karaLRS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Υπάρχει ήδη η διαθέσιμη beta12 για Nexus S, και beta4 για Nexus one. αλλά προβλέπονται σε μια-δυο μέρες full builds. Μπορώ να πω οτι με τη beta6 και μετά του Nexus, το τηλέφωνο είναι αρκετά σταθερό. try it Drew Garen ICS Website αυτα τα Ports ειναι φτιαγμένα απο το sdk 4.0 Που βγήκε πρόσφατα και δεν εχει κάποια σχέση με builds που θα βγουν απο το source που βγήκε σήμερα. εγω ειχα δοκιμάσει το 12 προχτές για το nexus s αλλα το βρήκα κάπως αργό. Σε γενικες γραμμες , δεν αξιζουν γιατι κολλανε πιο συχνα απο την original (σπανια να κολλησει η original). υπαρχουν ομως Roms που αξιζουν αλλα ειναι ελαχιστες. backup δεν χρειαζετε , μπορεις να βαλεις την original οποτε θες. εντάξει δεν ειναι ακριβώς έτσι. εγω εχω κερδίσει σε μπαταρία (με τα διαφορα kernels και τα undervolt) επίσης πολυ καλύτερο look το aosp σε σχέση με κάτι χαλια launcers των κατασκευαστών(μονο το sense ειναι πανέμορφο) περισσοτερες επιλογες στην κάμερα(antishake,panorama,κλπ) διαφορετικές lockscreen app2sd quiet hours αλλαγή track στην μουσική με τα κουμπιά της εντασης. χρήση trackball για να αναβεις το κινητό dsp manger για καλύτερο ήχο. δηλαδή μπορείς να συγκρίνεις μια μαμίσια ρομ με το cyanogen? για να σου εχει κολλησει μαλλον εχεις κάποιο κινητό που δεν υπάρχουν τα sources ακόμα
Hohenstaufen Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μόλις χθες πήρα και εγώ ένα Galaxy S plus (GT-I9001) Αξίζουν πραγματικά οι custom mod; Τι διαφορές έχουν; Και το σημαντικότερο Πως παίρνω backup την εργοστασιακή rom Σε γενικες γραμμες , δεν αξιζουν γιατι κολλανε πιο συχνα απο την original (σπανια να κολλησει η original). υπαρχουν ομως Roms που αξιζουν αλλα ειναι ελαχιστες. backup δεν χρειαζετε , μπορεις να βαλεις την original οποτε θες. Καμία σχέση. Οι custom rom είναι κατά 99% των περιπτώσεων ανώτερες από τις stock. Κολλήματα θα βρεις μόνο σε beta releases που έτσι και αλλιώς δεν θα βάζεις γιατί ουσιαστικά είναι δοκιμαστικές οπότε τα "κολλήματα" είναι λογικά. Στην συνέχεια, οι "πειραγμένες" ρομ είναι πιο γρήγορες, έχουν λιγότερο lag λόγω βελτιστοποιημένου κώδικα, με περισσότερες δυνατότητες καθώς επίσης και extra πράγματα που για πολλούς και διαφόρους λόγους ήταν κλειστά από την εταιρία. Πέρα από όλα αυτά το σημαντικότερο είναι οτι με τις κούστομ ρομ θα έχεις συνήθως την τελευταία έκδοση του Android και πιθανώς ενημερωμένους kernels που αυτά δεν θα τα έβλεπες ποτέ από τις εταιρίες διότι μετά από μερικούς μήνες σταματάνε την διάθεση των ενημερώσεων. Αυτά τα απλά. Αν θέλεις να μας πεις και την συσκευή σου για να σε κατατοπίσουμε περαιτέρω.
