρατζουνιά αλλά να ξαναλειτουργήσει το CD . Παλιότερα έδινα στο Video Club γρατζουνισμένα CD και πήγαινα μετά απο 2 μέρες και μου τα έδιναν με τις γρατζουνιές αλλά λειτουργούσαν. Βέβαια για κάθε καθαρισμό ήθελε 3 ευρώ και επειδή είχα 15 CD δεν ήθελα να δώσω τόσα λεφτά και για αυτό έβαλα αυτό το ερώτημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα