Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Εχω εγκατεστημένα στο C: τα Windows XP και ένα άλλο διαμέρισμα στο D: εγκατέστησα τα Windows 7.

To πρόβλημα είναι ότι μόλις επιλέξω από το μενού τα Windows 7 δεν ξεκινάνε και χρειάζομαι καθιε φορά το δισκάκι τους για να κάνω επιδιόρθωση για να τρέξουν. Επίσης ενώ μέσω του EasyBCD επιλέγω να τρέχουν Win7 από το D: την επόμενη φορά αυτά επιλέγουν το C:

Καμιά ιδέα για το τι κάνω λάθος;;;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά και ξεκινάει ο Η/Υ από τον C: δηλαδή με τον bootloader τον XP τότε ρίξε μια ματιά εδώ λογικά εκεί που θα λέει win7 θα έχει κάποιο λάθος στο disc ή στο partion.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι στην πρώτη επανεκκίνηση που κάνει η εγκατάσταση για τα 7 κολλάει στην εκκίνηση και δεν προχοράει καν...

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι στην πρώτη επανεκκίνηση που κάνει η εγκατάσταση για τα 7 κολλάει στην εκκίνηση και δεν προχοράει καν...

Τώρα το πας αλλού όμως,στην εγκατάσταση έχει πρόβλημα ή μετά; ή και τα δύο;;

Και όταν λες «στην πρώτη επανεκκίνηση που κάνει η εγκατάσταση για τα 7» πότε εννοείς;πριν ή αφού αντιγράψει αρχεία;;

Δημοσ.

Αντιγράφει τα αρχέια και κάνει επανεκκίνηση για να κανει την ολολήρωσει αλλά κολλάει. Και διορθώνεται μόνο με αποκτάσταση εκκίνησης. Επίσης όταν διορθώνεται και μπαίνει τελικά στα 7 δείχνει ότι τα αρχεία των 7 βρίσκονται στο C: ενώ εγώ τα έκαμα εγκατάσταση στο D:. Πως γίνεται αυτό;

Δημοσ.

Αντιγράφει τα αρχέια και κάνει επανεκκίνηση για να κανει την ολολήρωσει αλλά κολλάει. Και διορθώνεται μόνο με αποκτάσταση εκκίνησης. Επίσης όταν διορθώνεται και μπαίνει τελικά στα 7 δείχνει ότι τα αρχεία των 7 βρίσκονται στο C: ενώ εγώ τα έκαμα εγκατάσταση στο D:. Πως γίνεται αυτό;

Στον C σου δειχνει παντα το τρεχον λογισμικο, αν μπεις με εφτα, αυτα θα βρισκονται στον C και τα xp στον D.

Και αντιστοιχα αν μπεις με τα xp, αυτα θα βρισκονται στον C και τα εφτα στον ..D. :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...