nik_n Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Καμία σχέση. Οι custom rom είναι κατά 99% των περιπτώσεων ανώτερες από τις stock. Κολλήματα θα βρεις μόνο σε beta releases που έτσι και αλλιώς δεν θα βάζεις γιατί ουσιαστικά είναι δοκιμαστικές οπότε τα "κολλήματα" είναι λογικά. Στην συνέχεια, οι "πειραγμένες" ρομ είναι πιο γρήγορες, έχουν λιγότερο lag λόγω βελτιστοποιημένου κώδικα, με περισσότερες δυνατότητες καθώς επίσης και extra πράγματα που για πολλούς και διαφόρους λόγους ήταν κλειστά από την εταιρία. Πέρα από όλα αυτά το σημαντικότερο είναι οτι με τις κούστομ ρομ θα έχεις συνήθως την τελευταία έκδοση του Android και πιθανώς ενημερωμένους kernels που αυτά δεν θα τα έβλεπες ποτέ από τις εταιρίες διότι μετά από μερικούς μήνες σταματάνε την διάθεση των ενημερώσεων. Αυτά τα απλά. Αν θέλεις να μας πεις και την συσκευή σου για να σε κατατοπίσουμε περαιτέρω. Η συσκευή είναι η samsung galaxy S plus GT-I9001 Κάθε πληροφορία για custom rom ευπρόσδεκτη Τι με ενδιαφέρει 1. Να μπορώ ανά πάσα στιγμή να επαναφέρω το custom rom 2. Να μπορώ να έχω το Kies Air που είναι απλά άπαιχτο! Ευχαριστώ πολύ για την διάθεσή σας για βοήθεια γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη
GeorgM2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 κατωφόρτωση Να δουμε ποτε θα ανοιξει τους drivers της και η Nvidia Δυστυχώς ποτέ.. αλλά υπάρχει λύση.. chainfire 3d Η συσκευή είναι η samsung galaxy S plus GT-I9001 Κάθε πληροφορία για custom rom ευπρόσδεκτη Τι με ενδιαφέρει 1. Να μπορώ ανά πάσα στιγμή να επαναφέρω το custom rom 2. Να μπορώ να έχω το Kies Air που είναι απλά άπαιχτο! Ευχαριστώ πολύ για την διάθεσή σας για βοήθεια γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=656 αυτό χρειάζεσαι.. βάλε υπομονή, διάβασε.. και είσαι έτοιμος για τα πάντα.. θα δεις μια απογειωμένη συσκευη. Εγώ πλέον χρεισιμοποιώ μόνο custom rom.. και δεν έχω σκοπο να την αλλάξω ποτέ σε stock. το ideos x5 μου έχει μέσα oxygen και παίζει τα πάντα όλα. όσον αφορά το πρόγραμμα που θες, εφόσον υποστηρίζεται απο το εργαστασιακό μοντέλο δεν θα έχεις λκανένα απολύτος πρόβλημα. το κινητό παραμένει το ίδιο.. δες το σαν να αλλάζεις φίλτρα εξατμίσεις και κυλινδοπίστονα..
karaLRS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 2. Να μπορώ να έχω το Kies Air που είναι απλά άπαιχτο! Ευχαριστώ πολύ για την διάθεσή σας για βοήθεια γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη τι να το κάνεις το kies air? οταν μπορεις να τα κάνεις ολα sync με wifi με ενα απλο gmail???
alexzzz Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 τι να το κάνεις το kies air? οταν μπορεις να τα κάνεις ολα sync με wifi με ενα απλο gmail??? Δεν είναι μόνο για το sync το kies air... στέλνεις και sms από τον browser και άλλα πολλά http://www.youtube.com/watch?v=8l328_nUALE
apostolos2 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δεν είναι μόνο για το sync το kies air... στέλνεις και sms από τον browser και άλλα πολλά http://www.youtube.com/watch?v=8l328_nUALE υπαρχουν και αλλα προγραματα για να στειλεις sms απο τον browser . οι custon rom είναι λόγος για να πάρεις android, εχεις τηλέφωνο που δεν θα μοιάζει με άλλο
alexzzz Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 υπαρχουν και αλλα προγραματα για να στειλεις sms απο τον browser . οι custon rom είναι λόγος για να πάρεις android, εχεις τηλέφωνο που δεν θα μοιάζει με άλλο δεν τα ξέρω, θα με ενδιέφερε όμως να μου πεις το καλύτερο (ή τα καλύτερα) να τα δοκιμάσω... βασικά τις λειτουργίες του kies air και του allshare
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα