Kotsos87 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 έχω ένα μεγάλο δείλλημα.... θελω να αγορασω ενα pc... δεν εχω αποφασισει ομως αν θα ειναι σταθερο ή λαπτοπ.. εσεις τι προτίνετε??? εχθες πηγα πλαισιο γιατι ειναι πολυ κοντα μου το καταστημα και συνηθως απο εκει αγοραζω και μου προτιναν εκει καποια κομματια για λαπτοπ, πολυ ωραια αλλα ακομα δν ξερω τι να παρω λαπτοπ ή σταθερο δλδ ....?
disqualified Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 PC θα σου βγει και πιο φθηνα και παιρνεις και ενα netbook των 200 για φορητοτητα αν δεν ξεπερνας το budget
Kotsos87 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 μια επιλογη μου για λαπτοπ που ειδα εχθεσ στο πλαισιο ειναι αυτη: http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Steel-G-i726-850-BD-2VR.htm δλδ σε σταθερο με ακριβως αυτα μεσα στο κουτι θα μου βγει πιο φθινα απο το 1000ρικο?????
lagoudakis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Το θεμα ειναι οι αναγκες σου,θελεις κατι που να το παιρνεις μαζι σου;εχεις προβλημα χωρου;
Kotsos87 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 κυριως στο σπιτι το χρησιμοποιο οποτε ειτε σταθερος να ειναι ειτε λαπτοπ το ιδιο μου κανει αλλα το θεμα ειναι σε αυτα τα χρηματα που κανει αυτο το λαπτοπ, σε σταθερο μου βγενει πιο φθινα με αυτα που εχει ????
Ntinaras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 φυσικα βγαινει και καλυτερο και φτηνοτερο,ασε που αυτα τα λαπτοπ turboX Ειναι τραγικα.
Thanos1972 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μα εαν ο υπολογιστης ειναι στο σπιτι μονο φυσικα και θα παρεις σταθερο.θα σου βγει πολυ φθηνοτερα στις ιδιες επιδοσεις.θα ειναι και αναβαθμισημος.
Kotsos87 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 μπορειτε να μου κανετε μια συνθεση σταθερου pc και να εχει χαρακτηριστικα σαν αυτο το λαπτοπ??? και να βγενει και σε χαμηλοτερη τιμη?? ή εστω στην ιδια?
paranoid_gr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Πες μας πρώτα αν έχεις πληκτρολόγιο,ποντίκι και οθόνη και λειτουργικό ή πρέπει να συμπεριλάβουμε και αυτά στην τιμή.Καθώς και για τι χρήση τον θες.Για την δουλειά σου,για gaming ή απλά για να μπαίνεις στο ιντερνετ να κατεβάζεις καμιά ταινία και να παίζεις και κανά παιχνιδάκι αραιά και που. Επίσης αν υπάρχει κάποιος να σου το στήσει ή πρέπει να γίνει η παραγγελία απο ένα μαγαζί για να τον πάρεις έτοιμο και απλά θα τον βάλεις στην πρίζα.
Vaggelovich Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 +1 για desktop αν δεν υπάρχει ανάγκη να τον παίρνεις μαζί σου, στο σταθερό μπορείς να βάλεις ότι ακριβώς θες, είναι αναβαθμίσιμο όπως είπαν τα παΐδια και το σημαντικότερο μπορείς να βάλεις χέρι να το καθαρίσεις η να επιδιορθώσεις αν πάθει κάτι, το φορητό αν χαλάσει εκτός εγγύησης είναι για πέταμα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα