leonidas_fs Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Γεια χαρά, Πήρα χθες το καινούργιο μου macbook pro 13,3. ΤΟ προηγούμεο μου macbook είχε κάποιες γραντσουνιές στο καπάκι απο το βάλε-βγάλε, οι οποίες δεν θέλω να γίνουν και στο καινούργιο μου mac. Εσείς τι χρησιμοποιείται για να μεταφέρετε το mac σας? Εκτός απο την τσάντα χρησιμοποιείται τον γνωστό sleeve "φάκελο?" ΑΝ ναι ποιόν??
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Γεια χαρά, Πήρα χθες το καινούργιο μου macbook pro 13,3. ΤΟ προηγούμεο μου macbook είχε κάποιες γραντσουνιές στο καπάκι απο το βάλε-βγάλε, οι οποίες δεν θέλω να γίνουν και στο καινούργιο μου mac. Εσείς τι χρησιμοποιείται για να μεταφέρετε το mac σας? Εκτός απο την τσάντα χρησιμοποιείται τον γνωστό sleeve "φάκελο?" ΑΝ ναι ποιόν?? Για το MacBook χρησιμοποιώ foof bag. Αυστραλέζικο, οικολογικό και ξεχωριστό.
alexzzz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Για το MacBook χρησιμοποιώ foof bag. Αυστραλέζικο, οικολογικό και ξεχωριστό. λατρεμένα foof bags... είχα όλη τη σειρά για iphone, ipad, macbook.
Runner25 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Γεια χαρά, Πήρα χθες το καινούργιο μου macbook pro 13,3. ΤΟ προηγούμεο μου macbook είχε κάποιες γραντσουνιές στο καπάκι απο το βάλε-βγάλε, οι οποίες δεν θέλω να γίνουν και στο καινούργιο μου mac. Εσείς τι χρησιμοποιείται για να μεταφέρετε το mac σας? Εκτός απο την τσάντα χρησιμοποιείται τον γνωστό sleeve "φάκελο?" ΑΝ ναι ποιόν?? http://www.madstore.com.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=100_157_300&products_id=2087 το παραπανω που σου εστειλα ειναι εξαιρετικο προιον το εχω σε ενα μακ μπουκ προ 15 ενσωματωνεται μονιμα πανω στο λαπτοπ και αφηνει να αεριζεται ενω κανεις κανονικα τη δουλεια σου και δε χρειαζεται να εισαι στο βαλε βγαλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα