Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, εχω ενα site οπου θα περιεχει αρθρα με αρκετες σειρες κειμενου (2000-3000 λεξεις) και θελω να διαμορφωσω λιγο καλυτερα την καθε σελιδα. Για να το κανω πιο ευκολο στην αναγνωση ειπα να το χωρισω σε ενοτητες που θα υπαρχουν στην σελιδα ως τιτλοι, ο επισκεπτης θα κανει κλικ το σημειο που θελει να διαβασει και θα ανοιγει απο κατω το κειμενο αναλυτικα. Ειναι περιπου με την ιδια λογικη που εχει το spoiler tag του insomnia πχ

Ενοτητα 1

κειμενο...

Ενοτητα 2

κειμενο...

Η μονη διαφορα με το παραπανω ειναι οτι θελω οταν εχει ανοιχτη για παραδειγμα την ενοτητα 1 και θελει να διαβασει την 2η να παταει το κουμπι της 2ης και να κλεινει αυτοματα η 1η. Σιγουρα θα υπαρχει κατι τετοιο στο wordpress αλλα αυτη την στιγμη δεν μου ερχοταν στο μυαλο πως θα το ψαξω στα Αγγλικα, οποτε αν εχετε χρησιμοποιησει κατι παρομοιο η μπορειτε να με βοηθησετε θα το εκτιμουσα.

Δημοσ.

Αυτό που περιγράφεις σαν εφφέ λέγεται accordion. Μπορείς να ψάξεις κάτι του στυλ "wordpress accordion plugin" και ίσως βρεις κάτι που να σε βολέψει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι εννοείς το Accordion και η λειτουργικότητα του είναι αυτή σε όλα τα plugins που βρεις.

edit: Mε πρόλαβε ο _tasos.

Επεξ/σία από @sterios

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...