johny135 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Καλημερα εχω ενα προβλημα με το λαπτοπ μου ειναι μοντελο: toshiba Qosmio F50 και οταν παιζω οποιοδειποτε game μετα απο λιγο κλεινει, φυσικα αναλογα και το game στα πιο πολλα της εποχης κλεινει στα πρωτα 5-10 λεπτα σε αλλα ισωσ και 15-20 αλλα μετα απο λιγο γενικα σβινει το λαπτοπ...... ειναι θεμα υπερθερμανσης? τι ειναι? εαν καποιος ειχε παρομοιο προβλημα ή γενικα καποιος που ξερει ας βοηθησει για να καταλαβω τι ειναι και συναμα να το φτιαξω με καποιο τροπο....γτ ειναι κριμα το λαπτοπ ειναι φοβερο και πρεπει να το φτιαξω...!!! ευχαριστω προκαταβολικα!
fixxxer29 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Κατέβασε το Hwmonitor από εδώ. Τρέξε μετά κάποιο παιχνίδι σε παράθυρο και έχε το αυτό ανοιχτό να βλέπεις τι γίνεται από θερμοκρασίες. Μήπως έχει μπουκώσει από σκόνη?
Kotsos87 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 το κατεβασα και θα το τρεξω σε λιγο.... πως θα καταλαβω αν εχει προβλημα ή οχι??? τωρα για την σκονη ισως δν το εχω καθαρισει ποτε μεσα γτ φοβαμαι μην κανω καμια μ@@@ια και χαλασει το συστημα....
fixxxer29 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Θα μας πεις τι θερμοκρασίες πιάνει εν ώρα παιχνιδιού ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών του λαπτοπ. Βασικά τρέξε κανά παιχνίδι για περίπου 5 λεπτά , πριν προλάβει να κλείσει το λαπτοπ κλείσε το παιχνίδι και πες μας τι θερμοκρασίες Max έγραψε. Αν θέλεις ανέβασε και κάποιο screenshot του προγράμματος. Αν δε το χεις καθαρίσει ποτέ είναι πολύ πιθανόν να φταίει αυτό.
johny135 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 κατεβαζω τωρα ενα game το nba 2k11 και θα τρεξω σε λιγο γτ ειχα κανει φορματ και χαθηκαν αυτα που ειχα και θα το τρεξω σε λιγο ή μαλλον το απογευμα που θα εχει κατεβει το game... και κατι αλλο? πως κανω screenshot??? το kotsos87 το προηγουμενο ειναι του αδερφου μου μην σε προβληματιζει αυτο?? χαχα! και εγραψα απο εκει... ετρεξα σκετο το προγραμμα με την χρηση που κανω κανονικα και εβαλα και to football manager 2012 na pezei gia 30 lepta ( se αυτο αργει να σβισει ισως επειδη εχει χαμηλες απαιτησεις μου εχει κρατισει και 2 ωρες μια φορα) και οι θερμοκρασιες ηταν μεγαλες απο οτι νμζω? τωρα που κανω κανονικη χρηση του λαπτοπ και το εχω εδω και 3 ωρες ανοιχτο το τρεχω το προγραμμα με τισ θερμοκρασιες πως γινεται να στειλω screenshot???? για να μου πεις?
fixxxer29 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μας ενδιαφέρει να δούμε τις θερμοκρασίες όταν παίζεις κάποιο παιχνίδι γιατί εκεί ζορίζεται το μηχάνημα και όχι σε χρήση Internet. Για να πάρεις Screenshot , είτε 1) Πατάς το Print screen στο πληκτρολόγιο ανοίγεις το Paint και πατάς Ctrl+V , 2) Ανοίγεις το Snipping tool και μαρκάρεις την περιοχή που μας ενδιαφέρει (το πρόγραμμα).
johny135 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 εβαλα το game και στα 4 λεπτα δεν προλαβα να βγω και εκλεισε το pc το ανοιξα ομως αμεσως δεν ξερω αν μειωθεικε δλδ πριν σβισει μηπως ειχε παραπανω θερμοκρασια....παντως μολις τον ανοιξα το pc αμεσως αφοτου εσβισε, ανοιξα το προγραμμα και οι θερμοκρασιες ηταν οι εξης :
fixxxer29 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Ναι έχεις πρόβλημα με τις θερμοκρασίες , η κάρτα γραφικών σου είναι στους 99 βαθμούς !! Γι αυτό κλείνει ο υπολογιστής. Πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να τον ανοίξεις από κάτω να δεις τι παίζει με τη σκόνη , πολύ πιθανόν να έχει μπλοκαριστεί τελείως ο εξαερισμός.
johny135 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 ελεγα να το παω στο σερβις στο πλαισιο αλλα θα μου παρουν σιγουρα ενα 30ευρω μονο για να το δουν και μπορει να μου πουν οτι εχει προβλημα η ψυκτρα χωρις να εχει ξερω γω και να πληρωσω κανα 100αρι ευρω..... ???? θα ηθελα να δοκιμασω να το κανω εγω αλλα φοβαμε μην κανω καμια μ@@ια και παθει τπτ ..... τι λετε εσεις να κανω?
