Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, παιδιά! Σήμερα αποφάσισα να κάνω overclocking στον υπολογιστή της υπογραφής μου. Χρησιμοποίησα αυτή την τεχνολογία από την μητρική μου:

Overclock FSB Switch: EZ_OC_SWITCH1

You can overclock the FSB to increase the processor frequency by changing the switch.

Follow the instructions below to set the FSB.

Default με τους 1 και 2 διακόπτες πάνω

Increase 10% speed of FSB βάζοντας τον 1 διακόπτη κάτω

Increase 15% speed of FSB βάζοντας τον 2 διακόπτη κάτω

Increase 20% speed of FSB βάζοντας τον 1 και τον 2 διακόπτη κάτω

σύμφωνα με το site http://msi.com/html/popup/MB/feature/oc_switch/index.html την δεξιά στήλη. Το έβαλα στο 20%, ο επεξεργαστής πήγε από 3000 στα 3600 και οι ραμ από 1333 στα 1600. Αυτό το overclock μειώνει την ζωή του συστήματος μου? είναι ασφαλές? πειράζει τις τάσεις? σε παιχνίδι που έπαιξα και χρησιμοποιώντας το xilisoft που χρησιμοποιεί και τους 4 πυρήνες δούλεψε μια χαρά.

Δημοσ.

Τι ρευμα του δινει μονη της η μητρικη under load?δεν ειναι black edition αυτος ε?

επισης ποσο ειναι το ht link σου τωρα?τα βλεπεις ολα αυτα με το cpuz.

Δημοσ.

Σε full load και οι 4 πυρήνες η τάση είναι 1,352, ο πολλαπλασιαστής είναι ίδιος με πριν διότι δεν είναι blackbox ο επεξεργαστής μου. Το ΗΤ είναι στα 2400. Οι τιμές που σου λέω είναι αυτές που λέει τώρα το cpuz με το xilisoft να δουλεύει 4 βίντεο ώστε να είναι απασχολημένοι και οι 4 πυρήνες.

Δημοσ.

Εισαι με καλο ρευμα εκει που εισαι.βεβαια το ht link σου ειναι ψηλα.θα πρεπει να πας στο bios και να το κατεβασεις.πρεπει να ειναι κοντα στο 2000 οποτε 1900-2100 εισαι οκ.δεν ειναι καλο να ειναι τοσο ψηλα.

Δημοσ.

Καλα νομιζεις οτι το default ηταν 2000.εαν το αφησεις εκει που ειναι,πολυ απλα θα σου χαλαει τις επιδοσεις.θα κανει degrade το σημα.δεν μπορω να σου το εξηγησω διαφορετικα.

Αλλα το ερωτημα ειναι,γιατι να το αφησεις εκει που ειναι?νομιζω μπορεις να το αλλαξεις.θα πας στο bios εκει που το λεει,και θα πατησεις το ' - (πλην) ' και θα κατεβει.

Δημοσ.

ααα, κατάλαβα, ναι φίλε μου! Οι επιδόσεις από το overclocking θα πέσουν? Επίσης η τάση όπως βλέπω είναι ακριβώς η ίδια με πριν, τόσο ήταν και πριν το overclocking! Η μητρική υποστηρίζει όμως ΗΤ 5200 και πάνω! ΗΤ 3.0! Είναι καλή μητρική, μη την βλέπεις έτσι επειδή είναι nvidia ^_^ Στην αξιολόγηση ανέβηκαν όλα! ο επεξεργαστής πήγε 7.4 από 7.3, η ραμ 7.6 από 7.5 ακόμα και ο ssd! Απο 6.8 σε 6.9!

Δημοσ.

ααα, κατάλαβα, ναι φίλε μου! Οι επιδόσεις από το overclocking θα πέσουν? Επίσης η τάση όπως βλέπω είναι ακριβώς η ίδια με πριν, τόσο ήταν και πριν το overclocking! Η μητρική υποστηρίζει όμως ΗΤ 5200 και πάνω! ΗΤ 3.0! Είναι καλή μητρική, μη την βλέπεις έτσι επειδή είναι nvidia ^_^ Στην αξιολόγηση ανέβηκαν όλα! ο επεξεργαστής πήγε 7.4 από 7.3, η ραμ 7.6 από 7.5 ακόμα και ο ssd! Απο 6.8 σε 6.9!

Οχι οι επιδοσεις απο το overclocking δεν θα πεσουν.Το οτι βλεπεις την ιδια ταση ειναι καλο.αρα το σηκωνει αυτο το overclock ο επεξεργαστης σου χεχε.Την μητρικη,ασε να υποστηριζει οτι θελει.καλη μητρικη,ναι.

Μην κοιτας τοσο την αξιολογηση των windows αλλα τεσπα,λογικο ειναι να ανεβουν τα νουμερα.

Ετρεξες κανενα τεστ για την σταθεροτητα?

Δημοσ.

Τώρα ετοιμαζόμουνα για 3dmark Vandage. Το xilisoft που χρησιμοποιεί και τους 4 πυρήνες στο 100% άμα του πετάξεις 4 βίντεο τα έβγαλε ανετοτατα και εννοείται πιο γρήγορα απο πριν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...