Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ένα μεγάλο δείλλημα.... θελω να αγορασω ενα pc... δεν εχω αποφασισει ομως αν θα ειναι σταθερο ή λαπτοπ.. εσεις τι προτίνετε??? εχθες πηγα πλαισιο γιατι ειναι πολυ κοντα μου το καταστημα και συνηθως απο εκει αγοραζω και μου προτιναν εκει καποια κομματια για λαπτοπ, πολυ ωραια αλλα ακομα δν ξερω τι να παρω λαπτοπ ή σταθερο δλδ ....?

Δημοσ.

κυριως στο σπιτι το χρησιμοποιο οποτε ειτε σταθερος να ειναι ειτε λαπτοπ το ιδιο μου κανει αλλα το θεμα ειναι σε αυτα τα χρηματα που κανει αυτο το λαπτοπ, σε σταθερο μου βγενει πιο φθινα με αυτα που εχει ????

Δημοσ.

Μα εαν ο υπολογιστης ειναι στο σπιτι μονο φυσικα και θα παρεις σταθερο.θα σου βγει πολυ φθηνοτερα στις ιδιες επιδοσεις.θα ειναι και αναβαθμισημος.

Δημοσ.

μπορειτε να μου κανετε μια συνθεση σταθερου pc και να εχει χαρακτηριστικα σαν αυτο το λαπτοπ??? και να βγενει και σε χαμηλοτερη τιμη?? ή εστω στην ιδια?

Δημοσ.

Πες μας πρώτα αν έχεις πληκτρολόγιο,ποντίκι και οθόνη και λειτουργικό ή πρέπει να συμπεριλάβουμε και αυτά στην τιμή.Καθώς και για τι χρήση τον θες.Για την δουλειά σου,για gaming ή απλά για να μπαίνεις στο ιντερνετ να κατεβάζεις καμιά ταινία και να παίζεις και κανά παιχνιδάκι αραιά και που.

Επίσης αν υπάρχει κάποιος να σου το στήσει ή πρέπει να γίνει η παραγγελία απο ένα μαγαζί για να τον πάρεις έτοιμο και απλά θα τον βάλεις στην πρίζα.

Δημοσ.

+1 για desktop αν δεν υπάρχει ανάγκη να τον παίρνεις μαζί σου, στο σταθερό μπορείς να βάλεις ότι ακριβώς θες, είναι αναβαθμίσιμο όπως είπαν τα παΐδια και το σημαντικότερο μπορείς να βάλεις χέρι να το καθαρίσεις η να επιδιορθώσεις αν πάθει κάτι, το φορητό αν χαλάσει εκτός εγγύησης είναι για πέταμα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...