Chris92 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Αν δεν εχεις ξαναανοιξει λαπτοπ τοτε μην το επιχειρησεις,στειλτο σε καποιο ειδικο.Γενικα ειναι ψιλομπερδεμα το να ανοιγεις λαπτοπ(ειχα ανοιξει ενα HP ενος φιλου μου και δεν εχω και τις καλυτερες αναμνησεις).Τωρα αν εχεις εμπειρια και πιστευεις οτι μπορεις να το ανοιξεις τοτε επιχειρησε το.
johny135 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 δεν εχω ξαναανοιξει λαπτοπ ποτε... εσεις τι λετε να ρισκαρω? ή να το παω στο service? και οσο κοστισει?
doakes Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Αν δεν το εχεις ξανακανει πηγαινε το καπου μην το καταστρεψεις! Λαβε υποψη σου ομως την πιθανοτητα να σε χρεωσουν παραπανω για πραγματα που δεν εκαναν/δεν χρειαστηκαν.
ipal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 επισης εγω δεν βλεπω υψηλες στη cpu . η καρτα σου ειναι του 2008. αν τη ζοριζεις με dx11 φετινα και περσινα παιχνιδια δε θα τραβαει. βαλε καποιο game απο αυτα και τοτε πες μας αν σβηνει & temp: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-9700M-GT.9454.0.html ολοι λενε για τη σκονη. ο ξαδερφος μου εχει ενα sony 3 χρονια το δουλευει, του λεω να το καθαρισω και συνεχεια οχι μου λεει. παιχνιδια δεν παιζει, αλλα το λαπτοπ δουλευει κανονικα χωρις κανενα καθαρισμα... κοιτα με ενα φακο στο fan αν βλεπεις πολυ βρωμια μεσα(αν φαινεται στο δικο σου). επισης ο αερας εχει ενταση? ο ανεμιστηρας σου ακουγεται σχεδον οπως παλια? οχι οταν παιζεις, σε κανα 720 video δοκιμασε.
fixxxer29 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 επισης εγω δεν βλεπω υψηλες στη cpu . η καρτα σου ειναι του 2008. αν τη ζοριζεις με dx11 φετινα και περσινα παιχνιδια δε θα τραβαει. βαλε καποιο game απο αυτα και τοτε πες μας αν σβηνει & temp: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-9700M-GT.9454.0.html ολοι λενε για τη σκονη. ο ξαδερφος μου εχει ενα sony 3 χρονια το δουλευει, του λεω να το καθαρισω και συνεχεια οχι μου λεει. παιχνιδια δεν παιζει, αλλα το λαπτοπ δουλευει κανονικα χωρις κανενα καθαρισμα... κοιτα με ενα φακο στο fan αν βλεπεις πολυ βρωμια μεσα(αν φαινεται στο δικο σου). επισης ο αερας εχει ενταση? ο ανεμιστηρας σου ακουγεται σχεδον οπως παλια? οχι οταν παιζεις, σε κανα 720 video δοκιμασε. Δηλαδή επειδή είναι του 2008 δε πρέπει να τρέχει τωρινά παιχνίδια? Εδώ βλέπουμε 99C με την κάρτα γραφικών να μην είναι σε χρήση!!! Οτιδήποτε και να βάλει θα κλείσει, οτιδήποτε. Το να ανοίξεις το μηχάνημα για να το καθαρίσεις δεν είναι και κάτι δύσκολο. Τα καπάκια πίσω θα ξεβιδώσεις απλά , όπου δεις σκόνη τη φυσάς ή την σκουπίζεις μ'ένα καθαρό πινελάκι και αυτό ήταν , ξαναβιδώνεις τα καλύματα και τέλος. Αν παρόλα αυτά δε νιώθεις άνετα να το κάνεις ο ίδιος, δες αν έχεις κάποιον γνωστό με περισσότερη εμπειρία να το κάνει ή σαν τελευταία λύση πήγαινε το σε κάποιο κατάστημα και πες τους ακριβώς ότι διαπιστώσαμε εδώ για να μην κάνουν ότι να ναι κι αυτοί. Αν το πας στο Πλαίσιο ίσως να σου πουν ότι πρέπει να το στείλουν στην αντιπροσωπία της Toshiba , με ότι συνεπάγεται αυτό...
ipal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδή επειδή είναι του 2008 δε πρέπει να τρέχει τωρινά παιχνίδια? Εδώ βλέπουμε 99C με την κάρτα γραφικών να μην είναι σε χρήση!!! Οτιδήποτε και να βάλει θα κλείσει, οτιδήποτε. Το να ανοίξεις το μηχάνημα για να το καθαρίσεις δεν είναι και κάτι δύσκολο. Τα καπάκια πίσω θα ξεβιδώσεις απλά , όπου δεις σκόνη τη φυσάς ή την σκουπίζεις μ'ένα καθαρό πινελάκι και αυτό ήταν , ξαναβιδώνεις τα καλύματα και τέλος. 99C εχει παντα Ή ενω παιζει? cpu εχει 56... αρα εχει καποια ψυξη. μπορει να εχει ξεραθει η παστα στην gpu. αν δε του τρεχει τπτ, κανενα game, τοτε εχει καποιο προβλημα. παντως διαβασε τι εχουν παθει παιδια απο διαφορους "τεχνικους". ενα καμμενο λαπτοπ σημαινει πιο πολλα κερδη για τον τεχνικο Ή το μικρομαγαζο... το καλυτερο ειναι να βρεθει καποιος να του το ανοιξει Ή να παει σε καποιον εμπιστο οπως λες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα