Carebear Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Λοιπον, το πραμα εχει ως εξης... το... προσωπο.. εχει τελευταια ενα κομπλεξ με τις πρωτοχρονιες απ'οτι λεει... (ψυχολογικο τραυμα... αμαρτιες πρωιν παιδευουσι νυν... αχ.. τεσπα..) και τις περναει μονη της, μεσ' την καταθληψη κλπ... οποτε ψαχνω να βρω ιδεες για κατι πολυ απλο και πριβε, οχι καπου με κοσμο, καλο ντισιμο κλπ.. μια ιδεα ειναι δειπνο στο soon-to-be σπιτι μου, αλλα δεν εχει ανοιξει η θερμανση και δεν εχει και επιπλα ειναι η αληθεια, οποτε τζιφος. αλλη μια ιδεα ειναι να κανω μια τεραστια φωτια σε μια παραλια, δειπνο κλπ, αλλα και παλι, δεν θα φτανει για να καλυψει το κρυο του δεκεμβριου. ή δειπνο/catering σπιτι μου/της αν καποιος απο τους δικους μας κανει πρωτοχρονια αλλου. ομως δεν μπορω να βασιστω σε κατι τοσο "φλου". ακουω ιδεες... ευχαριστω <3 ΥΓ1: ξερει κανεις στη θεσσαλονικη κανα μικρουτσικο εστιατοριακι με κανα πριβε δωματιακι μηπως; ΥΓ2: ναι ειμαι καημενος, οκ, παρακατω...
Dimitris362 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 πικνικ στο σειχ σου, και προσοχη στους δρακους
fernadezzz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 ε αστην να την περασει μονη της μεσα στην καταθλιψη και βγες να γουσταρεις.τεσπα δε μου πεφτει λογος! στα λουτρα ποζαρ ειναι αυτο που ψαχνεις!(αν εχεις αμαξι κ 130 με 150ευρα διαθεσιμα) θελεις καμια 20αρα για βενζινες πανε ελα 1 80αρι για δωματιο με τζακι και μια 30αρα να φατε σε ενα ωραιο μαγαζακι! εχει πολυ ωραιο κλιμα ιδικα αυτο το καιρο με τα κρυα κ τις γιορτες!
μαφαλντα Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Aν έχεις θέρμανση την πρωτοχρονιά τότε πικνικ στο σπίτι σου.Μια κουβέρτα κάτω,μαξιλάρια,κεράκια για ατμόσφαιρα,κανένα καλάθι με λουλούδια ,μουσική και είσαι μια χαρά.
g_alkis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Βρες μέχρι το Δεκέμβριο νέο πρόσωπο χωρίς ψυχολογικά
Carebear Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Aν έχεις θέρμανση την πρωτοχρονιά τότε πικνικ στο σπίτι σου.Μια κουβέρτα κάτω,μαξιλάρια,κεράκια για ατμόσφαιρα,κανένα καλάθι με λουλούδια ,μουσική και είσαι μια χαρά. χμ... καλη ιδεα. ισως βρω απο κανα φιλο κανενα αεροθερμο αν δεν εχει θερμανση ως τοτε. κερια... το'χω! μουσικουλα... το'χω! μαξιλαρια.... ε θα βρω, τι στο διαλο! και φαγητο απο τα χερακια μου ...αγορασμενο... catering. καλη φαση.
fearwhatnow Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 χμ... καλη ιδεα. ισως βρω απο κανα φιλο κανενα αεροθερμο αν δεν εχει θερμανση ως τοτε. κερια... το'χω! μουσικουλα... το'χω! μαξιλαρια.... ε θα βρω, τι στο διαλο! και φαγητο απο τα χερακια μου ...αγορασμενο... catering. καλη φαση. Βαλε κλειδαριες στις μπαλκονοπορτες.Βλεπω ετοιμαζεσαι να της δωσεις το τελειωτικο χτυπημα.
fernadezzz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 χμ... καλη ιδεα. ισως βρω απο κανα φιλο κανενα αεροθερμο αν δεν εχει θερμανση ως τοτε. κερια... το'χω! μουσικουλα... το'χω! μαξιλαρια.... ε θα βρω, τι στο διαλο! και φαγητο απο τα χερακια μου ...αγορασμενο... catering. καλη φαση. κερια και λουλουδια πανε μασε απο κανα νεκροταφειο! γιαυτο εχει ψυχολογικα η κοπελα!
Toufas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Βλεπω οτι ο πανελληνιος συλλογος ψυχικης υγειας εδωσε το παρον του εδω μεσα.
panos2171 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Στην Περαια εχω ακουσει για ενα μαγαζι που εχει prive δωματια αλλα δεν ξερω πως λεγεται.
hurin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Στην Περαια εχω ακουσει για ενα μαγαζι που εχει prive δωματια αλλα δεν ξερω πως λεγεται. Μπ0υρδέλ0???
ribo7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Λοιπον, το πραμα εχει ως εξης... το... προσωπο.. εχει τελευταια ενα κομπλεξ με τις πρωτοχρονιες απ'οτι λεει... (ψυχολογικο τραυμα... αμαρτιες πρωιν παιδευουσι νυν... αχ.. τεσπα..) και τις περναει μονη της, μεσ' την καταθληψη κλπ... ΥΓ1: ξερει κανεις στη θεσσαλονικη κανα μικρουτσικο εστιατοριακι με κανα πριβε δωματιακι μηπως; Όταν διάβασα τις πρώτες γραμμές νόμισα ότι αναφερόσουν σε δικιά μου πρώην!! Γιατί και μένα πέρυσι τέτοια μου έλεγε.. Αλλά όταν ανέφερες για Θεσσαλονίκη πάω πάσο.. χεχε! Anyway, το θέμα για μένα είναι να μη κάνεις κάτι μόνο γι'αυτή! Γιατί αν έχει ψυχολογικά με πρώην για την πρωτοχρονιά, θα έχει και με άλλες περιόδους/φάσεις. Άρα μπορεί τώρα να την ανεβάσεις με την επιλογή σου, σε κάποια άλλη περίοδο όμως θα σου κοπανήσει κάτι άλλο!! Εσύ καημένος, εγώ καμμένος από πρώτο χέρι! Άρα κοίτα να το ευχαριστηθείς εσύ πρώτα απ'όλα!!
viper2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Όταν διάβασα τις πρώτες γραμμές νόμισα ότι αναφερόσουν σε δικιά μου πρώην!! Γιατί και μένα πέρυσι τέτοια μου έλεγε.. Αλλά όταν ανέφερες για Θεσσαλονίκη πάω πάσο.. χεχε! Anyway, το θέμα για μένα είναι να μη κάνεις κάτι μόνο γι'αυτή! Γιατί αν έχει ψυχολογικά με πρώην για την πρωτοχρονιά, θα έχει και με άλλες περιόδους/φάσεις. Άρα μπορεί τώρα να την ανεβάσεις με την επιλογή σου, σε κάποια άλλη περίοδο όμως θα σου κοπανήσει κάτι άλλο!! Εσύ καημένος, εγώ καμμένος από πρώτο χέρι! Άρα κοίτα να το ευχαριστηθείς εσύ πρώτα απ'όλα!! +1 εκτος αν ειναι θεα εκει περα αλλάζουν τα πραγματα μεχρι να ξετυφλωθεις δλδ
Carebear Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Στην Περαια εχω ακουσει για ενα μαγαζι που εχει prive δωματια αλλα δεν ξερω πως λεγεται. αρχιζω το ψαχτιρι... Anyway, το θέμα για μένα είναι να μη κάνεις κάτι μόνο γι'αυτή! Γιατί αν έχει ψυχολογικά με πρώην για την πρωτοχρονιά, θα έχει και με άλλες περιόδους/φάσεις. Άρα μπορεί τώρα να την ανεβάσεις με την επιλογή σου, σε κάποια άλλη περίοδο όμως θα σου κοπανήσει κάτι άλλο!! Εσύ καημένος, εγώ καμμένος από πρώτο χέρι! Άρα κοίτα να το ευχαριστηθείς εσύ πρώτα απ'όλα!! θα επρεπε να σε ακουσω, ως καμμενο απο πρωτο χερι, που λες... αλλα η καρδια εχει βγαλει το μυαλο νοκ-αουτ. ειναι ο,τι να 'ναι ψυχολογικο-συναισθηματικα, δεν ξερει τι θελει, τι μια ετσι την αλλη γιουβετσι, αστατη ως εκει που δεν παει στα παντα. αλλα ενω βλεπω ολα τα στραβα, δεν μπορω να κανω πισω, εχω πεισμωσει, και πιστευω με λιγη καλη θεληση, θα ωριμασει. και μετα θα δεσει το ριζογαλο. και το περιεργο, οσο με εκνευριζει, τοσο με ερεθιζει... ειμαι και γω ψυχανομαλος ε; αλλα νομιζω βγηκαμε οφ-τοπικ Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2011 από Carebear
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα